2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Mie Iul 06, 2011 12:27 pm

Si mie mi-a trecut prin cap sa le fac negre,atit coltii cit si pragurile laterale,combinatia de negru cu rosu ar da bine,dar pina la urma le-am facut la culoarea masinii.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Sâm Aug 06, 2011 1:34 pm

Cateva poze de la ultima sedinta foto cu bijuteria din dotare...

Poate cineva sa imi zica cum as putea sa scap de urmele de insecte de pe botul masinii si de pe oglizi ca dupa o spalare cu jet si spuma(nu ii las sa frece masina cuburetele dupaceo umple de spuma) insectele dispar dar tot raman niste pete pe vopsea si nu vreau sa frec sa se matuiasca vopseaua, deasemeni poate imi zice cineva cum pot sa scap de urmele de lipici de la benzile auto adezive cu care a fsot infoliata masina de noua tot asa fara sa frec ca nu am chef sa matuiesc vopseaua.
Fişiere ataşate
P1040995.jpg
P1040995.jpg (825.82 KiB) Vizualizat de 2036 ori

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Sâm Aug 06, 2011 2:33 pm

You gotta risk it to get the biscuit!
In alta ordine de idei, spala masina in port, zi-le sa o spele manual la burete (stiu ei ce au de facut) si ai sa fii multumit. Patronul e un suedez de nota 100. Stie de toate de spalatul masinii pana la mai orice chestie legata de mecanica. Face si detailing, polish, vopsire, reconditionare, you name it.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Sâm Aug 06, 2011 3:48 pm

Si cat costa un spalat exterior, ca am auzit si eu de o spalatorie in port unde spala calumea dar cica ar fi scumpa?

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Sâm Aug 06, 2011 4:00 pm

25 ron - interior-exterior (inclus portbagaj) - e pe sr. Alexandru Moruzzi, nr. 8, la vreo 500 de m de la Vama...
Sper sa nu fie considerat reclama, ca n-am nimic de castigat din asta :

http://sportclassiccar.ro/front/

Ei inchiriaza si masini de epoca la evenimente etc... au un Pontiac inauntru, de fapt 2, reconditionate recent, absolut superbe... unul rosu, unul crem. Eu am vazut masinile before si after reconditionare si diferentele sunt majore. Am vorbit si cu proprietarul si imi zicea ca nici lui nu-i venea sa creada cum au iesit. Cel rosu avea pragurile pline de rugina, au iesit impecabil... cand a adus masina era portocalie, cand au terminat-o era rosu aprins... Proprietarul Pontiacurilor (nu al spalatoriei) mai are si un Saab ca everyday car, cele 2 le tine pentru evenimente. In fine, treci pe acolo, daca ai ocazia sa vorbesti cu patronul (Sorin), fa-o, e un super om, zi-i ca ai venit la recomandarea lui Cosmin cu Lancerul alb, ai ce vedea si vorbi cu el.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Aug 11, 2011 9:39 pm

Am aplicat autocolant rosu pe siglele mitsubishi din centrul jantelor, imi era putin frica ca nu o sa dea bine dar arata bestial avand in vedere ca si caroseria e rosie.
Multumesc lui Malakai pt autocolante pe aceasta cale.
Incep sa ma pregatesc pt prima revizie pe la sfarsit de octombrie as vrea sa ii pun ulei Mobil 1 ESP formula 5w30 sau Mobil super 3000 5w40 dar as inclima mai mult spre primul care de altfel e si dublu ca pret, voi ce parere aveti care din astea 2 variante ati prefera si de ce?

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Vin Aug 12, 2011 9:41 am

Pai dintre astea 2 clar primu,nu zic ca al doilea 2 e ulei prost ca tot Mobil e,doar ca noah am inteles ca e facut prin turcia si e din gama de uleiuri mai ieftine de la mobil.
Eventual vezi la ce preturi gasesti Castrol Edge ala e din gama de top de la Castrol si cind am luat eu era mai ieftin decit Mobilu

tyty
EVO I

Mesaj de tyty » Dum Aug 14, 2011 12:44 pm

Poate gresesc, dar primul nu e pentru diesel?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Aug 15, 2011 10:04 am

Scrie pe el ca protejeaza filtrul de particule la diesel dar si catalizatorul la motoarele pe benzina, deci poate fi folosit si la motoarele diesel si la cele pe benzina.

wall

Mesaj de wall » Mar Aug 16, 2011 4:18 pm

E pentru amandoua. Mie tot Mobil 1 ESP 5w30 mi-au pus la revizie.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”