Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Mie Sep 07, 2011 8:53 pm

QUOTE (Flipper @ Sep 7 2011, 05:01 PM) stationez in panta si ridic piciorul de pe frana cat sa inceapa sa curga foarte incet masina si se aude acel carait.

Duh... m-am prins in sfarsit de ce zgomot e vorba, da asa e e perfect normal, imi pare rau daca te-am alarmat degeaba

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Mie Sep 07, 2011 9:32 pm

Nicio problema Alex44, dar exact despre acest zgomot descris si de Flipper, vorbeam.
Si crede-ma ca este destul de puternic si neplacut...

@nini - placutele au in jur de 3000 km facuti.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Vin Sep 09, 2011 12:17 pm

Si ce placute ai pana la urma?

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Vin Sep 09, 2011 12:43 pm

Acum am sunat la service (LITEX Ploiesti) si am intrebat cine produce placutele si (pentru o discutie anterioara) cine produce uleiul.
Mi s-a raspuns ca placutele vin ambalate in cutii pe care scrie Mitsubishi, probabil cutii stas, fara denumirea producatorului, iar uleiul este de la Mobil, dar vine tot in bidoane de 1 si 4 litri pe care scrie deasemenea doar Mitsubishi 5w-40. Atat am aflat, dar am fost asigurat ca aceste consumabile sunt de cea mai buna calitate. Si adevarul e ca pana in prezent nu am avut probleme.

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Vin Sep 09, 2011 1:20 pm

uleiul de la mitsubishi nu e de la mobil. si e produs in germania.
cel 0w20 este japonez.

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Vin Sep 09, 2011 1:20 pm

Chiar daca scrie mitsubishi pe placute ele sunt facute tot de un producator specializat si imi vine greu sa cred ca nu si-a stantat si el numele pe spatele placutei.

66RRR
EVO I

Mesaj de 66RRR » Vin Sep 09, 2011 1:42 pm

Eu ce pot sa spun, astea au fost raspunsurile lor si nici nu am timp sau interes sa fac investigatii, sa vad care sunt adevaratii producatori.
Flipper, pe spatele placutei sau pe spatele cutiei placutelor? Pentru ca daca vorbesti de cutie, iti dai seama ca nu o am si nici nu am vazut-o. Cat despre placute in sine, poate cand voi schimba cauciucurile de vara cu cele de iarna sa ii rog sa se uite pe cei de la service-ul de roti (numai de ar fi asa simplu).

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Vin Sep 09, 2011 5:22 pm

QUOTE (Flipper @ Sep 9 2011, 01:20 PM) Chiar daca scrie mitsubishi pe placute ele sunt facute tot de un producator specializat si imi vine greu sa cred ca nu si-a stantat si el numele pe spatele placutei.Sa-ti dau un exemplu: basculele de la BMW E46 sunt produse de Lemforder. Atit pe cele de origine, cumparate de la BMW, cit si pe cele aftermarket, cumparate de la lemforder, vei gasi doua stersaturi cu flexul. BMW sterge sigla Lemforder si Lemforder sterge sigla BMW. Asa si cu placutele astea: este f. posibil sa fie produse exclusiv pentru Mitsubishi si sa nu aiba insemnele producatorului.

radu-lancer
EVO VII

Mesaj de radu-lancer » Lun Sep 12, 2011 4:27 pm

Placutele pe care scrie Mitsubishi sunt facute sub licenta TEXTAR.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Lun Sep 12, 2011 5:38 pm

inseamna ca nu-s facute in aceeasi fabrica.
eu am acum textar, deja am ajuns la aceeasi km la care le-am schimbat pe cele originale si nu dau semne de oboseala, iar textar lasa mult mai putin praf pe jante. despre eficienta sunt cam la fel, nu mai retin exact cum franau cele originale ( au trecut 2 ani de cand le-am schimbat).

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”