Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
Acum am sunat la service (LITEX Ploiesti) si am intrebat cine produce placutele si (pentru o discutie anterioara) cine produce uleiul.
Mi s-a raspuns ca placutele vin ambalate in cutii pe care scrie Mitsubishi, probabil cutii stas, fara denumirea producatorului, iar uleiul este de la Mobil, dar vine tot in bidoane de 1 si 4 litri pe care scrie deasemenea doar Mitsubishi 5w-40. Atat am aflat, dar am fost asigurat ca aceste consumabile sunt de cea mai buna calitate. Si adevarul e ca pana in prezent nu am avut probleme.
Mi s-a raspuns ca placutele vin ambalate in cutii pe care scrie Mitsubishi, probabil cutii stas, fara denumirea producatorului, iar uleiul este de la Mobil, dar vine tot in bidoane de 1 si 4 litri pe care scrie deasemenea doar Mitsubishi 5w-40. Atat am aflat, dar am fost asigurat ca aceste consumabile sunt de cea mai buna calitate. Si adevarul e ca pana in prezent nu am avut probleme.
Eu ce pot sa spun, astea au fost raspunsurile lor si nici nu am timp sau interes sa fac investigatii, sa vad care sunt adevaratii producatori.
Flipper, pe spatele placutei sau pe spatele cutiei placutelor? Pentru ca daca vorbesti de cutie, iti dai seama ca nu o am si nici nu am vazut-o. Cat despre placute in sine, poate cand voi schimba cauciucurile de vara cu cele de iarna sa ii rog sa se uite pe cei de la service-ul de roti (numai de ar fi asa simplu).
Flipper, pe spatele placutei sau pe spatele cutiei placutelor? Pentru ca daca vorbesti de cutie, iti dai seama ca nu o am si nici nu am vazut-o. Cat despre placute in sine, poate cand voi schimba cauciucurile de vara cu cele de iarna sa ii rog sa se uite pe cei de la service-ul de roti (numai de ar fi asa simplu).
QUOTE (Flipper @ Sep 9 2011, 01:20 PM) Chiar daca scrie mitsubishi pe placute ele sunt facute tot de un producator specializat si imi vine greu sa cred ca nu si-a stantat si el numele pe spatele placutei.Sa-ti dau un exemplu: basculele de la BMW E46 sunt produse de Lemforder. Atit pe cele de origine, cumparate de la BMW, cit si pe cele aftermarket, cumparate de la lemforder, vei gasi doua stersaturi cu flexul. BMW sterge sigla Lemforder si Lemforder sterge sigla BMW. Asa si cu placutele astea: este f. posibil sa fie produse exclusiv pentru Mitsubishi si sa nu aiba insemnele producatorului.
- radu-lancer
- EVO VII
inseamna ca nu-s facute in aceeasi fabrica.
eu am acum textar, deja am ajuns la aceeasi km la care le-am schimbat pe cele originale si nu dau semne de oboseala, iar textar lasa mult mai putin praf pe jante. despre eficienta sunt cam la fel, nu mai retin exact cum franau cele originale ( au trecut 2 ani de cand le-am schimbat).
eu am acum textar, deja am ajuns la aceeasi km la care le-am schimbat pe cele originale si nu dau semne de oboseala, iar textar lasa mult mai putin praf pe jante. despre eficienta sunt cam la fel, nu mai retin exact cum franau cele originale ( au trecut 2 ani de cand le-am schimbat).