salutare
intreb aici posesorii de colt daca au mai patit ca , atunci cand incuie sau descuie masina din telecomanda (cea standard de pe cheie), avariile sa nu mai clipeasca odata la incuiat si de 2 ori la descuiat , ci de mai multe ori (cam de 5 -6 ori) si repede, ca la masinile care au sistem din ala de gasit masina in parcare.
initial am asociat-o cu o problema avuta la senzorul de presiune de aer(la adminise)-martor check engine aprins, care dupa prima reparatie(curatat senzoul parca nu a mai facut,)dar acuma persista chiar si dupa inlocuirea acelui senzor care genera eroarea(martor check engine)-deh curatarea nu a fost suficienta si a trebuit schimbat.
sa se fi terminat bateria de la telecomanda asa repede?(1 an si 3 luni) da parca totusi se deschide la prima apasare de buton.
poate a mai patit careva si imi poat da o idee.
numai bine.
PS. nu am alarma aftermarket sau alte smecherii.
Inchidere din telecomanda colt
- Andrei_Iasi
- EVO I
- Andrei_Iasi
- EVO I
QUOTE (andrei @ Dec 16 2008, 12:18 PM) Pai sa vedem, din cei care sunt posesori mai vechi daca s-a mai descarcat cuiva.. Si ramane de vazut cat o sa tina si la mine.
Pt ptuin
la mine nu mai voia sa faca nimic ... nici sa deschida nici sa inchida ..de cateva ori la diferite distante . dupa ce o lasam cam un minut revenea la normal...asta s a intamplat acum cateva luni, de atunci insa n a mai facut asa ... dar nici eu n o mai folosesc des.
Pt ptuin
la mine nu mai voia sa faca nimic ... nici sa deschida nici sa inchida ..de cateva ori la diferite distante . dupa ce o lasam cam un minut revenea la normal...asta s a intamplat acum cateva luni, de atunci insa n a mai facut asa ... dar nici eu n o mai folosesc des.