Revista Presei - Mitsubishi News -

Generalitati vis-a-vis de automobilele Mitsubishi
Scrie răspuns
Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2519
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mar Oct 01, 2019 11:07 am

"I'll be back" — Mitsubishi lansează ediţia specială Pajero Sport Terminator
Mitsubishi lansează o nouă versiune specială pentru SUV-ul Pajero Sport - Terminator: Dark Fate, în cinstea celei de-a şasea pelicule din renumita serie de filme. Ediţia limitată va fi oferită în exclusivitate pe piaţa din Rusia şi o parte din pieţele CSI.Noua versiune are la bază echiparea Instyle şi include standard jante de 18 ţoli, cu design original, de nuanţă neagră. SUV-urile din ediţia limitată vor putea fi vopsite exclusiv în nuanţa neagră metalizată, iar aripile faţă, hayonul şi planşa de bord sunt ornamentate cu inscripţii dedicate. La exterior Pajero Sport mai beneficiază de ornamente speciale pe aripi, inserţii decorative pe barele de protecţie, un eleron pe partea de sus a hayonului şi terminaţiile sistemului de evacuare ornamentate cu finisaje cromate.Sub capota Pajero Sport Terminator se va situa unitatea turbodiesel de 2.4 litri, cuplată la cutia automată cu 8 rapoarte şi sistem de tracţiune integrală Select II. Clienţii din Rusia pot plasa comenzi pentru versiunea specială începând cu ziua de azi, acesta având un preţ de cel puţin 3,016,000 ruble ruseşti, echivalentul a 42,623 euro. Astfel, Pajero Sport Terminator este cu doar 200 mii ruble mai accesibil decât varianta de top Ultimate în Rusia.
https://piataauto.md/Stiri/2019/10/Ill- ... erminator/


Mitsubishi tunat de AMG. VIDEO cu masina despre care, cu siguranta, nu stiai ca a existat


https://www.4tuning.ro/old-school-cars/ ... 42374.htmlNorma de poluare. Tu știi cum să o identifici?
În contextul dezbaterilor din spațiul public, referitoare la posibilitatea introducerii unor taxe pentru circulația pe anumite sectoare de drum din Capitală în funcție de emisiile poluante, Registrul Auto Român face precizări cu privire la modul în care puteți identifica norma de poluare a vehiculului dumneavoastră.Având în vedere că există mai multe tipuri de cărți de identitate (CIV), vom explica diferitele situații care pot apărea:
Pe CIV de tip nou, norma de poluare poate fi identificată în două locuri:
– la punctul 6 – Număr national de registru – în șirul de caractere, ultimele două reprezintă norma Euro;
– la punctul 17 – Cod național de emisii – aici se regăsesc doar caracterele care indică norma Euro.
Pe CIV de tip vechi, norma de poluare poate fi identificată la punctul 5 – Numărul de omologare – ultimele două caractere din șir reprezintă norma Euro.
Interpretarea caracterelor consemnate în CIV se face în felul următor:
Euro 6 – E6, R6, T6;
Euro 5 – E5, R5, RE, T5, H5;
Euro 4 – E4, R4, K4, T4, H4;
Euro 3 – E3, R3, T3, H3;
Euro 2 – E2, R2, K2, T2, H2;
Euro 1 – E1, R1, K1, T1, H1;
Non-euro – orice alte combinații de două caractere alfanumerice reprezintă norma non euro;
EE – pur electric.
În fotografiile alăturate vă prezentăm mai multe tipuri de cărți de identitate ale vehiculului, emise de-a lungul timpului de Registrul Auto Român, fiind evidențiat locul în care se regăsesc informațiile despre norma de poluare.
http://www.autotestmagazin.ro/norma-de- ... dentifici/
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2519
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mie Oct 02, 2019 11:12 am

Salonul Auto București & Accesorii 2019 îşi deschide porţile pe 10 octombrie

Între 10 – 20 Octombrie are loc Salonul Auto București & Accesorii 2019 în Pavilionul B2 al Romexpo și în zona exterioară adiacentă. Vor fi expuse peste 400 de modele de autoturisme cu ardere interna, hibride și electrice, vehicule comerciale și peste 1500 branduri de accesorii și echipamente.
Cea de-a XVII-a ediție a Salonului Auto București & Accesorii prezintă cea mai mare parte a noutăților din domeniului auto, unele dintre ele vor veni direct de la Salonul Auto de la Frankfurt!
Ce mărci poţi să vezi în acest an la SAB
Printre expozanţii de la SAB & Accesorii 2019 se numără Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Isuzu, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Piaggio, RAM 1500, Seat, Shelby, Skoda, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota şi Volvo.
“Mobilitatea la prezent și viitor” este motto-ul SAB & Accesorii 2019, deoarece lumea mobilității acestor timpuri este mai inovatoare și mai interesantă ca oricând. Deloc întamplator, anul acesta importatorii și dealerii prezenti pun un accent semnificativ pe segmentul dedicat mobilității electrice și hibride în continua dezvoltare și care va fi unul dintre multele puncte de atracție ale evenimentului. Printre acestea se numără: Tesla Model 3 Standard Range Plus, noul BMW i3, Mercedes-Benz EQC, alături de modele hibride și plug-in de la Volvo, Kia, Toyota, Honda, Hyundai, Suzuki, Ford, Mitsubishi și Jaguar.Cele mai importante companii din domeniul echipamentelor, pieselor și accesoriilor auto sunt prezente la SAB & Accesorii, fiind reprezentate pe o suprafață interioară și exterioară de peste 8000 mp, se vor bucura de vizita celor peste 6000 de vizitatorii specialiști invitați.
Salonul Auto București & Accesorii 2019 – când poţi să mergi şi cât te costă
SAB & Accesorii 2019 se desfăşoară Pavilionul B2 Romexpo și zona exterioară adiacentă. Salonul se desfăşoară în perioada 10 – 20 Octombrie şi poate fi vizat între orele 10.00 – 20.00.
Preț unui bilet este de 40 lei. Accesul copiilor sub 7 ani și al persoanelor cu dizabilități este gratuit.Peste 350 de modele auto au fost expuse la ediţia de anul trecut a Salonului Auto București & Accesorii . De la autoturisme clasice, de epocă, la modele noi. şi autoturismecu sisteme alternative de propulsie. Iată o galerie foto cu cele mai interesante maşini prezentate la Salonul Auto București și Accesorii 2018.
https://www.auto-bild.ro/stiri/salonul- ... 71899.html

MITSUBISHI MOTORS începe vânzările limitate de DENDO DRIVE HOUSE în Japonia
Tokyo, 2 octombrie 2019 - MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) începe vânzările in serie limitata de DENDO DRIVE HOUSE (DDH) - un sistem de acasă bazat pe V2H * 1 - în Tokyo Japonia începând cu 3 octombrie. MMC a anunțat conceptul și planul de lansare al pachetului DDH service la Geneva Auto Show în martie 2019. Aceasta este chiar prima vânzare de DDH la nivel mondial, iar MMC intenționează să-și înceapă vânzările si pe piețele din afara tarii!!!
<Ce este DENDO DRIVE HOUSE?>
DDH este un sistem complet cuprinzând un vehicul electric Mitsubishi (EV) sau un vehicul hibrid plug-in (PHEV), un încărcător bidirecțional, panouri solare și baterie casnică * 2 și este proiectat pentru a fi integrat perfect ca parte a casei.
Pachetul permite clienților să își încarce EV / PHEV acasă folosind energia solară generată și să furnizeze energie electrică din EV / PHEV înapoi acasă. DDH aduce beneficii clienților, contribuind la economisirea costurilor de energie electrică și oferă o furnizare fiabilă pentru sursa de energie de urgență.
Disponibil la dealership-urile MMC, DDH oferă un set complet de servicii, inclusiv vânzarea, instalarea și după întreținerea * 3 a componentelor sistemului.
<Beneficii furnizate de DENDO DRIVE HOUSE (DDH)>
Clienții pot contribui la crearea unei societăți cu emisii reduse de carbon, folosind energia electrică generată de panourile solare pentru a alimenta aparatele casnice sau pentru a furniza energie EV / PHEV.
DDH oferă o sursă fiabilă de energie de urgență care poate furniza energie de la EV / PHEV sau baterie de stocare pentru a rula aparate în casă.
DDH este oferit ca pachet incluziv in showroom urile Mitsubishi, făcând astfel mai ușor pentru client să achiziționeze toate componentele sistemului împreună și să asigure compatibilitatea.

* 1 ... Vehicul spre casă: sistem de alimentare cu locuințe cu energie electrică stocată în bateriile EV / PHEV.
* 2 ... Bateria de acasă nu este inclusă în aceste vânzări limitate.
* 3 ... în anumite țări și regiuni, instalarea și întreținerea ulterioară vor fi gestionate de contractanți externalizați.
https://www.mitsubishi-motors.com/en/ne ... l1219.html


Mitsubishi va chema peste 14.000 de mașini Xpander pentru defectarea pompei de combustibil.
Mitsubishi Motors Vietnam va chema 14.051 de mașini Xpander fabricate în Indonezia între 14 august 2018 și 26 august 2019 pentru a rezolva o problemă a pompei de combustibil.Compania japoneză a spus că o eroare a rotorului de plastic din interiorul pompei de combustibil determină ca [rotorul] să se umfle, iar acest lucru oprește pompa să se rotească, ceea ce face ca motorul să se oprească sau să nu pornească.Deși nu a reușit să constate cauza exactă a problemei, ancheta sugerează că rotorul de plastic cu o densitate moleculară mică se umflă ușor.Rechemarea va incepe de la 1 octombrie a acestui an până la 30 septembrie 2021. Compania va înlocui pompa de combustibil în toate vehiculele aduse gratuit distribuitorilor autorizați.Înlocuirea trebuie să dureze 72 de minute, a spus compania. Acesta a adăugat că toate vehiculele fabricate după 26 august 2019 au fost echipate cu noi pompe de combustibil.Conform cifrelor Asociației Producătorilor de Automobile din Vietnam, Mitsubishi a vândut 16.386 de vehicule în primele opt luni ale acestui an pentru o cotă de piață de 8,5%, inclusiv 9.904 Xpanders.Mașinile Xpander sunt de asemene aproduse în Thailanda și Filipine.
https://e.vnexpress.net/news/business/c ... 89968.html


EXCLUSIV!!! VIITORUL OUTLANDER 2020 SPIONAT!!! POZE IN PREMIERA!!!

Un prototip pentru Mitsubishi Outlander pentru următoarea generație a fost observat pentru prima dată.Generația actuală a fost afișată pentru prima dată până în 2012, dar, în ciuda vârstei sale, vânzările nu au fost niciodată mai bune. Outlander a acumulat aproape 42.000 de vânzări în Statele Unite în 2018, ceea ce a fost cel mai bun rezultat anual încă pentru SUV-ul crossover de dimensiuni medii.
Mitsubishi Engelberg Tourer concept
Nu se cunoSC prea multe despre Outlander, dar prototipul, care apare in imagini este mai mare decât actualul Outlander, si sugerează că stilul va reflecta aspectul conceptului Engelberg Tourer de Mitsubishi, dezvăluit în martie la Salonul Internațional al Autovehiculului de la Geneva. Liniile boxy, profilul ferestrei laterale, farurile cu două elemente și farurile spate înfășurate arată că au fost transferate către Outlander reproiectat, deși în formă tonificată.
În cazul în care conceptul Engelberg Tourer se va realiza, de asemenea, si motorul noului Outlander va fi proiectat, cu emisii zero. Propulsia hibridă plug-in a conceptului oferă 43 de mile de croazieră electrică, în comparație cu cele 22 de mile ale actualului hibrid plug-in Outlander.Propulsia conceptului ar trebui să fie, de asemenea, mai puternică, deoarece are un motor de 2,4 litri pentru componenta sa de ardere internă față de 2,0 litri hibrizi plug-in Outlander cu capacitate de 197 de cai. În ambele cazuri, există și un motor electric la fiecare O opțiune non-hibridă ar trebui să fie, de asemenea, oferită pentru Outlander reproiectat pe majoritatea piețelor.
Outlander 2021 este de așteptat să-și împărtășească platforma cu noua generație Nissan X-Trail, deoarece Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi intentioneaza să produca vehiculele similare sub umbrela sa.Măsurând 4695 mm lungime și 1710 mm înălțime, actualul Outlander este de fapt cu 95 mm mai lung și cu 35 mm mai înalt decât Toyota RAV4.
Outlander ar putea avea motorul de 1,5 litri cu patru cilindri care alimentează Mitsubishi Eclipse Cross. Se preconizeaza ca va avea 153 cai putere (114 kilowati) . De asemenea, este de așteptat o versiune hibridă plug-in cu 2,4 litri cu patru cilindri. Outlanderul din 2021 ar putea împrumuta din nou conceptul Engelberg Tourer, de data aceasta folosind designul cu două motoare. Compania a susținut că conceptul ar putea merge doar 43 de kilometri in modul pur electric.
https://www.motorauthority.com/news/112 ... -spy-shots
https://www.caradvice.com.au/797101/202 ... der-spied/
https://www.motor1.com/news/373176/2021 ... der-spied/
Fişiere ataşate
16.jpg
16.jpg (212.85 KiB) Vizualizat de 878 ori
15.jpg
15.jpg (200.21 KiB) Vizualizat de 878 ori
14.jpg
14.jpg (226.62 KiB) Vizualizat de 878 ori
13.jpg
13.jpg (281.25 KiB) Vizualizat de 878 ori
12.jpg
12.jpg (245.24 KiB) Vizualizat de 878 ori
11.jpg
11.jpg (219.13 KiB) Vizualizat de 878 ori
123.jpg
123.jpg (21.87 KiB) Vizualizat de 878 ori
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2519
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mie Oct 09, 2019 12:26 pm

Japonezii pregatesc o noua generatie de modele Mitsubishi Outlander 2020
Acum vedem cum japonezii urmeaza sa dea nastere unei noi genertii de modele SUV Outlander 2020.

Noua masina urmeaza sa fie mult mai dinamica atat ca design cat si ca tehnica, respectiv Mitsubishi urmand sa schimbe complet viioarea generatie de modele Outlander.

Sub capota surse afirma ca vom avea un model de mare serie pe benzina cu un motor de 2.4 si filtru OPF, insa si o noua generatie PHEV III.
Acesta din urma urmeaza sa fie dotat si cu un acumulator mult mai mare pentru a permitre atingerea unei autonomii mult mai mari.


Nici pe acest viitor Outlander nu vom vedea o motorizare diesel!
http://www.autolatest.ro/stiri-masini/j ... ander-2020
Fişiere ataşate
22222.jpg
22222.jpg (24.65 KiB) Vizualizat de 837 ori
333.jpg
333.jpg (60.36 KiB) Vizualizat de 837 ori
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2519
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Joi Oct 10, 2019 10:42 am

Automobilul PREZENT si VIITOR la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii!
Intre 10 – 20 Octombrie te asteptam la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2019, evenimentul auto consacrat ce se va desfasura in Pavilionul B2 din Romexpo, cat si in zona exterioara adiacenta pe o suprafata totala de peste 25.000 mp. Doar la SAB poti gasi intr-un singur loc o gama de peste 400 de modele de autoturisme si vehicule comerciale pentru a-l alege exact pe cel care ti se potriveste!
Sunteti invitatii nostri si suntem onorati sa va avem alaturi de noi, ca de fiecare data, Joi, 10 Octombrie, ora 12.00 sa marcam impreuna deschiderea oficiala si conferinta de presa a celei de a XVII-a editii a SAB & Accesorii 2019 ce va avea loc la intrarea Pavilionului B2 - Romexpo, in prezenta multor oficialitati si reprezentanti ai Ministerelor si Institutiilor Partenere.
La SAB & Accesorii 2019 vei descoperi premiere nationale, modele concept si noutatile sezonului 2019 – 2020 apartinand brandurilor: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Piaggio, RAM 1500, Seat, Shelby, Skoda, Smart, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota, Volvo, plus multe alte surpriz
In standul Tiriac Auto din cadrul SAB & Accesorii te invitam sa interactionezi cu ultimele modele si sa afli promotiile marcilor - Ford, Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar si Mitsubishi - pregatite special pentru acest eveniment. De asemenea, in standul Tiriac Collection, vor fi expuse modele auto de exceptie produse din 1899 pana in prezent, care ascund istorii fascinante sau fosti proprietari celebri.

Noul Mitsubishi L200 este un pick-up truck care exprima duritate, de la grila frontala pana la hayon, si care face fata tuturor tipurilor de teren, datorita sistemului Super Select 4WD-II.

Noul Mitsubishi ASX vine in intampinarea iubitorilor de aventura urbana, fiind un SUV suficient de mic pentru oras, dar cu un spatiu destul de mare pentru bagaje
.

Informatii SAB & Accesorii 2019:
Locatie: Pavilionul B2 şi platforma exterioara adiacenta din cadrul Centrului Expozitional Romexpo

Program vizitare:
Joi, 10 Octombrie: 12:00 - 20:00
Vineri, 11 Octombrie - Sambata, 20 Octombrie, zilnic: 10:00 - 20:00
Duminica, 21 Octombrie: 10:00 - 18:00

Pret bilet: 40 lei/persoana/zi
Accesul copiilor sub 7 ani si al persoanelor cu dizabilitati este gratuit.

Organizator: PREMIUM EXPO

Detalii pe www.sab.ro
http://www.auto.ro/stiri/automobilul-pr ... orii-.html


Motor de 2.4 LITRI PE ASX DISBONIBIL IN AUSTRALIA!!!
Mitsubishi ASX va fi disponibil în curând cu un motor pe benzină de 2,4 litri.Va coincide cu sosirea în octombrie a unui facelift important pentru Mitsubishi ASX - care adoptă grila „scutului” companiei - cea mai recentă revizuire de când modelul a fost scos la vânzare în 2010. Modificările vizuale, adăugarea unui nou sistem de infotainment și opțiunea unui motor pe benzină mai puternic, sunt concepute pentru a extinde ciclul de viață al ASX, în așteptarea modelului de generație următoare care este dezvoltat în comun cu Nissan.
Mitsubishi ASX nu este un model imbatranit. A fost cea mai vândută mașină din clasa sa din ultimii doi ani și este pe cale să o facă si în acest an.A avut un avans clar de vânzări, în ciuda vârstei de aproape 10 ani. Cele mai multe mașini de acest tip sunt înlocuite cu modele complet noi la fiecare cinci sau șase ani.Mitsubishi spune că clienții nu sunt preocupați de vârsta vehiculului. „Nu este o problemă veche și nouă. Nicăieri clientul nu ne oferă feedback-ul că este vechi ”, a declarat Ashwani Gupta, directorul operațional al Mitsubishi Motors la nivel global, în timpul unei vizite recente în Australia.„De fapt (ASX) devine un avantaj din ce în ce mai important pentru noi. Întrebarea care ne vine în minte: de ce să schimbăm? Când lucrurile stau bine, când clienții sunt fericiți, de ce ar trebui să-l atingem? ”„Pe de altă parte, trebuie să păstrăm prospețimea produsului și de aceea am decis să introducem 2.4 litri pe ASX”, a spus domnul Gupta.Singura altă țară care vinde un Mitsubishi ASX de 2,4 litri este America de Nord, unde modelul este insemnat Outlander Sport GT și disponibil în tracțiune față și tracțiune integrală. Australia va primi doar versiunea cu tractiune fata.
https://www.caradvice.com.au/790446/mit ... sx-engine/


Mitsubishi, Nissan și Renault vor avea platforme SUV comune; Lancer și Pajero sunt deja amintiri!!!!

Mitsubishi a confirmat că primele modele cu Nissan și Renault vor fi SUV-urile mici și mijlocii iar tehnologia PHEV de la Mitsubishi va fi disponibilă pentru Nissan și Renault pe viitoarele modele de dimensiuni medii precum Nissan X-TRAIL și Renault Koleos.
Fostul șef Nissan LCV nu a divulgat detalii despre platformele specifice Mitsubishi, dar a confirmat că SUV-urile mici sau mijlocii vor fi construite pe platformele comune.„Vom avea o platformă comună pentru segmentul C și D. Cât despre modelul pe care îl vom expune, va trebui să așteptăm până vom face anunțurile de lansare.„Nu am anunțat calendarul”, a declarat el.
Cu toate că Gupta nu va confirma dacă Nissan sau Renault vor prelua următorul motor PHEV de la Outlander pentru SUV-urile lor, acesta a afirmat ca tehnologia trebuie să fie distribuită între companii.„Schimbăm tehnologiile noastre. De exemplu pentru următorul Outlander, care are o platformă comună, în mod evident, împărtășim unii de la alții. În măsura în care are sens din punct de vedere al sinergiilor, schimbăm tehnologiile, schimbăm platformele ”, a explicat el.
https://www.motoring.com.au/mitsubishi- ... ms-120448/Prinși la vânătoare cu carabine și fără autorizație


S-a întâmplat sâmbătă noaptea, când jandarmii au fost sunaţi de paznicul de vânătoare de la Fondul de Vânătoare Apuseni şi le-a spus că la Valea Drăganului e o maşină de teren cu reflector pe ea, pentru căutarea vânatului pe timp de noapte, dar şi că cei din jeep nu vor să îi arate autorizația de vânătoare.
La locul indicat din zona Poiana, jandarmii au găsit maşina, un Mitsubishi, pe drumul forestier. Şoferul avea în mână o carabină cu lunetă şi lanternă ataşată, astfel că a fost somat să o pună deoparte. La controlul corporal, s-a găsit asupra lui şi un cuțit cu lama de 10 cm. Şoferul şi ceilalți doi oameni din maşină s-au legitimat, dar nu au arătat autorizaţia de vânătoare. Aşa că s-a trecut la verificarea maşinii de teren. S-au găsit alte două cuțite (tot cu lama de 10 cm), un topor, o chingă, două ranițe şi 14 cartuşe de vânătoare de calibru 30,06, iar în încărcătorul carabinei – încă cinci cartuşe cu glonț de acelaşi calibru. În plus, pe bancheta din spate s-a găsit încă o carabină, în husă, aparținând pasagerului din spate, dar şi pet-uri de bere începute. S-a apelat Poliţia şi s-a evidențiat că alcool băuse pasagerul din față.
http://www.bihon.ro/prinsi-la-vanatoare ... ie/2321273
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2519
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Vin Oct 11, 2019 8:42 am

EXCLUSIV!!! NOUL MITSUBISHI OUTLANDER 2020 !!!!!!!

Abia de curând am început să vedem noul crossover Outlander 2021 al lui Mitsubishi în formă de prototip, purtând camuflarea completă a corpului pe un exterior complet reproiectat.
Ceea ce știm este că designul său a fost previzualizat pe conceptul Engelberg Tourer, care și-a făcut debutul oficial la începutul acestui an la Salonul Auto de la Geneva. Așa cum era de așteptat, producția Outlander va arăta… mult mai puțin extravagantă decât conceptul menționat anterior.De fapt, considerăm că această redare de la Kolesa este la fel de exactă pe cât am putea spera în acest moment.
Vom vedea noua generație Mitsubishi Outlander în primăvara viitoare. Gândiți-vă la New York sau la Geneva înainte ca acesta să se prezinte la vânzare toamna viitoare. Avem timp. Fotografiile spion ale unui Mitsubishi Outlander camuflat au apărut pentru prima dată la sfârșitul lunii trecute, așa că știm că Mitsubishi are Planuri. În timp ce camuflajul ascunde o mare parte din detaliile exterioare ale designului , nu poate ascunde totul. Acest lucru le-a oferit colegilor noștri de la Kolesa.ru suficient pentru a crea două redări ale Outlander-ului gen-ul viitor și este polarizant.Exista posibilitatea sa fie facut pe aceiasi platformă ca Nissan Rogue. Motorul ar putea fi turbocompresorul de 1,5 litri cu patru cilindri aflat pe Eclips Cross, care are 153 cai putere (114 kilowati).

"Noul Outlander va fi primul model cu idei de implementare și utilizare a platformelor comune și a tehnologiilor de partajare", a declarat managerul de produse al Mitsubishi din America de Nord.

Mitsubishi va dezvălui probabil Outlander-ul din 2021 cândva anul viitor, trimițându-l în luptă ca Toyota RAV4 și Honda CR-V.

https://www.motor1.com/news/375733/next ... rendering/
https://www.carscoops.com/2019/10/this- ... look-like/


Cutremur la Renault. Ce se întâmplă cu șeful companiei?
Renault se pregătește de un cutremur major. Guvernul francez condamnă relația tensionată pe care compania auto o are, la ora actuală, cu Nissan, și arată cu degetul spre CEO-ul Thierry Bollore. Acesta poate fi demis dacă producătorul auto și autoritățile din Hexagon nu vor ajunge la un consens.
Presa franceză scrie că Bollore poartă emblema de protejat al lui Carlos Ghosn, fostul șef al Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, arestat pentru evaziune fiscală. Japonezii nu văd cu ochi buni relația dintre acesta și Ghosn, dar sunt deranjați și de negocierile cu FCA, încheiate brusc în urma presiunilor guvernului francez, în cele din urmă, negocieri la care nu au fost invitați.
Guvernul francez deține 15% din acțiunile Renault și ia în considerare demiterea lui Thierry Ballore, dar lasă constructorului auto responsabilitatea de a decide în privința sorții acestuia. Decizia ar putea fi luată pe 18 octombrie, în cadrul Adunării Generale.
Thierry Bollore ocupă funcția de CEO la Renault din luna ianuarie a acestui an. Acesta a preluat postul după ce fostul președinte de la Michelin, Jean-Dominique Senard, a devenit președinte al companiei. Senard este cel care va trebui să propună un nou nume pentru acest post, scrie Le Figaro.
Nu numai CEO-ul este sub lupa guvernului, ci întreaga conducere. Ministrul de Finanțe al Franței, Bruno Le Maire, speră că un cutremur la nivelul conducerii ar detensiona relația cu Nissan. Și niponii au operat modificări la nivel de conducere. Makoto Uchidata este noul CEO al companiei japoneze.
https://www.autoexpert.ro/cutremur-la-r ... companiei/


Renault are în plan lansarea unui model electric care să concureze Tesla Model 3 și Volkswagen ID.3

Conform lui Emmanuel Bouvier, director comercial pentru automobile electrice al Renault, grupul francez, acționar majoritar al mărcii românești Dacia, are în plan să lanseze un nou automobil electric, mai mare decât actualșul Zoe, care să concureze cu rivali precum Model 3 de la Tesla sau ID.3 de la Volkswagen. Vehiculul ar putea fi produs pe o platformă comună cu Nissan şi Mitsubishi Motors Corp.
„Lucrăm la dezvoltarea unei game de modele astfel încât să acoperim toate segmentele cu automobile electrice”, a spus Bouvier, adăugând că noul vehicul ar putea fi o versiune electrică a unui model existent. „Este prea devreme să spunem că vom concura direct cu Tesla dar evident că intenţionăm să acoperim o gamă mai largă din piaţă”, a mai spus Bouvier.Renault şi Nissan au fost printre primii constructori auto generalişti care au oferit vehicule electrice precum Renault Zoe şi Nissan Leaf însă aceste modele nu au componente majore comune.În plus, ambele mărci par să fi pierdut pasul în dezvoltarea de noi tehnologii pentru propulsia electrică. Perspectiva ca alianţa Renault-Nissan-Mitsubishi să producă noi modele în comun a fost pusă sub semnul întrebării după acuzațiile aduse fostului său lider, Carlos Ghosn.
https://lifenews.ro/2019/10/09/renault- ... agen-id-3/
Fişiere ataşate
11111.jpg
11111.jpg (74.3 KiB) Vizualizat de 812 ori
2222.jpg
2222.jpg (88.01 KiB) Vizualizat de 812 ori
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2519
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Lun Oct 14, 2019 11:13 am

Mitsubishi relansează camionul L300 cu motor Euro-4 în Filipine

Producătorul auto japonez Mitsubishi Motors Corp. a lansat vehiculul comercial ușor L300 în Filipine la aproape doi ani de la oprirea producției pentru a respecta o reglementare mai strictă a emisiilor de vehicule.Producătorul japonez a suspendat producția modelului L300 anterior în 2017, deoarece guvernul filipinez a cerut ca vehiculele noi să fie conforme cu Euro-4, în conformitate cu efortul de a reduce emisiile de carbon din 2018.Producătorul de autovehicule are ca obiectiv vânzarea de la 1.000 la 1.500 de vehicule pe lună în țara sud-estică a Asiei, a declarat prim-vicepreședintele Mitsubishi Motors Philippines Corp, Alvin Dalida, pentru vânzări și marketing.
Mitsubishi a vândut aproximativ 190.000 de unități de la lansarea sa în Filipine, în 1987, a spus Dalida într-un interviu pentru NNA, in cadrul unui eveniment de lansare în orașul provinciei Laguna Santa Rosa, la sud de Manila, vineri.Piața are încă „potențial”, a adăugat el, adăugând că L300 este unul dintre cele mai populare camioane ușoare în rândul firmelor micro, mici și mijlocii din Filipine.

„Se pare că o mulțime de oameni au solicitat să o readucem pentru că este de încredere”, a spus Dalida. „Este foarte de încredere.”

Vehiculele comerciale ușoare au reprezentat 56% din totalul vânzărilor de vehicule noi pe piața auto auto din ianuarie până în august a acestui an, potrivit Camerei Producătorilor de Autovehicule din Filipine și Asociația Producătorilor de Camioane.
Unitatea filipineză a Mitsubishi produce modelele de tip hatchback Mirage, sedan Mirage G4 și modele L-300 la o fabrică din provincia Laguna pentru a fi vândută pe piața locală. Cercetează dacă exportă unele dintre modelele sale de mașini în alte țări din Asia de Sud-Est.
„Avem in vedere livrarea si pe alte piete incepand cu anul urmator”, a declarat MNA pentru Mitsuhiro Oshikiri, președinte și CEO al unității filipineze.
https://www.nna.jp/english_contents/new ... 91001_0001Mitsubishi face #TetrisChallenge - cu noul Triton Adventure X avand kit îmbunătățit pentru Malaezia!!!

#TetrisChallenge este printre cele mai recente tendințe pe rețelele de socializare, iar Mitsubishi Motors Malaysia a participat cu propria viziune avandu l in prim plan pe Mitsubishi Triton -

Bun pentru comercianți, căutători de aventuri și minți creative, după cum sugerează echipamentul prevăzut, Triton este masina de nadejde, aici avand cateva imbunatatiri.

Pe lângă noile autocolante exterioare, gama-topper primește o bară sport, un înregistrator video digital, un monitor integral (ARM) și un nou sistem audio care continuă să sprijine Apple CarPlay și Android Auto ca standard. De asemenea, rămân în vigoare pentru Adventure X, tapițeria scaunelor din piele închisă, reglarea scaunului șoferului , padele , faruri cu proiector bi-LED, LED DRL și ștergătoare automate.
Acestea sunt , de asemenea, pe lângă lista actuală de kituri de siguranță Adventure X cuprinzând atenuarea coliziunii în față (AEB pentru vehicule și pietoni), avertizare la punct orb cu alertă de schimbare a liniilor, alertă de trafic spate, sistem de atenuare a greșelilor cu ultrasunete (față și spate), , Memento față pentru centura de siguranță pentru pasageri, senzori de parcare față și spate și șapte airbag-uri.

Motorul pentru Adventure X rămâne același, cu un turbo MIVEC VGT de 2,4 litri care trimite 181 CP și 430 Nm de cuplu printr-un sistem automat cu șase trepte și un sistem Super Select 4WD-II. Prețurile pe site-ul Mitsubishi Motors Malaysia pentru achizitionarea lui Triton Adventure X sunt listate la RM137.900 pentru Malaezia peninsulară. Adventure X este disponibil în două culori exterioare - Jet Black Mica și White Diamond.
https://paultan.org/2019/10/02/mitsubis ... -malaysia/
Fişiere ataşate
111111111.jpg
111111111.jpg (35.79 KiB) Vizualizat de 780 ori
123.jpg
123.jpg (435.1 KiB) Vizualizat de 780 ori
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2519
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Joi Oct 17, 2019 8:07 am

Mitsubishi Motors încheie acorduri de cooperare în caz de dezastre cu Prefectura Okayama și orașele Kurashiki și Soja

Tokyo, 4 octombrie 2019 - MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) a anunțat pe 4 octombrie că a încheiat acorduri de cooperare în caz de catastrofe cu Prefectura Okayama și cu orașele Kurashiki și Soja din prefectură. În cadrul programului de asistență comunitară DENDO, care își propune să creeze sisteme în Japonia pentru a furniza rapid vehicule electrice MMC atunci când apar catastrofe, MMC consolidează cooperarea cu Prefectura Okayama, unde se află una dintre instalațiile sale de producție cheie, Mizushima Plant.
În aceeași zi, Takao Kato, directorul executiv, MMC, a avut intrevederi cu guvernatorul Prefecturii Okayama Ryuta Ibaragi, primarul Kurashiki Kaori Ito și primarul Soja Soichi Kataoka pentru a semna acordurile.Scopul acestor acorduri este de a elimina timpul necesar pentru a confirma informațiile solicitate cu administrațiile locale atunci când apar catastrofe și pentru a furniza rapid in zonele afectate de dezastre, locurile de evacuare și alte locuri vehiculele electrice MMC, cum ar fi hibridul plug-in plug-in Outlander PHEV vehicul, care poate servi ca surse de energie. După ce au încheiat deja acorduri cu Prefecturile Kyoto și Shizuoka, precum și cu orașul Sapporo, în Hokkaido, MMC intenționează să aibă acorduri cu guvernele locale din Japonia până în anul fiscal 2022.Inundațiile din Japonia de Vest, în iulie 2018, au provocat pagube semnificative în Prefectura Okayama și în împrejurimile sale Astfel de dezastre au crescut la scară și au afectat suprafețe mai mari în ultimii ani.
"Lucrăm din greu pentru promovarea Programului de sprijin comunitar DENDO pentru a stabili acorduri de cooperare împotriva dezastrelor cu guvernele locale, astfel încât produsele noastre să poată servi în orice mod posibil pentru a alina tulburările sociale de dezastre naturale și a ajuta rezidenții locali să se simtă în siguranță și în siguranță", a spus Kato. .
 Când taifunul din septembrie 2019 a provocat daune severe Prefecturii Chiba, MMC a trimis 12 PHEV-uri Outlander la instalațiile comunitare și alte site-uri din zonă ca sursă de alimentare pentru electrocasnice. MMC va continua să ofere sprijin rapid zonelor afectate de dezastre naturale.
https://www.mitsubishi-motors.com/en/ne ... l1222.html


Mitsubishi susține echipa Înregistrează călătoria pentru Raliul Rebelle din 2019

Mitsubishi sustine doi veterani ai armatei care traversează peste 2.000 km de teren îndepărtat de la Lacul Tahoe până la San Diego într-un Eclipse Cross.Mitsubishi Motors North America, Inc. (MMNA) susține Team Record the Journey, o asociatie non-profit în Rally Rebelle din 2019. Raliul Rebelle este primul turneu de curse de navigație off-road pentru toate femeile din S.U.A. și cea mai lungă competiție de acest gen din cele 48 de state.
Fondatorul de caritate Journey și navigatorul echipei Rachael Ridenour, un veteran de luptă al armatei SUA cu 31 de ani de serviciu, va face echipa cu șoferul Karah Behrend, un veteran al Forțelor Aeriene din SUA, care a fost nevoit să se retragă medical după ce a pierdut folosirea inferioară a extremități și părți ale mâinilor de către o boală neurologică degenerativă.
Behrend este primul sportiv cu dizabilități.
Raliul Rebelle 2019 se desfășoară în perioada 10 - 19 octombrie 2019, acoperind 2.000 km de teren sălbatic, frumos și îndepărtat de la Lacul Tahoe până la San Diego, folosind o hartă și busolă ca singur mijloc de navigare. Evenimentul se încheie cu o ceremonie publică de premiere pe Broadway Pier din San Diego, urmată de o gală privată la restaurantul Coasterra.
https://www.sgcarmart.com/news/article.php?AID=22016


Vrei să fii pilot de teste? Centrul Renault Titu face angajări


Dacă ai visat să fii pilot de teste acum ai cea mai bună ocazie: Centrul Renault Titu are nevoie de piloţi pentru testări auto. Conform unui anunţ publict pe un site de specialitate ar fi disponibile 15 astfel de posturi.
“Sunteţi un şofer bun? Vreţi să vă dezvoltaţi profesional împreună cu o echipă de profesionişti? Noi vă oferim toate condiţiile pentru a deveni unul dintre ei” se arată în anunţul de angajare. La capitoul cerinţe sunt listate disciplina, permis de conducere categoria B fără incidente şi cu o vechime de minim 2 ani, studii medii (diploma de bacalaureat) şi disponibilitate de lucru in schimburi.
https://www.auto-bild.ro/stiri/vrei-sa- ... 71769.htmlMitsubishi Montero Sport reîmprospătat primește o nouă față, mai tehnologică pentru 2020

Dispunând de o grila nouă, de noi dotări de înaltă tehnologie, precum și de o cabină ușor actualizată, noul model cu șapte locuri arată acum mai bine și mai plin de tehnologie ca niciodată.

Montero Sport acum arată similar cu Strada, datorita front-ului reproiectat.
POZE MAI JOS:
https://www.autoindustriya.com/auto-ind ... sport.html
Fişiere ataşate
33.jpg
33.jpg (233.97 KiB) Vizualizat de 740 ori
22.jpg
22.jpg (189.71 KiB) Vizualizat de 740 ori
123.jpg
123.jpg (90.58 KiB) Vizualizat de 740 ori
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2519
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mie Oct 23, 2019 11:50 am

Renault și Dacia vor înlocui Honda și Mitsubishi in Olanda in cadrul unui dealer auto.

Un dealer auto din Rotherham va renunta la francizele Honda și Mitsubishi în favoarea Renault și Dacia.
Stoneacre urmărește și alte francize pentru portofoliul său.
Directorul de franciză și dezvoltare, Philip Wade, a declarat pentru Car Dealer Magazine: „De la achiziția lui Mill Volvo în octombrie trecut, am fost ocupați să consolidăm afacerea și să lucrăm pentru a obține alte francize la bord. Sper că vom avea o veste despre asta până la sfârșitul anului sau la începutul anului 2020.
„Am renunțat la franciza Honda la Mushroom Garage, întrucât a fost întotdeauna un satelit pentru Chesterfield și putem gestiona toate vânzările Honda de la Chesterfield sau Sheffield. A fost doar o cheltuială suplimentară inutilă și Honda a avut întotdeauna site-ul marcat pentru lansare odată ce am asigurat o nouă franciză. Păstrăm acordul de vânzare după vânzare Honda pentru a putea continua să deservim clienții Honda la nivel local.
„Avem o problemă similară cu Mitsubishi, deoarece sunt reprezentate și în Sheffield și Chesterfield, iar zona a fost împărțită între aceste site-uri. De asemenea, păstrăm acordul de vânzare pentru Mitsubishi.
„Avem un acord reciproc cu Renault / Dacia pentru a extinde reprezentarea noastră cu aceștia și am angajat o investiție de 1.000.000 de lire sterline în site-ul existent pentru a acoperi acele francize. Intenția noastră este să păstrăm baza acestei clădiri emblematice, extinzând învelișul complet în stil Renault / Dacia pentru a oferi cel mai mare impact atunci când vom face tranizita. ”
http://cardealermagazine.co.uk/publish/ ... age/179543Mitsubishi Mi-Tech Concept a fost expus la Tokyo: prototipul are patru motoare electrice și o turbină cu gaze cu rol de range extender
Mitsubishi a lansat conceptul Mi-Tech în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Prototipul niponilor integrează un sistem plug-in hybrid cu patru motoare electrice și o turbină cu gaze în rol de range-extender.Mitsubishi a publicat primele imagini și detalii referitoare la conceptul Mi-Tech. Acesta a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Tokyo și va rămâne doar un studiu, producătorul nipon fiind convins că nu vom vedea și o variantă de producție.Mitsubishi Mi-Tech propune o versiune îmbunătățită a actualei filozofii de design. Partea frontală, denumită Dynamic Shield, este echipată cu o grilă mult mai generoasă, cu blocuri optice noi și cu un spoiler gândit pentru a face față în off-road. Prototipul producătorului nipon nu are nici plafon și nici uși, și se apropie foarte mult de conceptul unui buggy.La interior, constructorul a pregătit un nou sistem HMI (human machine interface) capabil să proiecteze informațiile direct pe suprafața parbrizului. Instrumentarul de bord este unul complet digital, iar planșa de bord integrează acum o serie de butoane fizice. Pe tunelul median, japonezii au optat pentru amplasarea controller-ului rotativ și a selectorului transmisiei.Mitsubishi Mi-Tech dispune de un sistem de propulsie plug-in hybrid (PHEV). Japonezii au pregătit patru motoare electrice, câte două pe fiecare punte, care funcționează cu energia electrică produsă de o turbină cu gaze. Aceasta din urmă va putea funcționa cu motorină, kerosen sau alcool. Oficialii Mitsubishi nu oferă detalii cu privire la puterea totală a sistemului plug-in hybrid și nici la autonomia oferită.Totuși, reprezentanții companiei au menționat că sistemul de propulsie generează "o putere impresionantă ținând cont de dimensiunile și masa totală a acestuia". În trecut, Mitsubishi a anunțat că acest sistem de propulsie este ușor și compact și poate fi utilizat pe vehicule de serie. Deși Mi-Tech va rămâne doar un prototip, sistemul PHEV de propulsie ar urma să fie utilizat în viitor pe o serie de SUV-uri compacte și medii.
https://www.automarket.ro/stiri/mitsubi ... -id/609389Mișcări de trupe și la Citroen: noul CEO ar putea deveni Vincent Cobee, fost director de producție la Mitsubishi
Citroen se pregătește să-l numească pe Vincent Cobee în poziția de CEO, potrivit unor surse din cadrul companiei. Fostul director de producție de la Mitsubishi ar urma să o înlocuiască pe Linda Jackson, care va primi un alt rol în cadrul grupului PSA.După ce Clotilde Delbos a devenit CEO interimar la Renault, în urma demiterii lui Thierry Bollore, un alt constructor francez se pregătește de o schimbare la nivelul cel mai înalt al conducerii.Citroen ar urma să-l numească CEO pe Vincent Cobee, fostul director de producție de la Mitsubishi, conform surselor din cadrul companiei. Cobee a părăsit Mitsubishi în luna aprilie, în urma schimbărilor provocate la Nissan și Mitsubishi de arestarea lui Carlos Ghosn.Cobee a mai lucrat în cadrul Nissan, acolo unde s-a ocupat de brandul Datsun. Potrivit surselor amintite, noul CEO Citroen va avea ca obiectiv îmbunătățirea vânzărilor în afara Franței.
https://www.automarket.ro/stiri/miscari ... 94201.html
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2519
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mie Oct 30, 2019 8:16 am

Grav accident cu trei victime produs pe DJ care leagă orașul Dorohoi de localitatea Dumeni - FOTO
Trei membri ai unei familii din judeţul Timiş au fost răniţi grav în urma unui accident care a avut loc, marţi la amiază, 29 octombrie 2019, pe raza judeţului Botoşani.
Cei trei se aflau într-un autoturism Mitsubishi Outlander care s-a răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului judeţean DJ 293, de pe raza municipiului Dorohoi.
Maşina, înmatriculată în Bucureşti, a intrat într-o depăşire, iar, pe fondul vitezei, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit de pe carosabil, a lovit un mal de pământ şi s-a răsturnat de mai multe ori într-o râpă.
În urma accidentului, una dintre persoane, aflată pe bancheta din spate, a rămas încarcerată. Ea a fost scoasă de pompieri, dar se afla în comă. Toate persoanele au fost transportate la spital.
POZE AICI:
https://www.dorohoinews.ro/local-13299- ... -FOTO.html


TOMBOLA ”TIMAC LA PUTEREA 4×4”. PREMII pentru FERMIERI: O MITSUBISHI L200 și 15 EXCURSII LA ALEGERE!
Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.
TIMAC LA PUTEREA 4×4! Toamna 2019 aduce o nouă campanie pentru fermierii care fertilizează cu TIMAC AGRO România! Tombola TIMAC LA PUTEREA 4×4 oferă agricultorilor șansa de a câștiga premii consistente în cadrul concursului, marele premiu fiind un autoturism Mitsubishi L200. Alte premii consistente sunt reprezentate de 15 excursii în valoare de 2.000 de euro fiecare, cu destinația aleasă de către câștigător, nu se lasă mai prejos.
Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.
DETALII AICI:
https://agrointel.ro/123365/tombola-tim ... terea-4x4/


Japonezii pregatesc o noua generatie de modele Mitsubishi Outlander 2020
Acum vedem cum japonezii urmeaza sa dea nastere unei noi genertii de modele SUV Outlander 2020.Noua masina urmeaza sa fie mult mai dinamica atat ca design cat si ca tehnica, respectiv Mitsubishi urmand sa schimbe complet viioarea generatie de modele Outlander.Sub capota surse afirma ca vom avea un model de mare serie pe benzina cu un motor de 2.4 si filtru OPF, insa si o noua generatie PHEV III.Acesta din urma urmeaza sa fie dotat si cu un acumulator mult mai mare pentru a permitre atingerea unei autonomii mult mai mari.Nici pe acest viitor Outlander nu vom vedea o motorizare diesel!
http://www.autolatest.ro/stiri-masini/j ... ander-2020OUTLANDER PHEV reprezintă 20% din vânzările Mitsubishi în Europa!!!
Vânzările Mitsubishi Outlander PHEV în Europa au crescut cu 78% și reprezintă 20% din vânzările mărcii.În primele nouă luni ale anului 2019, Mitsubishi și-a crescut vânzările de mașini în Europa cu 7% la 134.886. Nu este rău pe o piață care a scăzut cu 1,6%.Atenția noastră este concentrată pe segmentul plug-in, în care Mitsubishi este foarte puternic. După cum se dovedește, vânzările Mitsubishi Outlander PHEV s-au ridicat la 26.934, adică cu 78% mai mult decât acum un an!
Modelul japonez este în mod clar cel mai bine vândut hibrid plug-in din Europa, cu 151.735 de vânzări din octombrie 2013, inclusiv aproape 50.000 în Marea Britanie."Mitsubishi Outlander PHEV rămâne cel mai bine vândut vehicul hibrid plug-in din Europa în primele 9 luni ale CY19. De la lansarea vehiculului în octombrie 2013, a ajuns la un total cumulat de 151.735 de vânzări în Europa, aproape 50.000 dintre acestea fiind înregistrate în Regatul Unit."
Ceea ce este cel mai interesant este că Mitsubishi Outlander PHEV este responsabil pentru 20% din întregul volum Mitsubishi din Europa. Este cea mai mare cotă de plug-in dintre toate mărcile pe care le detinem.
Piețele de top pentru Mitsubishi în Europa:
1 – Germany: 41,930 sales (+ 3%)
2 – The UK: 22,625 sales (- 6%)
3 – Spain: 11,969 sales (+ 20%)
4 – Italy: 7,342 sales (+ 51%)
5 - France: 7,068 sales (+ 40%)
6 – The Netherlands: 5,710 sales (- 3%)
7 – Sweden: 4,881 sales (+ 31%)
8 – Poland: 4,864 sales (+ 21%)
9 – Austria: 4,286 sales (- 13%)
10 – Norway: 4,200 sales (+ 15%)
https://insideevs.com/news/377036/plugi ... es-europe/
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO X
Mesaje: 2519
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Lun Noi 18, 2019 1:39 pm

Mitsubishi Motors este cel de-al treilea brand ca importanta in SUA!!!

YouGov BrandIndex a realizat studiul IN 2019 si a aratat că Mitsubishi Motors a fost a treia marcă ca valoare, bazată pe scorurile Word of Mouth.
YouGov BrandIndex a analizat 1.753 de mărci diferite, colectând date de la 1 septembrie 2018 până la 31 august 2019. Respondenții din cadrul studiului au fost toți persoane cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani.
Inițial, studiul a vrut să obțină informatii pozitive si negative dîn jurul fiecărei mărci. Pentru a face acest lucru, studiul a întrebat participanții: „Ați auzit ceva pozitiv despre brand în ultimele două săptămâni, prin publicitate, știri sau din gura in gura?Pentru runda următoare, studiul a avut drept scop clasarea mărcilor rămase, folosind scorurile Word of Mouth. Ca atare, studiul a întrebat participanții, „despre care dintre următoarele mărci ai vorbit cu prietenii și familia în ultimele două săptămâni (fie personal, online, fie prin intermediul social media)?”
Mitsubishi Motors a fost al treilea cel mai cunoscut brand. Acest clasament pozitiv vine într-un moment în care Mitsubishi lucrează pentru a se reinventa în SUA. În prezent, Mitsubishi va avea o creștere anuală a vânzărilor pentru al șaptelea an la rând. În plus, Mitsubishi și-a mărit rețeaua de dealeri și se concentrează asupra viziunii sale „Small Batch” de a fi un brand ambițios și inovator.
https://thenewswheel.com/yougov-brandin ... -improved/


Mirage G4 este masina cu numarul 700.000 realizata de Mitsubishi Motors Filipine.

Acest Mirage G4 este autovehiculul cu numarul 700.000 realizat de Mitsubishi in Filipine din aprilie 2019, când japonezii au atins un punct important al vânzariillor în țară.
Acum, producătorul auto a atins din nou un punct de reper. Chiar recent, MMPC a sărbătorit cel de-al 700-lea al său obiectiv de producție. Într-o ceremonie ținută la sediul Sta al companiei, in Uzina Rosa din Laguna, MMPC a lansat un noul Mirage G4 roșu cu borna 700.000.
Au fost prezenți cu această ocazie unii directori de la MMPC și Mitsubishi Motors Corporation (MMC), respectiv Mutsuhiro Oshikiri de la MMPC, precum și CEO-ul MMC Takao Kato. Într-o declarație, Kato a declarat că acest lucru nu s-ar fi realizat fără ajutorul guvernului filipinez, precum și al partenerilor săi.
„Mitsubishi Motors Corporation nu a putut realiza această realizare fără un angajament constant și o cooperare considerabilă a guvernului Filipine, a tuturor dealerilor noștri, furnizorilor, partenerilor de afaceri, clienților fideli, precum și angajaților trecuți și actuali. Ne-am angajat să continuăm să creștem și să ne extindem afacerile în Filipine și suntem orientați spre dezvoltarea în continuare a tehnologiilor de fabricație a fabricii noastre din această țară ”, a declarat Kato.
https://www.autoindustriya.com/auto-ind ... rs-ph.htmlVânzările de mașini electrice au crescut cu 143% în România în primele 10 luni ale anului: luptă strânsă între Nissan și Renault pentru primul loc


Programul Rabla Plus a continuat să influențeze semnificativ apetitul românilor pentru mașini electrice și în luna octombrie, potrivit celui mai recent raport publicat de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile din România (APIA).
Astfel, datele oficiale arată că românii au înmatriculat 1.185 de mașini electrice în primele 10 luni ale anului, în creștere puternică cu 143% comparativ cu perioada similară a anului trecut.
Ca și până acum, Nissan și Renault își dispută supremația în clasamentul mărcilor, iar după luna octombrie constructorul japonez a revenit pe primul loc cu 319 unități Nissan Leaf comercializate. În schimb, constructorul francez ocupă locul doi cu 316 unități ale hatchback-ului Renault Zoe și ale utilitarei Renault Kagoo ZE.
Volkswagen încheie podiumul la mare distanță de cei doi rivali cu 203 unități e-Golf și e-Up! Un duel interesant în acest segment este și cel dintre Jaguar și Audi în privința SUV-urilor electrice. Britanicii sunt în continuare în față cu 32 de unități I-Pace comercializate, în timp ce e-tron a ajuns la 17 unități.
Mașini plug-in hybrid
Între timp, piața de mașini plug-in hybrid a recuperat integral declinul înregistrat în prima parte a anului. Dacă inițial vânzările erau cu până la 50% mai mici decât anul trecut, după primele 10 luni ale anului vânzările au crescut cu aproape 20% la 304 de unități, ca urmare a unor rezultate excelente în lunile septembrie și octombrie.

Mitsubishi Outlander PHEV are o cotă de piață de circa 40% în segmentul său cu 126 de unități, iar constructorul japonez este urmat în top de Volvo și Land Rover cu 65 și, respectiv, 37 de unități. Mărcile premium BMW și Porsche completează top 5.

https://www.automarket.ro/stiri/vanzari ... 94793.htmlMarea premieră Mitsubishi pentru toamna acestui an este, de fapt, o versiune cross a monovolumului Xpander


Cu câteva săptămâni mai devreme Mitsubishi publica un teaser misterios care să prezinte silueta unui model absolut nou. Astăzi niponii au dezvăluit "marea" premieră a lunii noiembrie — o nouă versiune, de fapt, a monovolumului Xpander, cu indicile Cross. Monovolumul destinat pieţelor asiatice pune accentul pe practicism, iar noua versiune cu gardă la sol mărită va permite, teoretic, mici escapade şi în afara asfaltului.Comparativ cu Xpander, noul Xpander Cross are o gardă la sol mai mare, inserţii decorative din plastic pe caroserie, caracteristice crossover-elor, iar de la monovolumul standard Cross a moştenit cele trei rânduri de scaune şi preţul accesibil. Deşi Xpander standard are o gardă la sol de invidiat, chiar şi comparativ cu "adevăratele" SUV-uri compacte, versiunea Cross mai aduce un surplus de 20 mm la înălţime, având o gardă la sol de 225 mm. În offroad, însă, Xpander Cross nu va face minuni, or precum şi celelalte versiuni are un sistem de tracţiune pe puntea faţă, iar sub capotă s-a situat acelaşi benzinar de 1.5 litri, cu 105 CP la activ.
Clienţii ce vor opta pentru un Mitsubishi Xpander Cross vor beneficia standard de un cruise-control, sistem de iluminare adaptiv şi aer condiţionat. Versiunea Cross a apărut peste 2 ani de la lansarea monovolumului original Xpander şi va fi iniţial destinată exclusiv pieţei din Indonezia, începând cu ziua de mâine. Ulterior modelul nipon va fi disponibil şi pe alte pieţe din Asia.
https://piataauto.md/Stiri/2019/11/Mare ... i-Xpander/
Fişiere ataşate
image (1).jpg
image (1).jpg (109.67 KiB) Vizualizat de 515 ori
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Scrie răspuns

Înapoi la “Generalitati”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori