Revista Presei - Mitsubishi News -

Generalitati vis-a-vis de automobilele Mitsubishi
Scrie răspuns
Avatar utilizator
radu-lancer
EVO IX
Mesaje: 2344
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Vin Apr 12, 2019 9:58 am

Cele mai sigure SUV-uri în 2019 - GALERIE FOTO
Organizaţia americană Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), echivalentul EuroNCAP în SUA, a realizat o listă a celor mai sigure modele SUV în 2019, cărora le-a acordat calificativul "Top safety pick", iar nouă modele dintre acestea au primit calificativul de top "Top safety pick+.

Organizaţia americană Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), echivalentul EuroNCAP în SUA, a realizat o listă a celor mai sigure modele SUV în 2019, cărora le-a acordat calificativul "Top safety pick", iar nouă modele dintre acestea au primit calificativul de top "Top safety pick+."
Pentru a primi calificativul "Top safety pick+", un model trebuie să obţină rezultate bune într-o mare variatate de testări. Calificativul "top safety pick" necesită şi el rezultate bune, însă cei de la IIHS nu sunt la fel de exigenţi în privinţa notelor precum în cazul calificativului de top.
Hyundai are patru modele pe listă - cele mai multe, deşi nu toate sunt disponibile şi în Europa. Honda şi Mazda au şi ele câte trei modele, însă unele dintre ele sunt disponibile doar pe piaţa americană. Mai găsim modele Kia, BMW, Mercedes-Benz, Subaru şi Mitsubishi.
Modelele care nu sunt oferite în Europa nu le prezentăm, pentru că sunt irelevante în cazul nostru.
Majoritatea SUV-urilor aparţin constructorilor asiatici, excepţie făcând BMW şi Mercedes-Benz.
Mitsubishi Outlander — Top Safety Pick
https://www.promotor.ro/dosar-analize/c ... o-18072101


PRIMELE SHOWROOM-URI REBRENDUITE MITSUBISHI AU FOST DESCHISE IN CANADA,QUEBEC!!!
Vara trecută, Mitsubishi a anunțat detalii despre noua sa imagine vizuală globală pe care deținătorii de automobile o adoptă. Și primul care arăta noul aspect din America de Nord este St-Hyacinthe Mitsubishi.
Pentru a atrage atenția tuturor, această nouă imagine se bazează în principal pe negru, cu un accent roșu care aduce dinamism. Un panou negru înclinat, amplasat pe partea stângă a clădirii, poartă logo-ul producătorului, iar perforațiile sale permit să se lumineze prin fațada gri și complet sticlă. Seara, efectul este izbitoar cu dungi roșii iluminate.
În ceea ce privește showroom-ul, acesta prezintă un design curat, predominant alb, contrastează cu accentul negru și un tavan în negru. Ca și în cazul celor mai moderne dealeri de autoturisme, acesta oferă o zonă conectată pentru lucru sau relaxare în timp ce vehiculul nostru este lucrat. Galeria de servicii este de asemenea fereastră, permițând clienților să vadă tehnicienii în acțiune.
Mitsubishi Motors din Canada a confirmat că materialele utilizate pentru a crea această semnătură vizuală, precum și mobilierul sunt furnizate de furnizorii canadieni.
St-Hyacinthe Principalul dealer al companiei Mitsubishi, Dominic Fortin, a recunoscut că a investit trei milioane de dolari în reconstrucția unității sale, care este acum de două ori mai mare. Pentru a menține showroom-ul deschis în timpul reniunii care a durat 10 luni, noua structură a fost construită pe cea veche, iar cea de-a doua a fost ruptă din interior.
http://www.canadianautoworld.ca/dealer- ... -in-quebec
https://www.guideautoweb.com/en/galleri ... bec/?im=16
Fişiere ataşate
img_01.jpg
img_01.jpg (167.06 KiB) Vizualizat de 49 ori
5.jpg
5.jpg (515.08 KiB) Vizualizat de 49 ori
4.jpg
4.jpg (466.84 KiB) Vizualizat de 49 ori
3.jpg
3.jpg (388.26 KiB) Vizualizat de 49 ori
2.jpg
2.jpg (584.51 KiB) Vizualizat de 49 ori
1.jpg
1.jpg (240.56 KiB) Vizualizat de 49 ori
top saftey.jpg
top saftey.jpg (61.9 KiB) Vizualizat de 49 ori
##########################

Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO IX
Mesaje: 2344
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Lun Apr 15, 2019 10:59 am

CEA MAI MARE BANCĂ DIN JAPONIA CONFIRMĂ LANSAREA PROPRIEI MONEDE DIGITALE
După luni de speculații cu privire la data lansării propuse, cea mai mare bancă din Japonia, Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. a anunțat în cele din urmă planul de lansare al monedei sale digitale. Japan Times raportează că președintele grupului, Mike Kanetsugu, a dezvăluit săptămâna aceasta că firma intenționează să lanseze moneda înainte de sfârșitul anului 2019.
Potrivit lui Kanetsugu, MUFJ va miza pe afaceri, inclusiv magazinele de desfacere si restaurante, pentru a adopta moneda digitală denumită deocamdată simplu Coin. De asemenea, a aratat că, Coin va permite diverselor afaceri participante sa afle informații despre bazele clienților, pentru a le servi mai bine.
MUFJ, care este în prezent cea de-a cincea cea mai mare bancă din lume în 2018, și-a anunțat planul de a lansa o monedă digitală în acest an pentru a rezolva o serie de probleme operaționale care afectează compania. Motivul dezvoltării și al lansării a fost că cheltuielile legate de procurarea, stocarea și transportul monedelor și bancnotelor fizice deveneau nesustenabile în economia japoneză, care era în mod evident dependentă de numerar.
Reamintim că, în februarie, CCN a raportat că JP Morgan și-a lansat propria monedă digitală numită JPM Coin, în scopul de a plăti plățile zilnice între clienți în valoare de peste 6 trilioane de dolari.
Spre deosebire de JPM Coin, Coin are intenția mult mai mare de a schimba fundamental modul în care consumatorii japonezi interacționează cu banii. Vorbind la lansare, Kanetsugu și-a exprimat încrederea deplină în capacitatea monedei digitale de a realiza ceea ce intenționează să facă într-un domeniu aglomerat
În ceea ce devine o temă în Japonia, în condițiile în care țara încearcă să modifice obiceiurile de consum în afara banilor înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, MUFJ a decis că monedele digitale reprezintă o modalitate de a reduce costurile asociate cu monedele fizice și de a încorpora o serie de noi funcții beneficii. Kanetsugu consideră că greutatea absolută a infrastructurii financiare a MUFJ va fi suficientă pentru a convinge companiile să adopte moneda.Începând din septembrie 2018, banca a lansat o monedă test la un magazin convențional pentru angajați, care s-a dovedit a avea succes. Conceptul financiar a indicat anterior că această Coin va avea “capacități de transfer instantanee”, precum și capacitatea de a procesa microplățile în creșteri de zecimale.
În plus față de funcționalitatea sa unică ca monedă digitală garantată de bancă, Coin va fi integrată și cu noua aplicație mobilă MUFJ, care va permite utilizatorilor să-și gestioneze toate cardurile de credit într-un singur loc. Aplicația smartphone va permite, de asemenea, utilizatorilor să gestioneze serviciile punctelor de recompensă, precum și să efectueze o varietate de alte funcții manageriale și este de așteptat să fie lansată până la sfârșitul lunii iunie 2019.Potrivit lui Kanetsugu, lansarea a MUFG Coin este în concordanță cu obiectivul său de a construi “o organizație care se bazează și are încredere la nivel global și reprezintă inovația”. În timp ce la suprafață, adoptarea monedei digitale poartă acest sentiment, este, de asemenea, că MUFG nu este în niciun caz prima instituție financiară majoră care să examineze cel puțin posibilitatea de a lansa un simbol digital în numerar digital.
Până acum, în ciuda optimismului și a promisiunilor, rămâne de văzut dacă monedă digitală va fi integrată cu succes, cu sprijinul deplin al sistemului financiar existent și al autorităților de reglementare. Acest lucru este subliniat în special de realitatea descurajantă a culturii corporatiste și de consum a Japoniei.
http://www.mondonews.ro/cea-mai-mare-ba ... -digitale/

Sărbătoare în Japonia: Mitsubishi Outlander PHEV a atins pragul de 200.000 de unități vândute la nivel global
Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Outlander a atins pragul de 200.000 de unități comercializate la nivel global, la aproximativ 6 ani de la lansarea pe piață.Mitsubishi a lansat prima versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid pentru Outlander în anul 2013, iar inițial aceasta a fost disponibilă doar pe piața din Japonia.În timp, Outlander PHEV a fost comercializat la nivel global și a devenit cel mai vândut plug-in hybrid din lume în 2018. În plus, Outlander PHEV este și cel mai vândut plug-in hybrid din Europa începând din anul 2015, după ce a ajuns în garajele a aproape 24.000 de clienți în anul precedent.Constructorul japonez a anunțat acum atingerea unui prag important de vânzări. Astfel, Mitsubishi Outlander PHEV a acumulat vânzări de 200.000 de unități la nivel global de la lansarea pe piață.Pe piața din România, Mitsubishi Outlander PHEV are un preț de listă de aproape 50.000 de euro, însă în prezent poate fi achiziționat pentru 41.224 de euro datorită bonusului de 20.000 de lei acordat de statul român la cumpărarea unei mașini plug-in hybrid prin programul Rabla Plus.Prețul menționat de producător include însă și un tichet Rabla în valoare de 6.500 de lei și un discount de aproximativ 3.500 de euro acordat de Mitsubishi.În primele trei luni ale anului, pe piața din România au fost înmatriculate 41 de unități Mitsubishi Outlander, însă datele oficiale publicate de DRPCIV nu fac o distincție clară între versiunile cu motoare tradiționale și cea plug-in hybrid. Totuși, ca punct de reper, 61% dintre unitățile Outlander vândute în Europa în 2018 au fost în varianta PHEV.Via Mitsubishi
http://www.automarket.ro/stiri/sarbatoa ... 90957.html


Renault, Nissan si Mitsubishi, parteneriat pe segmentul vehiculelor electrice si al tehnologiilor pentru vehiculele autonome
Liderii Renault, Nissan şi Mitsubishi s-au întâlnit vineri la Paris pentru a întări alianţa şi a revitaliza proiectele de cooperare, afectate de problemele judiciare ale fostului şef Carlos Ghosn, transmit Reuters şi AFP, potrivit agerpres.ro.Şefii celor trei producători auto au anunţat că vor să lucreze împreună pe segmentul vehiculelor electrice şi al tehnologiilor pentru vehiculele autonome.Pentru prima dată, a avut loc la sediul central al Renault o şedinţă a noului consiliu operaţional, creat printr-un memorandum de întelegere semnat în 12 martie la Yokohama, în Japonia. Consiliul este alcătuit din directorii generali ai Renault (Thierry Bolloré), Nissan (Hiroto Saikawa) şi Mitsubishi (Osamu Masuko) şi este condus de preşedintele Renault, Jean-Dominique Senard.Cei patru lideri au stabilit să se întâlnească lunar, alternativ în Paris şi Tokyo, pentru a adopta "prin consens" toate deciziile operaţionale importante."Potenţialul alianţei trebuie acum evaluat în mod adecvat. Este de competenţă să ne definim viitorul", se arată într-un comunicat al Renault.Separat, Nissan şi Renault au anunţat vineri că au înfiinţat un nou centru de cercetare-dezvoltare (R&D) la Shanghai pentru a accelera dezvoltarea tehnologiei pentru vehiculele electrice şi autonome în China, cea mai mare piaţă auto din lume.Luni, acţionarii Nissan au aprobat înlăturarea lui Carlos Ghosn din Consiliul de Administraţie, întrerupând ultimele legături cu omul care a salvat compania de la faliment în urmă cu două decenii, dar care acum este acuzat de nereguli financiare.În 19 noiembrie, Carlos Ghosn, în vârstă de 65 de ani, a fost pus sub acuzare în Japonia pentru că ar fi omis să declare autorităţilor bursiere venituri de aproximativ 5 miliarde de yeni (38 de milioane de euro/44 de miliarde de dolari) realizate timp de cinci ani, în perioada 2010 - 2015. El este acuzat de încălcarea legislaţiei financiare şi de abuz de încredere.Trimis la Nissan în 1999 în postul de director operaţional, după ce constructorul auto japonez a încheiat alianţă de capital cu constructorul francez Renault, Ghosn este considerat principalul autor al salvării Nissan de la faliment prin reduceri de costuri. În 2000, Carlos Ghosn a devenit preşedintele Nissan, iar în perioada 2001-2017 a ocupat postul de director general, perioadă în care a reconfigurat alianţa Renault-Nissan în cel de al doilea mare producător auto mondial după Volkswagen AG.Analiştii consideră că este o perioadă dificilă pentru Renault - Nissan - Mitsubishi, în condiţiile în care pe cele mai mari pieţele auto globale - China, SUA şi Europa - cererea pentru maşini este în scădere. Aceştia avertizează că alianţa este esenţială în cazul în care companiile vor să rămână competitive într-o industrie în care mărimea reprezintă un avantaj crucial.Renault şi Nissan au un parteneriat din 1999, în care Renault deţine 44,3% din acţiunile Nissan, în timp ce Nissan controlează un pachet de 15% din acţiunile Renault, dar nu are drepturi de vot la grupul francez. Alianţa Renault-Nissan, extinsă în 2016 prin includerea Mitsubishi, a devenit anul trecut cel mai mare producător mondial de automobile, cu 10,6 milioane de unităţi mai mult decât Volkswagen şi Toyota.În prezent, alianţa regrupează zece mărci de automobile (printre care Dacia, Lada, Samsung Motors, Alpine, Infiniti, Datsun etc.) cu 470.000 de salariaţi şi 122 de uzine pe toate continentele.
https://www.ziuanews.ro/revista-presei/ ... me-1140979
##########################

Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Scrie răspuns

Înapoi la “Generalitati”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori