Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Mie Noi 03, 2010 5:58 pm

Am facut curat pe la zimbet prin topic`uri ...bag de seama ca e in curatenia de iarna

andrei

Mesaj de andrei » Joi Noi 04, 2010 7:12 am

Arrivederci - 10% pt quote necorespunzator.

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Joi Noi 04, 2010 9:08 am

Andrei bine i-ai facut lui yakuZza22.

Mie mi se pare ca e samsar. Nu poate sa faca pe forum licitatie pt care isi da Lancer-ul mai pe degeaba.

andrei

Mesaj de andrei » Dum Noi 07, 2010 8:19 am

mitsubishi2008 - 50% warn + 7 zile suspend pt reclama in afara ariei de publicitate.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Dum Noi 07, 2010 8:44 pm

Propun sa lasam in picioare si acest post despre MentorSquad. Incep sa apara unele, altele si pana la urma fiecare are dreptul la replica atata timp cat nu se folosesc cuvinte jignitoare....

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Dum Noi 07, 2010 9:01 pm

Am sters topicul duplicat al lui florinvlad de la Jante si anvelope pentru ca oferea servicii de vopsit jante si ar fi trebui mutat la bursa...dar cum avea 5 posturi nu putea posta nici acolo.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Noi 08, 2010 9:58 am

Am sters anuntul lui Edy1092 si l-am redirectionat pe PM catre Regulament, sa-l citeasca inainte de a posta . Anuntul era la Boutique ...

andrei

Mesaj de andrei » Mar Noi 09, 2010 12:06 am

crisstiann a mai primit o prelungire pe perioada nedeterminata deocamdata a vacantei.

Dupa ce ca a fost pasuit initial, acesta postand 2 anunturi de reclama la rubrici nepotrivite, dupa primele 7 zile de suspend n-a avut macar bunul simt sa citeasca regulamentul sa vada ce reguli a incalcat. Desi, oricum ii erau precizate in mailul care l-a primit la primul suspend.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Noi 09, 2010 11:44 am

Benulica si-a luat o crestere de 10% pentru offtopic in sectiunea O poza pe zi si postul sters.
@Andrei : am modificat si titlul de la O poza pe zi , adica am adaugat doar cu Mitsubishi la subtitlu

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Noi 09, 2010 5:49 pm

Am doar eu impresia , sau Mr. Nice este prezent in toate topicurile lui Mentor_squad ? Vad ca peste tot el este cel care ne avertizeaza sa avem grija de acest user , desi pana acum nu am vazut sa existe reclamatii din partea membrilor Mitsu asupra lui Mentor_Squad ... Am inteles , era ok si constructiv sa fie si o parere negativa intr-un topic , dar acum tot ce are la bursa MS este comentat de mister Nice ...
Hai totusi sa facem in Bursa si un topic cu Feedback , deja incepem sa umplem restul de topicuri cu Multumesc ... , ca aveti grija , ca nu stiu ce , etc.
Lasam topicurile de bursa doar pentru ce au fost create , iar in feedback , se pot face pentru fiecare comerciant topicuri separate . Asa stim de fiecare ce se spune .

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”