2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
nu pun nimic... acuma i-am desfacut bara si parca e fresh...
am vazut devizul de la servie: ~2450euro fara manopera... + ~800cred...
p.s. astia de la casco fac plata in 15zile lucratoare + cei de la mitsu fac comanda in jur de 3saptamani...
deci in 1-2luni stau pe bara...
1. se va schimba bara cu grilele de pe mijloc
2. farurile (au crapat pe interior)
3. radiator AC
+ altele
am vazut devizul de la servie: ~2450euro fara manopera... + ~800cred...
p.s. astia de la casco fac plata in 15zile lucratoare + cei de la mitsu fac comanda in jur de 3saptamani...
deci in 1-2luni stau pe bara...
1. se va schimba bara cu grilele de pe mijloc
2. farurile (au crapat pe interior)
3. radiator AC
+ altele
- shadow2blade
- EVO I
- shadow2blade
- EVO I
Dar dc dureaza asa mult?
Eu dupa ce am lovit un caine si a trebuit sa schimb bara fata + alte plastice intr-o saptamna era ca noua. A durat 2 zile pana cei de la casco au dat unda verde reparatiei, apoi inca 2-3 zile pana s-a faacut reconstatare si s-au adus piesele si inca 2 zile vopsitoria plus inlocuirea pieselor. Am prins si un weekend la mijloc. Luni am fost la casco, miercuri am duso in service iar marti seara era gata si miercuri dimineata am facut actele finale.
Eu dupa ce am lovit un caine si a trebuit sa schimb bara fata + alte plastice intr-o saptamna era ca noua. A durat 2 zile pana cei de la casco au dat unda verde reparatiei, apoi inca 2-3 zile pana s-a faacut reconstatare si s-au adus piesele si inca 2 zile vopsitoria plus inlocuirea pieselor. Am prins si un weekend la mijloc. Luni am fost la casco, miercuri am duso in service iar marti seara era gata si miercuri dimineata am facut actele finale.
nice...
in sfarsit am complectat dosarul cu toate documentele de la politie...
acuma astept sa se faca plata ~15zile + comanda de piese ~3saptamani + reparatia => mai dureaza
asa e la noi... s-a lungit din cauza dosarului gresit de la politie...
P.S. am ajuns cu consumul sub 10 ... astazi chisinau - bucuresti ~7,3L/100km
in sfarsit am complectat dosarul cu toate documentele de la politie...
acuma astept sa se faca plata ~15zile + comanda de piese ~3saptamani + reparatia => mai dureaza
asa e la noi... s-a lungit din cauza dosarului gresit de la politie...
P.S. am ajuns cu consumul sub 10 ... astazi chisinau - bucuresti ~7,3L/100km