Revista Presei - Mitsubishi News -

Generalitati vis-a-vis de automobilele Mitsubishi
Scrie răspuns
Avatar utilizator
radu-lancer
EVO IX
Mesaje: 2454
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mar Oct 01, 2019 11:07 am

"I'll be back" — Mitsubishi lansează ediţia specială Pajero Sport Terminator
Mitsubishi lansează o nouă versiune specială pentru SUV-ul Pajero Sport - Terminator: Dark Fate, în cinstea celei de-a şasea pelicule din renumita serie de filme. Ediţia limitată va fi oferită în exclusivitate pe piaţa din Rusia şi o parte din pieţele CSI.Noua versiune are la bază echiparea Instyle şi include standard jante de 18 ţoli, cu design original, de nuanţă neagră. SUV-urile din ediţia limitată vor putea fi vopsite exclusiv în nuanţa neagră metalizată, iar aripile faţă, hayonul şi planşa de bord sunt ornamentate cu inscripţii dedicate. La exterior Pajero Sport mai beneficiază de ornamente speciale pe aripi, inserţii decorative pe barele de protecţie, un eleron pe partea de sus a hayonului şi terminaţiile sistemului de evacuare ornamentate cu finisaje cromate.Sub capota Pajero Sport Terminator se va situa unitatea turbodiesel de 2.4 litri, cuplată la cutia automată cu 8 rapoarte şi sistem de tracţiune integrală Select II. Clienţii din Rusia pot plasa comenzi pentru versiunea specială începând cu ziua de azi, acesta având un preţ de cel puţin 3,016,000 ruble ruseşti, echivalentul a 42,623 euro. Astfel, Pajero Sport Terminator este cu doar 200 mii ruble mai accesibil decât varianta de top Ultimate în Rusia.
https://piataauto.md/Stiri/2019/10/Ill- ... erminator/


Mitsubishi tunat de AMG. VIDEO cu masina despre care, cu siguranta, nu stiai ca a existat


https://www.4tuning.ro/old-school-cars/ ... 42374.htmlNorma de poluare. Tu știi cum să o identifici?
În contextul dezbaterilor din spațiul public, referitoare la posibilitatea introducerii unor taxe pentru circulația pe anumite sectoare de drum din Capitală în funcție de emisiile poluante, Registrul Auto Român face precizări cu privire la modul în care puteți identifica norma de poluare a vehiculului dumneavoastră.Având în vedere că există mai multe tipuri de cărți de identitate (CIV), vom explica diferitele situații care pot apărea:
Pe CIV de tip nou, norma de poluare poate fi identificată în două locuri:
– la punctul 6 – Număr national de registru – în șirul de caractere, ultimele două reprezintă norma Euro;
– la punctul 17 – Cod național de emisii – aici se regăsesc doar caracterele care indică norma Euro.
Pe CIV de tip vechi, norma de poluare poate fi identificată la punctul 5 – Numărul de omologare – ultimele două caractere din șir reprezintă norma Euro.
Interpretarea caracterelor consemnate în CIV se face în felul următor:
Euro 6 – E6, R6, T6;
Euro 5 – E5, R5, RE, T5, H5;
Euro 4 – E4, R4, K4, T4, H4;
Euro 3 – E3, R3, T3, H3;
Euro 2 – E2, R2, K2, T2, H2;
Euro 1 – E1, R1, K1, T1, H1;
Non-euro – orice alte combinații de două caractere alfanumerice reprezintă norma non euro;
EE – pur electric.
În fotografiile alăturate vă prezentăm mai multe tipuri de cărți de identitate ale vehiculului, emise de-a lungul timpului de Registrul Auto Român, fiind evidențiat locul în care se regăsesc informațiile despre norma de poluare.
http://www.autotestmagazin.ro/norma-de- ... dentifici/
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO IX
Mesaje: 2454
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mie Oct 02, 2019 11:12 am

Salonul Auto București & Accesorii 2019 îşi deschide porţile pe 10 octombrie

Între 10 – 20 Octombrie are loc Salonul Auto București & Accesorii 2019 în Pavilionul B2 al Romexpo și în zona exterioară adiacentă. Vor fi expuse peste 400 de modele de autoturisme cu ardere interna, hibride și electrice, vehicule comerciale și peste 1500 branduri de accesorii și echipamente.
Cea de-a XVII-a ediție a Salonului Auto București & Accesorii prezintă cea mai mare parte a noutăților din domeniului auto, unele dintre ele vor veni direct de la Salonul Auto de la Frankfurt!
Ce mărci poţi să vezi în acest an la SAB
Printre expozanţii de la SAB & Accesorii 2019 se numără Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Isuzu, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Piaggio, RAM 1500, Seat, Shelby, Skoda, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota şi Volvo.
“Mobilitatea la prezent și viitor” este motto-ul SAB & Accesorii 2019, deoarece lumea mobilității acestor timpuri este mai inovatoare și mai interesantă ca oricând. Deloc întamplator, anul acesta importatorii și dealerii prezenti pun un accent semnificativ pe segmentul dedicat mobilității electrice și hibride în continua dezvoltare și care va fi unul dintre multele puncte de atracție ale evenimentului. Printre acestea se numără: Tesla Model 3 Standard Range Plus, noul BMW i3, Mercedes-Benz EQC, alături de modele hibride și plug-in de la Volvo, Kia, Toyota, Honda, Hyundai, Suzuki, Ford, Mitsubishi și Jaguar.Cele mai importante companii din domeniul echipamentelor, pieselor și accesoriilor auto sunt prezente la SAB & Accesorii, fiind reprezentate pe o suprafață interioară și exterioară de peste 8000 mp, se vor bucura de vizita celor peste 6000 de vizitatorii specialiști invitați.
Salonul Auto București & Accesorii 2019 – când poţi să mergi şi cât te costă
SAB & Accesorii 2019 se desfăşoară Pavilionul B2 Romexpo și zona exterioară adiacentă. Salonul se desfăşoară în perioada 10 – 20 Octombrie şi poate fi vizat între orele 10.00 – 20.00.
Preț unui bilet este de 40 lei. Accesul copiilor sub 7 ani și al persoanelor cu dizabilități este gratuit.Peste 350 de modele auto au fost expuse la ediţia de anul trecut a Salonului Auto București & Accesorii . De la autoturisme clasice, de epocă, la modele noi. şi autoturismecu sisteme alternative de propulsie. Iată o galerie foto cu cele mai interesante maşini prezentate la Salonul Auto București și Accesorii 2018.
https://www.auto-bild.ro/stiri/salonul- ... 71899.html

MITSUBISHI MOTORS începe vânzările limitate de DENDO DRIVE HOUSE în Japonia
Tokyo, 2 octombrie 2019 - MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) începe vânzările in serie limitata de DENDO DRIVE HOUSE (DDH) - un sistem de acasă bazat pe V2H * 1 - în Tokyo Japonia începând cu 3 octombrie. MMC a anunțat conceptul și planul de lansare al pachetului DDH service la Geneva Auto Show în martie 2019. Aceasta este chiar prima vânzare de DDH la nivel mondial, iar MMC intenționează să-și înceapă vânzările si pe piețele din afara tarii!!!
<Ce este DENDO DRIVE HOUSE?>
DDH este un sistem complet cuprinzând un vehicul electric Mitsubishi (EV) sau un vehicul hibrid plug-in (PHEV), un încărcător bidirecțional, panouri solare și baterie casnică * 2 și este proiectat pentru a fi integrat perfect ca parte a casei.
Pachetul permite clienților să își încarce EV / PHEV acasă folosind energia solară generată și să furnizeze energie electrică din EV / PHEV înapoi acasă. DDH aduce beneficii clienților, contribuind la economisirea costurilor de energie electrică și oferă o furnizare fiabilă pentru sursa de energie de urgență.
Disponibil la dealership-urile MMC, DDH oferă un set complet de servicii, inclusiv vânzarea, instalarea și după întreținerea * 3 a componentelor sistemului.
<Beneficii furnizate de DENDO DRIVE HOUSE (DDH)>
Clienții pot contribui la crearea unei societăți cu emisii reduse de carbon, folosind energia electrică generată de panourile solare pentru a alimenta aparatele casnice sau pentru a furniza energie EV / PHEV.
DDH oferă o sursă fiabilă de energie de urgență care poate furniza energie de la EV / PHEV sau baterie de stocare pentru a rula aparate în casă.
DDH este oferit ca pachet incluziv in showroom urile Mitsubishi, făcând astfel mai ușor pentru client să achiziționeze toate componentele sistemului împreună și să asigure compatibilitatea.

* 1 ... Vehicul spre casă: sistem de alimentare cu locuințe cu energie electrică stocată în bateriile EV / PHEV.
* 2 ... Bateria de acasă nu este inclusă în aceste vânzări limitate.
* 3 ... în anumite țări și regiuni, instalarea și întreținerea ulterioară vor fi gestionate de contractanți externalizați.
https://www.mitsubishi-motors.com/en/ne ... l1219.html


Mitsubishi va chema peste 14.000 de mașini Xpander pentru defectarea pompei de combustibil.
Mitsubishi Motors Vietnam va chema 14.051 de mașini Xpander fabricate în Indonezia între 14 august 2018 și 26 august 2019 pentru a rezolva o problemă a pompei de combustibil.Compania japoneză a spus că o eroare a rotorului de plastic din interiorul pompei de combustibil determină ca [rotorul] să se umfle, iar acest lucru oprește pompa să se rotească, ceea ce face ca motorul să se oprească sau să nu pornească.Deși nu a reușit să constate cauza exactă a problemei, ancheta sugerează că rotorul de plastic cu o densitate moleculară mică se umflă ușor.Rechemarea va incepe de la 1 octombrie a acestui an până la 30 septembrie 2021. Compania va înlocui pompa de combustibil în toate vehiculele aduse gratuit distribuitorilor autorizați.Înlocuirea trebuie să dureze 72 de minute, a spus compania. Acesta a adăugat că toate vehiculele fabricate după 26 august 2019 au fost echipate cu noi pompe de combustibil.Conform cifrelor Asociației Producătorilor de Automobile din Vietnam, Mitsubishi a vândut 16.386 de vehicule în primele opt luni ale acestui an pentru o cotă de piață de 8,5%, inclusiv 9.904 Xpanders.Mașinile Xpander sunt de asemene aproduse în Thailanda și Filipine.
https://e.vnexpress.net/news/business/c ... 89968.html


EXCLUSIV!!! VIITORUL OUTLANDER 2020 SPIONAT!!! POZE IN PREMIERA!!!

Un prototip pentru Mitsubishi Outlander pentru următoarea generație a fost observat pentru prima dată.Generația actuală a fost afișată pentru prima dată până în 2012, dar, în ciuda vârstei sale, vânzările nu au fost niciodată mai bune. Outlander a acumulat aproape 42.000 de vânzări în Statele Unite în 2018, ceea ce a fost cel mai bun rezultat anual încă pentru SUV-ul crossover de dimensiuni medii.
Mitsubishi Engelberg Tourer concept
Nu se cunoSC prea multe despre Outlander, dar prototipul, care apare in imagini este mai mare decât actualul Outlander, si sugerează că stilul va reflecta aspectul conceptului Engelberg Tourer de Mitsubishi, dezvăluit în martie la Salonul Internațional al Autovehiculului de la Geneva. Liniile boxy, profilul ferestrei laterale, farurile cu două elemente și farurile spate înfășurate arată că au fost transferate către Outlander reproiectat, deși în formă tonificată.
În cazul în care conceptul Engelberg Tourer se va realiza, de asemenea, si motorul noului Outlander va fi proiectat, cu emisii zero. Propulsia hibridă plug-in a conceptului oferă 43 de mile de croazieră electrică, în comparație cu cele 22 de mile ale actualului hibrid plug-in Outlander.Propulsia conceptului ar trebui să fie, de asemenea, mai puternică, deoarece are un motor de 2,4 litri pentru componenta sa de ardere internă față de 2,0 litri hibrizi plug-in Outlander cu capacitate de 197 de cai. În ambele cazuri, există și un motor electric la fiecare O opțiune non-hibridă ar trebui să fie, de asemenea, oferită pentru Outlander reproiectat pe majoritatea piețelor.
Outlander 2021 este de așteptat să-și împărtășească platforma cu noua generație Nissan X-Trail, deoarece Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi intentioneaza să produca vehiculele similare sub umbrela sa.Măsurând 4695 mm lungime și 1710 mm înălțime, actualul Outlander este de fapt cu 95 mm mai lung și cu 35 mm mai înalt decât Toyota RAV4.
Outlander ar putea avea motorul de 1,5 litri cu patru cilindri care alimentează Mitsubishi Eclipse Cross. Se preconizeaza ca va avea 153 cai putere (114 kilowati) . De asemenea, este de așteptat o versiune hibridă plug-in cu 2,4 litri cu patru cilindri. Outlanderul din 2021 ar putea împrumuta din nou conceptul Engelberg Tourer, de data aceasta folosind designul cu două motoare. Compania a susținut că conceptul ar putea merge doar 43 de kilometri in modul pur electric.
https://www.motorauthority.com/news/112 ... -spy-shots
https://www.caradvice.com.au/797101/202 ... der-spied/
https://www.motor1.com/news/373176/2021 ... der-spied/
Fişiere ataşate
16.jpg
16.jpg (212.85 KiB) Vizualizat de 93 ori
15.jpg
15.jpg (200.21 KiB) Vizualizat de 93 ori
14.jpg
14.jpg (226.62 KiB) Vizualizat de 93 ori
13.jpg
13.jpg (281.25 KiB) Vizualizat de 93 ori
12.jpg
12.jpg (245.24 KiB) Vizualizat de 93 ori
11.jpg
11.jpg (219.13 KiB) Vizualizat de 93 ori
123.jpg
123.jpg (21.87 KiB) Vizualizat de 93 ori
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO IX
Mesaje: 2454
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Mie Oct 09, 2019 12:26 pm

Japonezii pregatesc o noua generatie de modele Mitsubishi Outlander 2020
Acum vedem cum japonezii urmeaza sa dea nastere unei noi genertii de modele SUV Outlander 2020.

Noua masina urmeaza sa fie mult mai dinamica atat ca design cat si ca tehnica, respectiv Mitsubishi urmand sa schimbe complet viioarea generatie de modele Outlander.

Sub capota surse afirma ca vom avea un model de mare serie pe benzina cu un motor de 2.4 si filtru OPF, insa si o noua generatie PHEV III.
Acesta din urma urmeaza sa fie dotat si cu un acumulator mult mai mare pentru a permitre atingerea unei autonomii mult mai mari.


Nici pe acest viitor Outlander nu vom vedea o motorizare diesel!
http://www.autolatest.ro/stiri-masini/j ... ander-2020
Fişiere ataşate
22222.jpg
22222.jpg (24.65 KiB) Vizualizat de 52 ori
333.jpg
333.jpg (60.36 KiB) Vizualizat de 52 ori
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO IX
Mesaje: 2454
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Joi Oct 10, 2019 10:42 am

Automobilul PREZENT si VIITOR la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii!
Intre 10 – 20 Octombrie te asteptam la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2019, evenimentul auto consacrat ce se va desfasura in Pavilionul B2 din Romexpo, cat si in zona exterioara adiacenta pe o suprafata totala de peste 25.000 mp. Doar la SAB poti gasi intr-un singur loc o gama de peste 400 de modele de autoturisme si vehicule comerciale pentru a-l alege exact pe cel care ti se potriveste!
Sunteti invitatii nostri si suntem onorati sa va avem alaturi de noi, ca de fiecare data, Joi, 10 Octombrie, ora 12.00 sa marcam impreuna deschiderea oficiala si conferinta de presa a celei de a XVII-a editii a SAB & Accesorii 2019 ce va avea loc la intrarea Pavilionului B2 - Romexpo, in prezenta multor oficialitati si reprezentanti ai Ministerelor si Institutiilor Partenere.
La SAB & Accesorii 2019 vei descoperi premiere nationale, modele concept si noutatile sezonului 2019 – 2020 apartinand brandurilor: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Opel, Piaggio, RAM 1500, Seat, Shelby, Skoda, Smart, SsangYong, Suzuki, Tesla, Toyota, Volvo, plus multe alte surpriz
In standul Tiriac Auto din cadrul SAB & Accesorii te invitam sa interactionezi cu ultimele modele si sa afli promotiile marcilor - Ford, Hyundai, Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar si Mitsubishi - pregatite special pentru acest eveniment. De asemenea, in standul Tiriac Collection, vor fi expuse modele auto de exceptie produse din 1899 pana in prezent, care ascund istorii fascinante sau fosti proprietari celebri.

Noul Mitsubishi L200 este un pick-up truck care exprima duritate, de la grila frontala pana la hayon, si care face fata tuturor tipurilor de teren, datorita sistemului Super Select 4WD-II.

Noul Mitsubishi ASX vine in intampinarea iubitorilor de aventura urbana, fiind un SUV suficient de mic pentru oras, dar cu un spatiu destul de mare pentru bagaje
.

Informatii SAB & Accesorii 2019:
Locatie: Pavilionul B2 şi platforma exterioara adiacenta din cadrul Centrului Expozitional Romexpo

Program vizitare:
Joi, 10 Octombrie: 12:00 - 20:00
Vineri, 11 Octombrie - Sambata, 20 Octombrie, zilnic: 10:00 - 20:00
Duminica, 21 Octombrie: 10:00 - 18:00

Pret bilet: 40 lei/persoana/zi
Accesul copiilor sub 7 ani si al persoanelor cu dizabilitati este gratuit.

Organizator: PREMIUM EXPO

Detalii pe www.sab.ro
http://www.auto.ro/stiri/automobilul-pr ... orii-.html


Motor de 2.4 LITRI PE ASX DISBONIBIL IN AUSTRALIA!!!
Mitsubishi ASX va fi disponibil în curând cu un motor pe benzină de 2,4 litri.Va coincide cu sosirea în octombrie a unui facelift important pentru Mitsubishi ASX - care adoptă grila „scutului” companiei - cea mai recentă revizuire de când modelul a fost scos la vânzare în 2010. Modificările vizuale, adăugarea unui nou sistem de infotainment și opțiunea unui motor pe benzină mai puternic, sunt concepute pentru a extinde ciclul de viață al ASX, în așteptarea modelului de generație următoare care este dezvoltat în comun cu Nissan.
Mitsubishi ASX nu este un model imbatranit. A fost cea mai vândută mașină din clasa sa din ultimii doi ani și este pe cale să o facă si în acest an.A avut un avans clar de vânzări, în ciuda vârstei de aproape 10 ani. Cele mai multe mașini de acest tip sunt înlocuite cu modele complet noi la fiecare cinci sau șase ani.Mitsubishi spune că clienții nu sunt preocupați de vârsta vehiculului. „Nu este o problemă veche și nouă. Nicăieri clientul nu ne oferă feedback-ul că este vechi ”, a declarat Ashwani Gupta, directorul operațional al Mitsubishi Motors la nivel global, în timpul unei vizite recente în Australia.„De fapt (ASX) devine un avantaj din ce în ce mai important pentru noi. Întrebarea care ne vine în minte: de ce să schimbăm? Când lucrurile stau bine, când clienții sunt fericiți, de ce ar trebui să-l atingem? ”„Pe de altă parte, trebuie să păstrăm prospețimea produsului și de aceea am decis să introducem 2.4 litri pe ASX”, a spus domnul Gupta.Singura altă țară care vinde un Mitsubishi ASX de 2,4 litri este America de Nord, unde modelul este insemnat Outlander Sport GT și disponibil în tracțiune față și tracțiune integrală. Australia va primi doar versiunea cu tractiune fata.
https://www.caradvice.com.au/790446/mit ... sx-engine/


Mitsubishi, Nissan și Renault vor avea platforme SUV comune; Lancer și Pajero sunt deja amintiri!!!!

Mitsubishi a confirmat că primele modele cu Nissan și Renault vor fi SUV-urile mici și mijlocii iar tehnologia PHEV de la Mitsubishi va fi disponibilă pentru Nissan și Renault pe viitoarele modele de dimensiuni medii precum Nissan X-TRAIL și Renault Koleos.
Fostul șef Nissan LCV nu a divulgat detalii despre platformele specifice Mitsubishi, dar a confirmat că SUV-urile mici sau mijlocii vor fi construite pe platformele comune.„Vom avea o platformă comună pentru segmentul C și D. Cât despre modelul pe care îl vom expune, va trebui să așteptăm până vom face anunțurile de lansare.„Nu am anunțat calendarul”, a declarat el.
Cu toate că Gupta nu va confirma dacă Nissan sau Renault vor prelua următorul motor PHEV de la Outlander pentru SUV-urile lor, acesta a afirmat ca tehnologia trebuie să fie distribuită între companii.„Schimbăm tehnologiile noastre. De exemplu pentru următorul Outlander, care are o platformă comună, în mod evident, împărtășim unii de la alții. În măsura în care are sens din punct de vedere al sinergiilor, schimbăm tehnologiile, schimbăm platformele ”, a explicat el.
https://www.motoring.com.au/mitsubishi- ... ms-120448/Prinși la vânătoare cu carabine și fără autorizație


S-a întâmplat sâmbătă noaptea, când jandarmii au fost sunaţi de paznicul de vânătoare de la Fondul de Vânătoare Apuseni şi le-a spus că la Valea Drăganului e o maşină de teren cu reflector pe ea, pentru căutarea vânatului pe timp de noapte, dar şi că cei din jeep nu vor să îi arate autorizația de vânătoare.
La locul indicat din zona Poiana, jandarmii au găsit maşina, un Mitsubishi, pe drumul forestier. Şoferul avea în mână o carabină cu lunetă şi lanternă ataşată, astfel că a fost somat să o pună deoparte. La controlul corporal, s-a găsit asupra lui şi un cuțit cu lama de 10 cm. Şoferul şi ceilalți doi oameni din maşină s-au legitimat, dar nu au arătat autorizaţia de vânătoare. Aşa că s-a trecut la verificarea maşinii de teren. S-au găsit alte două cuțite (tot cu lama de 10 cm), un topor, o chingă, două ranițe şi 14 cartuşe de vânătoare de calibru 30,06, iar în încărcătorul carabinei – încă cinci cartuşe cu glonț de acelaşi calibru. În plus, pe bancheta din spate s-a găsit încă o carabină, în husă, aparținând pasagerului din spate, dar şi pet-uri de bere începute. S-a apelat Poliţia şi s-a evidențiat că alcool băuse pasagerul din față.
http://www.bihon.ro/prinsi-la-vanatoare ... ie/2321273
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Avatar utilizator
radu-lancer
EVO IX
Mesaje: 2454
Membru din: Joi Sep 10, 2009 10:06 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Revista Presei - Mitsubishi News -

Mesaj de radu-lancer » Vin Oct 11, 2019 8:42 am

EXCLUSIV!!! NOUL MITSUBISHI OUTLANDER 2020 !!!!!!!

Abia de curând am început să vedem noul crossover Outlander 2021 al lui Mitsubishi în formă de prototip, purtând camuflarea completă a corpului pe un exterior complet reproiectat.
Ceea ce știm este că designul său a fost previzualizat pe conceptul Engelberg Tourer, care și-a făcut debutul oficial la începutul acestui an la Salonul Auto de la Geneva. Așa cum era de așteptat, producția Outlander va arăta… mult mai puțin extravagantă decât conceptul menționat anterior.De fapt, considerăm că această redare de la Kolesa este la fel de exactă pe cât am putea spera în acest moment.
Vom vedea noua generație Mitsubishi Outlander în primăvara viitoare. Gândiți-vă la New York sau la Geneva înainte ca acesta să se prezinte la vânzare toamna viitoare. Avem timp. Fotografiile spion ale unui Mitsubishi Outlander camuflat au apărut pentru prima dată la sfârșitul lunii trecute, așa că știm că Mitsubishi are Planuri. În timp ce camuflajul ascunde o mare parte din detaliile exterioare ale designului , nu poate ascunde totul. Acest lucru le-a oferit colegilor noștri de la Kolesa.ru suficient pentru a crea două redări ale Outlander-ului gen-ul viitor și este polarizant.Exista posibilitatea sa fie facut pe aceiasi platformă ca Nissan Rogue. Motorul ar putea fi turbocompresorul de 1,5 litri cu patru cilindri aflat pe Eclips Cross, care are 153 cai putere (114 kilowati).

"Noul Outlander va fi primul model cu idei de implementare și utilizare a platformelor comune și a tehnologiilor de partajare", a declarat managerul de produse al Mitsubishi din America de Nord.

Mitsubishi va dezvălui probabil Outlander-ul din 2021 cândva anul viitor, trimițându-l în luptă ca Toyota RAV4 și Honda CR-V.

https://www.motor1.com/news/375733/next ... rendering/
https://www.carscoops.com/2019/10/this- ... look-like/


Cutremur la Renault. Ce se întâmplă cu șeful companiei?
Renault se pregătește de un cutremur major. Guvernul francez condamnă relația tensionată pe care compania auto o are, la ora actuală, cu Nissan, și arată cu degetul spre CEO-ul Thierry Bollore. Acesta poate fi demis dacă producătorul auto și autoritățile din Hexagon nu vor ajunge la un consens.
Presa franceză scrie că Bollore poartă emblema de protejat al lui Carlos Ghosn, fostul șef al Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, arestat pentru evaziune fiscală. Japonezii nu văd cu ochi buni relația dintre acesta și Ghosn, dar sunt deranjați și de negocierile cu FCA, încheiate brusc în urma presiunilor guvernului francez, în cele din urmă, negocieri la care nu au fost invitați.
Guvernul francez deține 15% din acțiunile Renault și ia în considerare demiterea lui Thierry Ballore, dar lasă constructorului auto responsabilitatea de a decide în privința sorții acestuia. Decizia ar putea fi luată pe 18 octombrie, în cadrul Adunării Generale.
Thierry Bollore ocupă funcția de CEO la Renault din luna ianuarie a acestui an. Acesta a preluat postul după ce fostul președinte de la Michelin, Jean-Dominique Senard, a devenit președinte al companiei. Senard este cel care va trebui să propună un nou nume pentru acest post, scrie Le Figaro.
Nu numai CEO-ul este sub lupa guvernului, ci întreaga conducere. Ministrul de Finanțe al Franței, Bruno Le Maire, speră că un cutremur la nivelul conducerii ar detensiona relația cu Nissan. Și niponii au operat modificări la nivel de conducere. Makoto Uchidata este noul CEO al companiei japoneze.
https://www.autoexpert.ro/cutremur-la-r ... companiei/


Renault are în plan lansarea unui model electric care să concureze Tesla Model 3 și Volkswagen ID.3

Conform lui Emmanuel Bouvier, director comercial pentru automobile electrice al Renault, grupul francez, acționar majoritar al mărcii românești Dacia, are în plan să lanseze un nou automobil electric, mai mare decât actualșul Zoe, care să concureze cu rivali precum Model 3 de la Tesla sau ID.3 de la Volkswagen. Vehiculul ar putea fi produs pe o platformă comună cu Nissan şi Mitsubishi Motors Corp.
„Lucrăm la dezvoltarea unei game de modele astfel încât să acoperim toate segmentele cu automobile electrice”, a spus Bouvier, adăugând că noul vehicul ar putea fi o versiune electrică a unui model existent. „Este prea devreme să spunem că vom concura direct cu Tesla dar evident că intenţionăm să acoperim o gamă mai largă din piaţă”, a mai spus Bouvier.Renault şi Nissan au fost printre primii constructori auto generalişti care au oferit vehicule electrice precum Renault Zoe şi Nissan Leaf însă aceste modele nu au componente majore comune.În plus, ambele mărci par să fi pierdut pasul în dezvoltarea de noi tehnologii pentru propulsia electrică. Perspectiva ca alianţa Renault-Nissan-Mitsubishi să producă noi modele în comun a fost pusă sub semnul întrebării după acuzațiile aduse fostului său lider, Carlos Ghosn.
https://lifenews.ro/2019/10/09/renault- ... agen-id-3/
Fişiere ataşate
11111.jpg
11111.jpg (74.3 KiB) Vizualizat de 27 ori
2222.jpg
2222.jpg (88.01 KiB) Vizualizat de 27 ori
**********************************************************************
**********************************************************************
Mitsu.ro= index.php

https://www.facebook.com/MitsubishiClubRomania/

Scrie răspuns

Înapoi la “Generalitati”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori