Revista Presei - Mitsubishi News -

Generalitati vis-a-vis de automobilele Mitsubishi
Scrie răspuns
Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2588
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Joi Iul 11, 2019 8:40 am

Noul Mitsubishi Pajero Sport facelift se prezintă peste două săptămâni
Mitsubishi Motors anunţă astăzi despre pregătirea premierei noului Pajero Sport facelift și o dată a evenimentului. Prezentarea va avea loc în Thailanda în ziua de joi, 25 iulie.
Compania a promis că SUV-ul va impresiona cu „un nou design, mai multe dotări utile, confort şi calitate”.Amintim că de la momentul lansării noii generaţii au trecut deja patru ani de zile şi în conformitate cu tendinţa de pe piaţă a venit momentul unui upgrade planificat. Din câte se pare, maşina va fi făcută în stilul ultimelor modele din gamă, designul părţii frontale fiind unul combinat între cel al noilor L200 şi Eclipse Cross.Spre deosebire de actualul Pajero Sport, care poate fi cumpărat oficial şi în ţara noastră, SUV-ul actualizat va primi o nouă bară de protecţie, o grilă de radiator reproiectată şi noi faruri LED mai înguste. Nu ne rămâne decât să credem că şi stopurile vor fi refăcute pentru că forma lor verticală nu este chiar pe placul tuturor.Conform datelor preliminare, gama de motoare va rămâne aceeași. Aceasta include un V6 pe benzină de 3.0 litri şi cu 209 cai putere, un turbo diesel de 2.4 litri şi cu patru cilindri în linie (181 CP/430 Nm), dar şi un diesel de 2.5 litri care este disponibil în unele ţări din Asia.Staţi aproape pentru că vor urma mai multe detalii!
https://autoblog.md/noul-mitsubishi-paj ... saptamani/


Mitsubishi va construi aeroportul din Mongolia!!!

Mitsubishi participă la noul proiect de operare a aeroportului internațional Ulaanbaatar (NUBIA) din Mongolia.Societatea mixtă NUBIA (JV) a fost înființată de Mitsubishi, Aeroportul Internațional Narita (NAA), Aeroportul Japonez Terminal Co și Jalux.Un acord de concesiune de 15 ani a fost semnat de către JV și Agenția Națională pentru Dezvoltare din Mongolia pentru operarea noului aeroport, care va fi situat la aproximativ 50 km sud de Ulaanbaatar.Noua locație geografică a aeroportului permite aeronavelor să decoleze și să debarce de la ambele capete ale pistei.
Mitsubishi a spus că este un dezavantaj pentru aeroportul existent, unde se utilizează doar un capăt al pistei, iar orarele de zbor sunt, de asemenea, afectate de condițiile meteorologice precum direcția vântului.După finalizarea lucrărilor prealabile și relocarea de pe aeroportul existent, se preconizează deschiderea noului aeroport în prima jumătate a anului 2020.
Noul aeroport este văzut ca un simbol al cooperării bilaterale dintre Japonia și Mongolia. Guvernul Japoniei a acordat asistență oficială pentru dezvoltare proiectului.NUBIA va profita de capacitatea noului aeroport de a introduce noi rute și de zboruri, precum și de a spori veniturile aeroportului prin dezvoltarea facilităților comerciale intermediare.Se pretinde a fi cel mai mare proiect între guvernele mongol și japonez. Planificarea inițială a noului aeroport a fost realizată în 2006, cu sprijinul Japoniei.Mongolia se confruntă cu o cerere sporită pentru transportul aerian.Numărul de pasageri care utilizează aeroportul existent a ajuns la 1,42 milioane în 2018, o creștere de 14% față de 2017.Noul aeroport este proiectat cu o capacitate de până la trei milioane de pasageri pe an, cu spațiu suficient pentru o viitoare extindere potențială. Acesta va cuprinde, de asemenea, un sistem de control al traficului aerian, care funcționează 24 de ore pe zi.
https://www.airport-technology.com/news ... a-airport/
Mitsubishi Lancer va reveni în gamă cu o nouă generație, inclusiv în versiunea legendară Evolution

Unul dintre cele mai îndrăgite modele nipone revine pe piață cu o nouă generație! Este vorba despre Mitsubishi Lancer, care se va relansa în gama de modele ale constructorului nipon în următorii ani, acesta urmând să fie disponibil inclusiv în ipostaza legendară Evolution! Informații în acest sens au fost distribuite de publicația Autocar, cu referire la surse în interiorul companiei.Mitsubishi Lancer și-a încheiat cariera cu cea de-a zecea generație – niponii anunțau anterior că modelul nu va mai avea loc în gamă cu o nouă generație, ci va fi lansat în forma unui crossover, precum a fost și în cazul legendarului coupe Eclipse, ce s-a transformat în crossover-ul Eclipse Cross. Decizia a fost luată din cauza problemelor financiare, cu care se confrunta Mitsubishi pe parcursul ultimilor ani, ce au determinat conducerea constructorului să renunțe la dezvoltarea unui nou sedan, focusându-și forțele în segmentul SUV-urilor, ce cucerește tot mai mult teren pe piață.
Ulterior, însă, Nissan a preluat o parte din acțiunile Mitsubishi, iar constructorul nipon a fost inclus în Alianța Renault-Nissan, căpătând acces la tehnologiile dezvoltate de aceasta. Astfel, noul Lancer va utiliza una din platformele Renault-Nissan, cel mai probabil platforma modulară CMF-C/D, iar motorizările ar urma să fie preluate de la Renault Megane, pe când Lancer Evolution va utiliza benzinarul de 2.0 litri și tehnologiile lui Megane RS. Versiunea de performanță Lancer se va distinge, însă, de sportcar-ul francez prin sistemul de tracțiune integrală S-AWC.
Actualul benzinar de 2.0 litri utilizat de Renault Megane RS are la activ 300 CP, iar ulterior francezii vor lansa o versiune electrificată pe baza acestei motorizări, ce va oferi un total de circa 340 CP. Performanțe similare vor fi indicate și de Mitsubishi Lancer Evolution. Potrivit informațiilor preliminare, noua generație Lancer va fi produsă cu două tipuri de caroserie, sedan și hatchback, iar premiera acestuia va avea loc peste 2-3 ani
https://piataauto.md/Stiri/2019/06/Mits ... Evolution/
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2588
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Joi Iul 18, 2019 10:35 am

Carlos Ghosn da in judecata Nissan si Mitsubishi
Fostul titan al automobilului, Carlos Ghosn, aflat în prezent în arest la domiciliu din Tokyo, dă în judecată Nissan și Mitsubishi într-un tribunal olandez pentru "terminarea necorespunzătoare" a contractului său, a informat miercuri ziarul francez Le Figaro.Ghosn îi acuză pe producătorii japonezi că și-au încălcat contractul ca angajat al NMBV, filiala comună din Olanda, și au căutat să obțină despăgubiri de până la 15 milioane de euro (16,8 milioane de dolari).Fostul șef al ambelor companii, Renault și partenerul său japonez Nissan, așteaptă un proces în Japonia, în baza unor acuzații de abatere financiară.El a fost ținut în spatele gratiilor timp de peste 100 de zile înainte de a fi eliberat pe cauțiune și a fost demis din toate rolurile sale de conducere.
Ghosn este acuzat că nu a raportat milioane de dolari în venituri la Nissan și că a folosit fonduri ale companiei pentru cheltuieli personale - taxe pe care le neagă.
Avocații săi susțin că, deși Ghosn a demisionat de la Renault-Nissan BV (RNBV), el nu a făcut-o de la NMBV și "încălcarea contractului" nu a fost justificată, a spus Le Figaro.
Nissan și Mitsubishi susțin că contractul lui Ghosn a fost nevalid, deoarece nu ar fi fost înaintat consiliului de administrație al NMBV, potrivit cotidianului.NMBV ia mulțumit lui Ghosn după o întâlnire a consiliului său de administrație pe 12 martie, în aceeași zi cu anunțarea dizolvării sale.Purtătorul de cuvânt al lui Ghosn și avocatul său au refuzat să comenteze atunci când au contactat AFP.
Le Figaro a declarat ca producatorii au incercat sa recupereze circa 7,82 milioane de euro platiti catre Ghosn de catre NMBV intre aprilie si noiembrie 2018.enault a anunțat la începutul lunii iunie că a luat în considerare luarea de măsuri împotriva fostului său șef după ce a identificat 11 milioane de "cheltuieli discutabile" legate de Ghosn la RNBV.
Ghosn, în vârstă de 65 de ani, a fost arestat în Japonia în noiembrie, când și-a retras avionul privat de la aeroportul din Tokyo.
Declinul său dramatic a uimit lumea afacerilor și a pus tensiuni goale în alianța dintre Renault, Nissan și partenerul lor japonez Mitsubishi.
Ghosn nu a fost acuzat în legătură cu activitățile sale la NMBV.
http://www.naharnet.com/stories/en/262775Pâinea prăjită, ultimul răcnet în tehnologia japoneză
Ţara soarelui răsare, cunoscută pentru prezenţa orezului alături de orice meniu, a descoperit pâinea prăjită şi o transformă într-o adevărată artă, companiile producătoare de gadgeturi lansând pe piaţă dispozitive sofisticate care garantează pregătirea feliei perfecte, arată The Guardian, citat de Mediafax.Faptul că o companie ca Mitsubishi Electric a scos pe piaţă în această primăvară un cuptor sofisticat care la preţul de 280 de euro oferă experienţa unei ”singure felii de pâine prăjite perfect” a atras atenţia asupra creşterii pasiunii japonezilor pentru pâine.
https://www.descopera.ro/dnews/18237711 ... a-japonezaMitsubishi Motors -noul centru "MI-Garden GINZA" se va deschide în septembrie 2019
Tokyo, 17 iulie 2019 - Mitsubishi Motors Corporation (MMC) anunță că va deschide noul său centru, MI-Garden GINZA (pronunțat "My Garden"), pentru a prezenta combinația de design inspirat, inginerie testată în timp și pionierat alaturi de tehnologiile pe care le reprezintă marca Mitsubishi Motors si noua tendinta"Drive your Ambition".
MI-Garden GINZA, aflată în municipiul Tokyo, va oferi vizitatorilor un spațiu dedicat pentru a explora vehiculele și tehnologiile Mitsubishi Motors care întruchipează mesajul său de marcă și demonstrează modul în care acestea pot fi încorporate în viața lor. "M", în numele centrului, reprezintă Mitsubishi, în timp ce "I" este pentru inteligență, inginerie, inspirație și interacțiune. Această denumire își propune să transforme MI-Garden GINZA într-un loc care oferă inspirație, idei noi și ajută la extinderea câmpului de posibilități prin intermediul unor vehicule proiectate cu profesionalism pentru toți cei care vizitează
În săptămânile de deschidere, conceptul electric SUV MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT va fi afișat la centru, oferind vizitatorilor posibilitatea de a vedea cum vor fi viitoarele mașini electrice de înaltă performanță ale companiei. Vizitatorii vor putea, de asemenea, să se bucure de noua experiență de agrement în aer liber, alimentând echipamentul de camping direct de la Outlander PHEV, în plus față de experiența posibilităților unui stil de viață durabil prin utilizarea sistemului energetic Vehicle-to-Home - noua unitate Dendo Drive
https://www.mitsubishi-motors.com/en/ne ... l1204.htmlSecretul amuzant al mașinii lui Paul Walker din „Fast and Furious”
Fanii seriei „Fast and Furious” își amintesc cu plăcere de acel Mitsubishi Eclipse fabricat în 1995, condus de regretatul Paul Walker în primul film. Recent, un consultant tehnic de pe platoul de filmare a început să dezvăluie tot mai multe detalii din culisele lui „The Fast and the Furious”, în ceea ce privește alegerea și modificarea mașinilor. Mulțumită lui am aflat un secret destul de amuzant al acelui Mitsubishi Eclipse.
Craig Lieberman, consultant tehnic în cadrul echipei de filmare pentru „The Fast and the Furious” (2001), a povestit recent cât de dificil i-a fost să găsească mașini impresionante pentru fiecare personaj în parte, în condițiile în care numai 2 milioane de dolari din buget au fost alocate vehiculelor. Nu doar pentru achiziția lor, ci și pentru transport și combustibil.Puteți citi aici despre improvizațiile la care au fost nevoiți să recurgă producătorii pentru a livra ceva spectaculos în limita unui buget extrem de modest. Forțați de circumstanțele nefaste, chiar s-au dovedit a fi extrem de creativi!Mai nou, Craig Lieberman a vorbit și despre sunetul produs de faimosul Mitsubishi Eclipse verde condus de Paul Walker în primul film al seriei „Fast and Furious”. Din cauză că studioul nu și-a permis variante performante precum GST sau GSX, a optat pentru standardul Mitsubishi Eclipse RS. Nu doar aspectul lăsa de dorit, ci și sunetul produs de motor.Astfel, pe lângă tuning-ul fizic, cineaștii au făcut unele ajustări și în departamentul sonor. Sunetul mașinii conduse de Paul Walker a fost generat digital prin îmbinarea sunetului de evacuare al unei Honda CRX supraalimentate și al unei Honda Integra Turbo. În realitate, mașina condusă de Paul Walker în primul „Fast and Furious” avea un motor aspirat.În continuare, puteți urmări întreg interviul cu Craig Lieberman, care dezvăluie multe alte detalii inedite din culisele filmului, mai ales în ceea ce privește mașina lui Paul Walker.
https://www.auto-bild.ro/stiri/paul-wal ... 68252.html
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2588
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Joi Aug 08, 2019 3:33 pm

Coloşii auto întorc spatele saloanelor
„Acesta nu mai este un salon auto, ci un spectacol naţional. Industria naţională a maşinilor este greu de manevrat, a suferit scandalul dieselgate, apoi a pierdut startul în trendul electric şi acum riscă să facă o figură palidă, mai ales că expoziţia de la Frankfurt se organizează al doilea an consecutiv cu Parisul”, spune Ferdinand Dudenhöffer, directorul Centrului de cercetare auto (CAR). Lista absenţilor pentru ediţia din 2019 este tot mai lungă: Renault-Nissan-Mitsubishi, Toyota, General Motors, Fiat-Chrysler (inclusiv Alfa Romeo și Jeep), dar și al doilea producător european, PSA, reprezentat doar de marca germană Opel, în timp ce francezele Peugeot, Citroen și DS nu vor fi expuse. Nu mai puţin de 22 de producători au anunţat deja că nu se vor prezenta în Germania. Situaţie similară şi în cazul numelor mari din lux: Aston Martin, Ferrari, Maserati, Bentley(marcă care face parte din grupul german Volkswagen) sau Rolls-Royce, o filială a BMW. Lipsesc de asemenea liderul american al vehiculelor electrice, Tesla, dar și Volvo, Suzuki, Mazda. Sud-coreeni de la Kia au planificat iniţial să vină la Frankfurt, dar “există atât de mulți producători absenți, încât interesul este într-adevăr foarte mic”. Cazul Germaniei nu este izolat, saloanele de la Paris, Geneva sau Detroit, renumite în trecut, n-au mai atras constructorii în ultimii cinci ani. Singurele excepții sunt Shanghai și Beijing, unde toţi jucătorii se luptă pentru piaţa chineză, de departe cea mai mare din lume, după 20 de ani de creştere susţinută. În plus, marile companii doresc să fie cât ai vizibile în show-uri de sci-tech, cum ar fi CES din Las Vegas. De ce au devenit constructorii auto atât de selectivi ? Mediul economic din ultimii ani nu îi ajută, noile investiţii în maşinile electrice sunt enorme, cheltuieli cu testele de poluare şi, nu în ultimul rând, pot să arate lumii ultimele noutăţi prin intermediul retransmisiilor pe internet. Un lucru e sigur, saloanele auto pierd teren.
https://www.national.ro/news/colosii-au ... 3270.html/Vânzările de mașini „verzi“ accelerează cu 62%

Vânzările de autoturisme ecologice în România au crescut cu 62,2%, în primul semestru al anului, faţă de acelaşi interval din 2018, până la 2.979 de unităţi, arată statistica Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA). Conform datelor centralizate, ponderea autoturismelor ecologice (electrice + hibride) noi în totalul vânzărilor, la nivel naţional, s-a situat, în perioada de referinţă, la 3,5%, faţă de 2,4% cât se înregistra în intervalul ianuarie - iunie 2018. Totodată, din totalul vânzărilor de maşini „verzi“, înregistrat în primele şase luni, 2.292 de unităţi au fost autoturisme hibrid, în creştere cu 59,3% faţă de aceeaşi perioadă din anul anterior, 557 de unităţi erau pur electrice (+146,4%), iar 130 de unităţi erau încadrate în categoria plug-in (-23,5%). Statistica APIA relevă faptul că, în iunie 2019, au fost comercializate 694 autoturisme ecologice, în scădere cu 19,6%, comparativ cu luna anterioară, când s-au vândut 863 unităţi. Potrivit datelor producătorilor şi importatorilor de automobile, în topul celor mai comercializate autoturisme full electrice, în primele şase luni ale anului, primul loc a fost ocupat de Nissan - cu 169 unităţi (faţă de trei exemplare înregistrate în anul precedent), urmat de Renault - cu 155 de unităţi (+400%), Volkswagen (83 exemplare, +38,3%), smart (70 unităţi, +18,6%), BMW (53 unităţi, -13,1%), Jaguar (15 exemplare faţă de niciunul în primele şase luni din 2018), Audi (şapte unităţi faţă de niciuna în anul precedent) şi Mercedes Benz (1). În acelaşi timp, cele mai multe autoturisme hibrid vândute în România, în perioada analizată, au fost înregistrate de Toyota - cu 2.046 unităţi, Lexus (105), Honda (40), Ford (34), Kia (28), Hyundai (19), Suzuki (17) şi Land Rover (3). De asemenea, în clasamentul vânzărilor de autoturisme plug-in conduce Mitsubishi - cu 42 exemplare, urmată de Volvo - cu 35 unităţi, Land Rover (21), Porsche (17), BMW (9), Mini (4) şi Mercedes-Benz (2). Persoanele fizice s-au putut înscrie la ediţia a 15-a programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus, începând cu 12 aprilie, bugetul prevăzut în acest an ridicându-se la valoarea de 350 milioane lei. În 2018, numărul autoturismelor verzi (electrice, hibride şi plug-in) comercializate în România a fost de 4.572, în creştere cu 65,7% faţă de anul 2017. Din acest total, 3.585 de exemplare au fost vehicule hibrid (+59,8% faţă de 2017), 682 erau electrice 100% (+102,4%), iar 305 plug-in (+72,3%). La finalul anului trecut, ponderea autoturismelor ecologice noi în totalul vânzărilor, la nivel naţional, a fost de 2,9%, în timp ce, în aceeaşi perioadă din 2017, procentajul s-a situat la 2,1%.
https://www.telegrafonline.ro/vanzarile ... eaza-cu-62


Mitsubishi Debonair
POZE CU MODELUL EMBELAMATIC DIN JAPONIA!!!

http://japanesenostalgiccar.com/back-ro ... -debonair/
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2588
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Vin Aug 09, 2019 12:31 pm

Alianţa Renault - Nissan - Mitsubishi a pierdut titlul de cel mai mare cel mai mare producător mondial în funcţie de vânzări

Alianţa Renault - Nissan, extinsă în 2016 prin includerea Mitsubishi, regrupează 10 mărci de automobile (printre care Dacia, Lada, Samsung Motors, Alpine, Infiniti, Datsun etc.) cu 470.000 de salariaţi şi 122 de uzine pe toate continentele.

În primele şase luni din acest an, alianţa a vândut pe plan global 5,21 milioane de vehicule, în scădere cu 5,9% faţă de perioada similară din 2018. Grupul german Volkswagen AG, care anul trecut a fost cel mai mare producător mondial în funcţie de vânzări, a livrat 5,36 milioane de unităţi (un declin de 2,8% faţă de primul semestru din 2018), în timp ce compania niponă Toyota şi subsidiarele sale au vândut 5,31 milioane de vehicule (un avans de 2% comparativ cu primul semestru din 2018 şi un nivel record pentru al treilea an consecutiv).
În perioada ianuarie - iunie 2019, Nissan a vândut 2.627.672 vehicule (un declin de 7,9%), grupul francez Renault a livrat 1.938.579 unităţi (un recul de 6,7%), în timp ce vânzările Toyota Motor au urcat la 647.422 vehicule (un avans de 5%).
Renault şi Nissan au un parteneriat din anul 1999, în care Renault deţine 44,3% din acţiunile Nissan, în timp ce Nissan controlează un pachet de 15% din acţiunile Renault, dar nu are drept de vot la grupul francez. Alianţa Renault - Nissan a fost extinsă în 2016 prin includerea Mitsubishi. Statul francez este cel mai mare acţionar al Renault, cu o participaţie de 15%.
Compania Dacia a fost preluată de Renault în anul 1999. Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit un jucător de notorietate pe piaţa auto europeană.
https://www.economica.net/alianta-renau ... 72009.html

Noul pick-up Mitsubishi
Legendarul pick-up Mitsubishi este disponibil pe piața din România. Cu un motor clasic de 2,2 litri diesel, puternicul pick-up cu o istorie de peste 41 de ani se află la cea de a cincea generație și cunoaște o revigorarea odată cu ediția din 2019. Partea frontală încorporează conceptul de design de nouă generaţie "Dynamic Shield". Noile modele sunt dotate cu Super-Select 4WD, care furnizează tracţiune optimă şi caracteristici de manevrare pentru orice suprafaţă, fie Easy-Select 4WD, care simplifică trecerea de la un mod de condus la altul pentru diferite suprafeţe de teren. Ambele sisteme 4WD folosesc un nou mod off-road cu următoarele setări: GRAVEL (pietriş), MUD/SNOW (noroi/zăpadă), SAND (nisip) şi ROCK (stâncă, doar în 4LLc). Modul off-road controlează integral puterea motorului, transmisia şi frânarea pentru a regla alunecarea roţii şi pentru a maximiza astfel performanţele all-terrain şi de autoextragere din noroi sau zăpadă. Printre sistemele de siguranță se numără atenuarea coliziunii frontale,avertizare pentru unghiul mort și sistemul ultrasonic de atenuare a accelerării accidentale. Prețul de plecare este de 23.341 de euro pentru varianta basic de 150 de cai și două uși, patru locuri, și ajunge la 33.903 de euro cu TVA pentru versiune full-option.
https://jurnalul.antena3.ro/auto/noul-p ... 17935.html
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2588
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mar Aug 20, 2019 10:33 am

4 milioane de masini fabricate in Thailanda!!!
Producătorul japonez Mitsubishi Motors Corporation a exportat, miercuri, vehiculul său cu numarul 4 milioane din Thailanda prin portul Laem Chabang din provincia Chon Buri, cu destinatia Europa.
A fost un pick-up Triton, fabricat din Thailanda.Osamu Masuko, președintele Mitsubishi cu sediul în Tokyo, a fost în Thailanda pentru a asista la expedierea istorică.
Morikazu Chokki, președinte și director executiv al Mitsubishi Motors Thailanda. Exporturile au reprezentat 70% din vehiculele pe care compania le trimit din Thailanda. Mașinile ecologice din Thailanda reprezintă 22% din total.
Vehiculele de pasageri reprezintă 5%, restul cuprinzând alte vehicule.
În 2018, Mitsubishi a exportat 287.000 de unități, în scădere cu 0,7% față de un an înainte.
Săptămâna trecută, Mitsubishi a raportat livrări din Thailanda în prima jumătate la 151.000 de unități, în creștere cu 9%.
Acest volum însemna că Mitsubishi a depășit Toyota pentru a deveni cel mai mare exportator de mașini din țară.
Toyota a raportat săptămâna trecută că livrările sale de mașini din Thailanda s-au ridicat la 138.538 de unități în prima jumătate, o scădere de 5%.
Drept urmare, Mitsubishi a reprezentat 27% din totalul exporturilor țării de 559.861 unități pentru perioada respectivă, în scădere cu 0,4%. Toyota a reprezentat 24,7%.
Domnul Chokki a declarat că Mitsubishi își propune să mențină volumul exporturilor la 287.000 de mașini în 2019.
Mtsubishi și-a început operațiunile în Thailanda în 1961, apoi în 1988 a fost primul producător de automobile care a exportat un vehicul construit din Thailanda, cu Lancer Champ în Canada.
Mitsubishi are trei fabrici de vehicule, toate situate în Laem Chabang, cu o capacitate totală de 424.000 de unități pe an și angajează 7.000 de oameni.
https://www.bangkokpost.com/business/17 ... -thailand-


CELE MAI BUNE MITSUBISHI DIN TOATA ISTORIA!!!!
https://carbuzz.com/features/mitsubishi-cars-we-missNeed for Speed Heat este următorul joc al seriei NFS
Need for Speed Heat va fi disponibil în mai multe ediţii, cei care aleg să plaseze o precomandă pentru versiunea standard a jocului urmând să primească o maşină Mitsubishi Evolution X K.S Edition.
http://jocuri.go4it.ro/stiri-si-articol ... s-18281198
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2588
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mie Aug 21, 2019 1:14 pm

Cele mai fiabile 5 SUV-uri SH în România
Mașinile cu garda la sol cât mai ridicată sunt perfecte pentru drumurile din România, o spun șoferii care își îndreaptă tot mai mult atenția spre autoturisme din categoria SUV și crossover. Piața auto a cunoscut o creștere majoră pe acest segment, atât la vânzările de mașini noi, cât și la cele second hand. În general, pe șoselele din țara noastră vezi mărci germane, precum Audi sau Volkswagen, cu gamă variată de modele SUV, dar și branduri precum Dacia, Mitsubishi, Hyundai sau Toyota.
Mitsubishi ASX
Conform unui raport realizat de o organizație germană, marca Mitshubishi a fost inclusă pe lista celor mai fiabile. În statistica nemților în care aceștia au studiat defecțiunile identificate la mai multe modele, în timpul inspecțiilor tehnice periodice, modelul ASX a excelat la capitolul fiabilitate, fiind inclus în primele cinci locuri ale clasamentului.
https://a1.ro/news/auto/cele-mai-fiabil ... 96546.htmlMITSUBISHI ECLIPSE CROSS SUV-ul sportiv gata de acțiune, de la 16.690 Euro + TVA
https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/mitsu ... 27557.html


Șoferii nu mai au voie să țină telefonul în mână la volan: amenda maximă este de 1.160 lei
Autoritățile au decis să ia măsuri dure împotriva persoanelor care utilizează telefoanele mobile în timp ce se află în mers.
În urma numeroaselor accidente care au avut loc în ultima perioadă din cauza neatenției la volan, guvernul a adoptat în cele din urmă un proiect inițiat de Ministerul Afacerilor Interne încă din luna ianuarie.
Astfel, proiectul prevede explicit că șoferii nu au dreptul să țină telefonul în mână în timpul mersului, în timp ce legislația actuală prevede doar că șoferii nu au dreptul să utilizeze telefonul în timpul mersului.
Încălcarea acestei reguli se sancționează cu 4 puncte de penalizare pe permis, în timp ce amenda este între 6 și 8 puncte de amendă, adică intre 870 lei și 1.160 lei.
De asemenea, proiectul menționează că aceeași amendă o vor primi și persoanele care țin telefonul în mână în timp ce conduc un vehicul pentru care nu este necesar permisul de conducere.
"Se va interzice ținerea în mână ori folosirea cu mâinile în orice mod a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul aflat în mișcare", precizează inițiatorii proiectului.
În plus, o situație nouă în Codul Rutier este legată de scenariul în care șoferul încalcă o regulă de circulație ca urmare a faptului că tine un telefon în mână. Într-o astfel de situație, șoferul va avea permisul suspendat timp de 30 de zile, însă amenda va fi mai mică decât în situația în care nu are loc o încălcare a regulilor: 4 sau 5 puncte de amendă, adică 580 lei sau 725 lei.
Proiectul de lege urmează să fie adoptat de președintele României și va intra în vigoare la 60 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial.
https://www.automarket.ro/stiri/soferii ... 93031.html
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2588
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Vin Sep 06, 2019 12:18 pm

Mitsubishi confirmă lansarea unei autoutilitare

MITSUBISHI Motors Australia Limited (MMAL) a confirmat că va intra pe segmentul autoutilitarelor la jumătatea anului viitor, aceasta fiind de dimensiuni medii, bazată pe Renault Trafic.
Raportat pentru prima dată în noiembrie anul trecut, producătorul japonez de autovehicule își va efectua calitatea de membru al Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi pentru a intra pe segmentul autoutilitarelor, Ashwani Gupta, COO de la Mitsubishi Motors Corporation (MMC), a declarat că autoutilitarul va fi de acum singurul model pe care Mitsubishi îl va împrumuta de la Renault și Nissan pentru a-și extinde portofoliul de produse.
Vom avea o autoutilitară în Australia", a spus el. „Acesta este un segment în care nu am concurat și credem că, datorită experientei de pick-up, putem avea o cota de piata importanta.
https://www.goauto.com.au/future-models ... 79903.html
MITSUBISHI RECONFIRMA FAPTUL CA, LANCER NU SE VA MAI FABRICA!!!!

Este acesta începutul sfârșitului pentru mașină așa cum o știm?Mitsubishi a declarat că nu are niciun interes să vândă mașini de pasageri în Australia, preferând să se concentreze exclusiv pe SUV-uri și utilități.Ashwani Gupta, directorul general de operațiuni Mitsubishi, spune că brandul se va concentra pe trei produse de bază în Australia: SUV-ul Outlander, PICK UL-UL Triton și Pajero Sport, un off-roader care împarte platforma CU Triton.Deocamdată, brandul va continua să vândă autoturismul Mirage city - în volume foarte mici - precum și cel mai bine vândut SUV de oraș ASX.Cu toate acestea, hatchback-ul popular Lancer nu va fi înlocuit.„Vrem să ne concentrăm pe produsele noastre de bază - care sunt SUV-urile, vehiculele electrice hibride plug-in, tracțiunile pe patru roți și camioanele de transport”, spune el.Este un apel important pentru o marcă care a construit odată sedane familiale în Adelaide. Partenerul Mitsubishi Alliance, Nissan, nu mai vinde mașini mici în Australia, după ce a renuntat la Micra ,Pulsar si Altima.Luna trecută, Mitsubishi a vândut doar 25 de Mirages, în timp ce Nissan a vândut 15 370Z și 1 GT-R. Celălalt partener al Alianței, Renault, a vândut mai puțin de 100 de mașini.„Clientul australian nu este la fel ca clienții pe care îi avem în restul lumii”, spune Gupta.„În 2014, autoturismele au contribuit la 69% din piața locală, iar SUV-urile și camioanele au fost de 31%. Astăzi 70% sunt SUV-uri și camioane, iar 30% sunt mașini de pasageri. "
Hatchback-urile, cum ar fi Toyota Corolla și Mazda3, care în sine au detronat sedanul familiei mari ca fiind cea mai populară alegere a vehiculului din Australia, au fost depășite de atunci de către uz Toyota HiLux și Ford Ranger.Vânzările noului model Mazda3 și Toyota Corolla nu au fost la fel de puternice ca predecesorii lor, deoarece au fost inlocuite de SUV -urile acestora CX-3, CX-5, RAV4 și C-HR.Strategia fără capabilitate funcționează bine pentru Mitsubishi, ale cărui vânzări de SUV au depășit în acest an Mazda. Doar Toyota vinde mai multe SUV-uri.Succesul vine în ciuda faptului că actuala linie locală a SUV-urilor Mitsubishi este considerată pe scară largă imbatranita si depasita tehnologic.
Gupta spune: „Nicăieri nu este un client care sa ne spuna ca avem modele invechite. Când clienții sunt mulțumiți, de ce ar trebui sa le schimbam? ”
Acesta spune că disponibilitatea unui motor mai puternic de 2,4 litri pe ASX începând cu luna viitoare va cimenta poziția sa în vârful pieței SUV-urilor.
Ashwani Gupta, directorul general de operațiuni Mitsubishi a confirmat că Nissan, Mitsubishi și Renault vor împărtăși o platformă comună pentru SUV-uri de dimensiuni medii și mari, care include în prezent modele precum Outlander, Nissan X-Trail și Pathfinder și Renault Koleos.
https://www.news.com.au/technology/inno ... 2064179631
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2588
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Lun Sep 09, 2019 10:52 am

Fiscul constănțean vinde terenuri, locuințe, autoturisme și autoutilitare, la preț de chilipir
Fiscul face concurență hipermarket-urilor, agențiilor imobiliare și târgurilor auto. În galantarele lui găsești ce vrei și ce nu vrei, la preț de chilipir. Important este să urmărești anunțurile de vânzare și licitațiile, să ai puțintică răbdare și să aștepți reducerile de prețuri. La a doua licitație, prețul de pornire scade cu 25%, iar la a treia, cu 50%. La prețul de adjudecare a bunurilor licitate se adaugă TVA.
- un autoturism „Mitsubishi” fabricat în 2014, la prețul de 48.567 lei (prima licitație);
https://www.cugetliber.ro/stiri-economi ... pir-383547


Mitsubishi Aircraft Corp și Mesa Airlines acord pentru cumpararea a 100 de aeronave!!!!
Mitsubishi Aircraft Corp și Mesa Airlines Inc, un operator regional de linii aeriene, au încheiat un memorandum de înțelegere pentru a începe discuțiile privind achiziționarea a 100 de aeronave SpaceJet M100.Aeronava este o versiune revizuită a jetului MRJ70 - Mitsubishi, concepută pentru a transporta de la 65 până la 88 de persoane.Compania vizează 50 de comenzi ferme și drepturi de cumpărare pentru alte 50 de avioane.Livrările către unitatea Mesa Air Group (MESA.O) ar începe în 2024, a spus Mitsubishi într-un comunicat.
https://www.reuters.com/article/us-mits ... SKCN1VQ2UL


Confirmat: Mitsubishi lucrează la un Triton/ L200 hibrid
Epoca HIBRIDELOR pe piața mondială de pick-up-URI pare să fie apropiată. Zvonurile despre un Toyota Hilux hibrid au fost bine acoperite, Ford produce un F-150 complet electric, iar Tesla și Rivian lucrează amândouă in acest sens!!! Acum, Mitsubishi a confirmat că și acesta se alătură trendului cu un model Triton.Compania japoneză a confirmat recent știrile presei australiene prin intermediul Ashwani Gupta, ofițerul principal de operațiuni al Mitsubishi Motors. Gupta a discutat cu privire la noul nou Triton, care a apărut la începutul acestui an.
Următorul Triton va fi dezvoltat alături de un nou Nissan Navara, cele două urmând să pară diferite, dar să partajeze aceeași platformă și trenuri rulare. După zvonuri, proiectul comun Nissan / Mitsubishi va fi condus de cele trei diamante.„Am început să facem schimbul de bune practici cu Nissan pe vehiculele actuale și am făcut o mulțime de marcaje de bancă una de cealaltă”, a spus dl Gupta. „Pentru următorul pick-up, lucram împreună. Avem o singură fabrica (uzina), care este in Thailanda, așa că, în mod natural, preluam conducerea pentru a dezvolta următoarea generație de pick-up. "„Următorul Triton ar trebui să fie suficient de tehnic pentru a avea electrificare. Unul dintre punctele forte ale Mitsubishi este de a avea electrificare și (motoare cu ardere internă) în aceeași mașină.„Nu avem politica de a dezvolta o mașină electrificată dedicată. Avem tehnologia și know-how-ul care utilizează aceeași platformă pentru a fi adaptabil (motoare cu ardere internă) și adaptabil pentru electrificare. ”
Mitsubishi nu a specificat ce motor va avea, pe benzină hibrid plug-in, diesel hibrid plug-in sau tehnologie hibridă cu auto-încărcare, toate aparent fiind posibile.
Un Triton hibrid va poziționa Mitsubishi pe un pol fruntas, deoarece va urma probabil un înlocuitor pentru Outlander PHEV.
https://www.driven.co.nz/news/news/conf ... riton-ute/
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2588
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Joi Sep 12, 2019 10:22 am

Mitsubishi investește în cafeaua japoneză Sarutahiko


Mitsubishi a încheiat o alianță de afaceri cu Sarutahiko Coffee, achiziționând o participație de 14,98% din companie.Mitsubishi spune că misiunea lui Sarutahiko Coffee este simplă, „de a servi fericirea într-o ceașcă de cafea” și, până acum, a deschis 13 magazine în Japonia și trei în Taiwan. Pentru a asigura trasabilitatea și sustenabilitatea în aprovizionarea boabelor de cafea, Sarutahiko Coffee își expediază reprezentanții către cultivatorii din întreaga lume și achiziționează boabele direct si prețuri corecte.De la fondarea sa în 2011, Mitsubishi spune că Sarutahiko Coffee a pus accentul pe măiestrie pentru a-și dezvolta treptat brandul, în primul rând în Japonia. Prin această nouă alianță de afaceri, lanțul de cafenele specializate speră să-și extindă operațiunile pe piețele de peste mări.
Mitsubishi spune că decizia sa de a intra în această alianță s-a bazat pe politica de management a lui Sarutahiko Coffee, care acordă prioritate sustenabilității,serviciilor de calitate ,ambele fiind întrupate de cultura sa corporativă de omotenashi, un concept japonez de ospitalitate și de neegalat. serviciu clienți. În condițiile alianței, Mitsubishi va atribui personal pentru Sarutahiko Coffee și va folosi expertiza și rețelele sale de afaceri vaste pentru a ajuta la creșterea valorii corporative a lanțului de cafea.Pentru Mitsubishi, alianța s-a constituit în cadrul unui program de incubare de afaceri de proces lansat de Grupul său pentru consumatori, al cărui obiectiv este de a promova proiecte care sunt investite în crearea valorii consumatorului și dezvoltarea resurselor umane. Prin această alianță și toate eforturile viitoare, Mitsubishi spune că rămâne angajat să creeze o nouă valoare și să sprijine inițiativele și provocările angajaților săi
http://gcrmag.com/news/article/mitsubis ... iko-coffee


Ţigări de contrabandă de peste 30.000 de euro şi un autoturism de teren, capturate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră suceveni au realizat o captură importantă de ţigări de contrabandă, peste 13.000 de pachete, după o acţiune întreprinsă în zona de munte a judeţului.Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marţea trecută, în jurul orei 16.30, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina a observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Straja, două persoane suspecte care încărcau într-un autoturism de teren mai multe colete. În momentul în care lucrătorii de la graniţă au fost observaţi de suspecţi, autoturismul a demarat în trombă, iar una dintre persoane a fugit spre teritoriul ucrainean.Poliţiştii de frontieră au trecut imediat la urmărirea maşinii, efectuând somaţiile legale, însă şoferul nu s-a supus, condiţii în care a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase mai multe focuri de armă în plan vertical şi spre pneurile autoturismului, conform prevederilor legale. La scurt timp autoturismul a fost găsit abandonat la marginea localităţii Straja, în interior fiind observate colete cu ţigări de contrabandă.Şi în zonă au fost descoperite mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană, iar după inventarierea acestora şi a celor din maşină au fost înregistrate 13.450 de pachete cu ţigări în valoare de 157.365 de lei. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren marca Mitsubishi Shogun evaluat la 7.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului în vederea continuării cercetărilor. Comisarul-şef Poroch-Seriţan a precizat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.
https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-0 ... -frontiera


OUTLANDER PHEV AJUTA PADUREA EPPING DIN UK!!!
Londra a achiziționat trei PHEV-uri Mitsubishi Outlander pentru a ajuta la protejarea pădurii Epping.Vehiculele special convertite vor fi folosite pentru a patrula și pentru a ajuta la întreținerea pădurii și sunt primele vehicule cu un sistem de propulsie electrificat care se va adauga flotei din orașul Epping City din Londra.
Adăugarea lor marchează începutul schimbării organizației către o flotă conformă ULEZ, dedicată zonei de conservare renumite, care se întinde de la Epping în Essex la Parcul Manor din Greater London.Martin Newnham, șeful principal la Epping Forest, a declarat: „Outlander PHEV a fost cel mai potrivit pentru cerințele noastre, bazate pe accesibilitate și performanță.„Tractarea pe patru roți a fost esențială, dar a fost nevoie și de un nivel de electrificare care să ne ajute să ne reducem amprenta de carbon și să ne îmbunătățim grija fata de Epping Forest.”Outlanders, care au o autonomie electrică de până la 28 de mile, au fost convertiți în specificația completă a vehiculului cu răspuns rapid de către Mitsubishi Motors în divizia sa dedicată MSVO (Mitsubishi Special Vehicle Operation).Clive Messenger, directorul general al operațiunilor de flotă la Mitsubishi Motors din Marea Britanie, a adăugat: „Suntem foarte încântați că vehiculele noastre au fost recunoscute ca cea mai bună opțiune de a ajuta (City of London) să facă trecerea pozitivă la vehicule cu emisii ultra-scăzute fără impact asupra muncii neprețuite pe care o depun în menținerea și protejarea unuia dintre cele mai frumoase medii ale țării. ”
https://www.fleetnews.co.uk/news/manufa ... rest-fleet


Directorul general de la Nissan, nevoit şi el să demisioneze
Hiroto Saikawa, directorul general executiv de la Nissan şi succesor al francezului Carlos Ghosn, a anunţat că va demisiona din post peste o săptămână. Inaltul responsabil al constructorului nipon de automobile a recunoscut că a încasat un salariu mai mare decât era prevăzut în procedurile interne de la Nissan.Scandalul în care este implicat Hiroto Saikawa a fost declanşat de un audit intern, comandat de Nissan. S-a aflat astfel că directorul general executiv al constructorului japonez de maşini încasase, graţie unui dispozitiv de prime, sume de bani mai mari decât ar fi avut voie. Zilele trecute, responsabilul dăduse vina pe „un sistem instaurat de Carlos Ghosn”, se scuzase apoi pentru „jena cauzată” şi promisese în final că va restitui banii luaţi în plus. E vorba de circa 400.000 de euro, afirmă presa niponă.Declaraţii şi gesturi care au fost considerate insuficiente de consiliul de administraţie de la Nissan care a decis deci să-l împingă spre ieşire pe cel care-l demascase anul trecut pe Ghosn şi îi luase locul. Afacerea nu este pasibilă de urmăriri judiciare dar şocase opinia publică din Japonia. In plus, acţionarii lui Nissan cereau de mai multe luni demiterea lui Saikawa pe motiv că este prea asociat erei Carlos Ghosn, un mare patron căruia i-a fost fidel ani de zile înainte de a participa direct la răsturnarea lui de la putere.Reamintim că fostul mare patron franco-libanezo-brazilian, ex-PDG al alianţei Renault-Nissan-Mitsubishi, a fost arestat şi încarcerat la sfârşitul anului trecut. Eliberat sub cauţiune în primăvară, Carlos Ghosn se pregăteşte pentru procesul său care ar putea avea loc în primăvara anului viitor.
https://www.rfi.ro/special-paris-114136 ... emisioneze
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2588
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mie Sep 18, 2019 11:56 am

Primul teaser pentru conceptul unui SUV plug-in hybrid Mitsubishi: prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie
Mitsubishi a publicat un teaser care anticipează lansarea unui concept pentru un SUV plug-in hybrid de mici dimensiuni care va oferi tracțiune integrală. Prezentarea este programată pentru 23 octombrie.La scurt timp după încheierea Salonului Auto de la Frankfurt, constructorii auto încep să se pregătească pentru Salonul Auto de la Tokyo, care își va deschide porțile în 24 octombrie.
Mitsubishi a anunțat că va prezenta conceptul unui SUV plug-in hybrid de mici dimensiuni despre care afirmă că va avea tracțiune integrală electrică. Cu alte cuvinte, sistemul PHEV dezvoltat de Mitsubishi va integra două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte.În rest, constructorul japonez nu oferă niciun fel de alte informații despre noul concept, însă a publicat un teaser misterios cu partea din spate a acestuia. Imaginea arată inclusiv patru grile rotunde pe partea din spate, care ar putea indica prezența unor ventilatoare suplimentare sau a unor boxe externe.Chiar dacă prima impresie este cea a unui concept cu numeroase tehnologii, Mitsubishi afirmă că acesta "are toate abilitățile pentru a forța cu încredere pe drumuri dificile în timpul unor activități de tip outdoor".
Prezentarea oficială a noului concept va avea loc în 23 octombrie, cu o zi înainte de deschiderea salonului. Interesul pentru noul concept este unul ridicat, mai ales că Mitsubishi are în prezent în gamă cel mai vândut SUV plug-in hybrid din Europa, Outlander PHEV. Cu numai o zi în urmă, Mazda a confirmat de asemenea că va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo primul său model electric din gamă, despre care până în prezent știm că va fi echipat cu un sistem de 143 de cai putere și un cuplu de 265 Nm.Via Mitsubishi
site dedidcat salonului din Japonia
https://www.mitsubishi-motors.com/en/in ... 9/tms2019/

https://www.automarket.ro/stiri/primul- ... 93685.htmlPrinși la vânătoare cu carabine și fără autorizație
S-a întâmplat sâmbătă noaptea, când jandarmii au fost sunaţi de paznicul de vânătoare de la Fondul de Vânătoare Apuseni şi le-a spus că la Valea Drăganului e o maşină de teren cu reflector pe ea, pentru căutarea vânatului pe timp de noapte, dar şi că cei din jeep nu vor să îi arate autorizația de vânătoare.La locul indicat din zona Poiana, jandarmii au găsit maşina, un Mitsubishi, pe drumul forestier. Şoferul avea în mână o carabină cu lunetă şi lanternă ataşată, astfel că a fost somat să o pună deoparte. La controlul corporal, s-a găsit asupra lui şi un cuțit cu lama de 10 cm. Şoferul şi ceilalți doi oameni din maşină s-au legitimat, dar nu au arătat autorizaţia de vânătoare. Aşa că s-a trecut la verificarea maşinii de teren. S-au găsit alte două cuțite (tot cu lama de 10 cm), un topor, o chingă, două ranițe şi 14 cartuşe de vânătoare de calibru 30,06, iar în încărcătorul carabinei – încă cinci cartuşe cu glonț de acelaşi calibru. În plus, pe bancheta din spate s-a găsit încă o carabină, în husă, aparținând pasagerului din spate, dar şi pet-uri de bere începute. S-a apelat Poliţia şi s-a evidențiat că alcool băuse pasagerul din față.
http://www.bihon.ro/prinsi-la-vanatoare ... ie/2321273


XPANDER SE VA CONSTRUI DIN 2020 IN VIETNAM!!!
Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a anunțat ca, incepand cu data de 12 septembrie va începe să producă vehiculul XPANDER multifuncțional (MPV) pe linia sa de producție din Vietnam. În aceeași zi, compania a organizat o ceremonie în orașul Ho Chi Minh, Vietnam, pentru a celebra 25 de ani de Mitsubishi Motors Vietnam Co., Ltd. (MMV).
MMV este angajat în prezent în producția de Outlander și intenționează să-și extindă capacitatea de producție în conformitate cu începutul producției de XPANDER. Vânzările XPANDER au crescut în Asia de Sud-Est începând cu toamna anului 2017, începând cu producția și vânzările în Indonezia. XPANDER a fost lansat pe piața din Vietnam în octombrie 2018 și, prin contribuția sa cheie, MMV a vândut un total de 14.000 de unități în Vietnam în anul fiscal 2018, dublând vânzările totale față de anul anterior. Vânzările sale se mențin puternice în acest an fiscal.
MMC a intrat în afaceri în Vietnam când industria auto a țării a început să se contureze în 1994, parteneriat cu Mitsubishi Corporation și partenerii vietnamezi pentru a înființa compania de producție și vânzări care a precedat MMV pentru a contribui la dezvoltarea economiei din Vietnam. Împreună cu creșterea pieței auto din Vietnam, MMV a devenit una dintre întreprinderile cheie care sprijină strategia de creștere a MMC în ASEAN."Ne vom strădui pentru acest nou efort în Vietnam, pentru a produce mașini de înaltă calitate și de a satisface mai mulți clienți în Vietnam", a declarat Osamu Masuko, președintele MMC. "Sunt încrezător că această provocare ne va stabili afacerea în Vietnam cu o creștere continuă, facilitând totodată creșterea pe piața auto și în economia regională a țării în ceea ce privește ocuparea forței de muncă, dezvoltarea resurselor umane, investiții și transfer de tehnologie"
MMC dedică, de asemenea, eforturi pentru contribuțiile sociale din Vietnam. Recent, MMV a oferit bursa pentru 30 de studenți din universitățile din orașul Ho Chi Minh, precum și 40 de studenți la licee din orașul Ho Chi Minh și provincia Binh Duong prin intermediul Societății Crucea Roșie Vietnam. MMC va continua să contribuie la creșterea durabilă a Vietnamului prin activități de implicare socială, precum furnizarea de sprijin educațional pentru următoarea generație.
https://www.mitsubishi-motors.com/en/ne ... l1215.htmlMITSUBISHI GALANT ERA VECHE AMINTIRI
Nu există nici o îndoială că in anii ’90 a fost timpul pentru Mitsubishi să strălucească. După ce au ieșit din anii '80, Starion și succesele Pajero în cursele de curse, au avut mașini DSM care au fost co-construite cu ajutorul Chrysler prin parteneriatul Diamond Star Motors, au avut aproape supercar 3000GT / GTO, și apoi au avut asta, Galant VR-4. Nu este un mod rău de urmat. Dar așteptați… nu vă mai amintiți Galant VR-4, nu? Iată scurta explicație: după ce o variație potențială a grupului Starion a fost axată la scăderea grupului B, suporturile de la muli au fost mutate pe platforma Galant, iar mașina a fost omologată pentru grupa A. Prima dată apare în 1989, Galant VR -4 a condus 4G63 dublă cameră frontală 2.0L patru și a avut un mormăit de mers ... dar în scurtă ordine, Mitsubishi și-a dat seama ce învățau alții: o mașină mai mică era calea de a merge în cursele de raliuri. Subaru schimbase Legacy pentru Impreza, de exemplu, iar alții ca Toyota i-au urmat.

La unii ochi, aceasta este originea Evoluției. În realitate, nu este ... modelele Evo au început în momentul în care Mitsubishi a aruncat sistemul de tracțiune pe patru roți și 4G63 în Lancer din 1992. Lancerul este un lucru mic, spartan ... Lancerul, pe de altă parte, era un sedan de dimensiuni medii . Acesta a fost un concurent Camry ...
https://bangshift.com/general-news/vide ... lant-vr-4/
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Scrie răspuns

Înapoi la “Generalitati”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori