Inchidere din telecomanda colt

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Lun Dec 15, 2008 11:16 pm

salutare
intreb aici posesorii de colt daca au mai patit ca , atunci cand incuie sau descuie masina din telecomanda (cea standard de pe cheie), avariile sa nu mai clipeasca odata la incuiat si de 2 ori la descuiat , ci de mai multe ori (cam de 5 -6 ori) si repede, ca la masinile care au sistem din ala de gasit masina in parcare.
initial am asociat-o cu o problema avuta la senzorul de presiune de aer(la adminise)-martor check engine aprins, care dupa prima reparatie(curatat senzoul parca nu a mai facut,)dar acuma persista chiar si dupa inlocuirea acelui senzor care genera eroarea(martor check engine)-deh curatarea nu a fost suficienta si a trebuit schimbat.
sa se fi terminat bateria de la telecomanda asa repede?(1 an si 3 luni) da parca totusi se deschide la prima apasare de buton.
poate a mai patit careva si imi poat da o idee.

numai bine.

PS. nu am alarma aftermarket sau alte smecherii.

andrei

Mesaj de andrei » Mar Dec 16, 2008 6:37 am

Cred ca viata bateriei e pe sfarsite, cel putin asa zice manualul.

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Mar Dec 16, 2008 9:56 am

scrie asta in manual? eu nu am gasit. da daca asa e inseamna ca e ok. m-am linistit.

andrei

Mesaj de andrei » Mar Dec 16, 2008 9:58 am

Da, spune ca atunci cand viata bateriei se apropie de sfarsit, semnalizatoarele vor clipi de mai multe ori ( x9 daca-mi aduc bine aminte).

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Mar Dec 16, 2008 12:08 pm

acum am cititi partea cu inchiat si deschiat. mi s-au parut mai interesante celelate si peste asta am sarit.
intradevar de la baterie este . da dupa numai un an? .. ma rog si eu m-am tot jucat la ea.
mersi de info.

andrei

Mesaj de andrei » Mar Dec 16, 2008 12:18 pm

Pai sa vedem, din cei care sunt posesori mai vechi daca s-a mai descarcat cuiva.. Si ramane de vazut cat o sa tina si la mine.

Pt ptuin

awbdan
EVO I

Mesaj de awbdan » Mar Dec 16, 2008 12:24 pm

QUOTE (andrei @ Dec 16 2008, 12:18 PM) Pai sa vedem, din cei care sunt posesori mai vechi daca s-a mai descarcat cuiva.. Si ramane de vazut cat o sa tina si la mine.

Pt ptuin
la mine nu mai voia sa faca nimic ... nici sa deschida nici sa inchida ..de cateva ori la diferite distante . dupa ce o lasam cam un minut revenea la normal...asta s a intamplat acum cateva luni, de atunci insa n a mai facut asa ... dar nici eu n o mai folosesc des.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”