2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
the1
EVO I

Mesaj de the1 » Joi Dec 23, 2010 11:18 am

Simpatice foc pragurile!

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mie Dec 29, 2010 7:58 pm

Astazi am spalat masina pt a doua oara de cand o am si ca deobicei iar m-am ofticat. Au aparut ciupituri in vopsea pe canturile aripelor din fata, alte ciupituri in zona aripelor si a portierelor spate spre sfarsitul portierelor acolo unde e mai bombat, niste zgarieturi relativ fine pe coltul stanga de la bara fata.
Masina arata bestial cand e curata pe nuanta asta de rosu insa cam regret ca nu am luat o culoare deschisa pe care sigur se vedeau mult mai greu ciobiturile din vopsea. Merg cu masina cu extrem de multa grija iar cadn pe jos e aruncat material antiderapant nu merg cu mai mult de 40-50km/h. Sunt suparat tare pe drumurile di ntara asta de tot kktul.
Voi nu aveti astfel de probleme sau stau eu si o studiez prea atent dupa fiecare spalare?
Am vorbit la dealer si mi-a zis sa reven saptamana viitoare ca vreau sa fac comanda pentru un chit de retus ca ma oftic cand vad vopseaua ciobita si abia are 2luni si 3200km masina

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Mie Dec 29, 2010 10:44 pm

N-ai ce-i face e vopseaua subtire,singuru remediu e sa pui folie transparenta pe zonele mai predispuse.

c6t9
EVO I

Mesaj de c6t9 » Mie Dec 29, 2010 10:45 pm

Stai liniștit. Am avut o singură mașină cu vopsea bună, pe care nu se vedea nimic, un Golf 5. Azi am spart parbrizul la X3 de la o piatră, deci mereu e loc de mai rău.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Joi Dec 30, 2010 9:21 am

Flipper, imi pare rau sa aud asta. Totusi, chiar nu se poate face ceva pe garantie ? ARE 3000 KM!!! Ce s-ar putea invoca ?
Ca vopseaua e de proasta calitate sau ca lacul e foarte subtire, asta e fapt stiut. Ce-i drept, eu am cumparat corector insa nu l-am folosit pana acum. M-am uitat destul de atent si n-am observat ciupituri momentan. Sunt constient insa ca vor aparea asa ca m-am pregatit... Nu l-am folosit eu dar l-a folosit colegul Spiderman (GL XX KIT) la Mitsubishi Drive Day sa mai acopere vreo 2 mici belele.

SBQ
EVO I

Mesaj de SBQ » Joi Dec 30, 2010 10:47 am

QUOTE (Malakai @ Dec 30 2010, 09:21 AM) Flipper, imi pare rau sa aud asta. Totusi, chiar nu se poate face ceva pe garantie ? ARE 3000 KM!!! Ce s-ar putea invoca ?
Ca vopseaua e de proasta calitate sau ca lacul e foarte subtire, asta e fapt stiut. Ce-i drept, eu am cumparat corector insa nu l-am folosit pana acum. M-am uitat destul de atent si n-am observat ciupituri momentan. Sunt constient insa ca vor aparea asa ca m-am pregatit... Nu l-am folosit eu dar l-a folosit colegul Spiderman (GL XX KIT) la Mitsubishi Drive Day sa mai acopere vreo 2 mici belele.

Si cine a fost vopsitor sef la masina lui Spiderman!?

Apropo! Merci pentru polish la faruri

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Joi Dec 30, 2010 11:42 am

Mai am solutie de-aia miraculoasa. Sincer sa fiu, de cand cu voi acolo n-am mai folosit-o, deci daca mai aveti nevoie...

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Dec 30, 2010 12:23 pm

Malakai, masina ta e alba si nu se vede asa usor insa a mea care e rosie se vede imediat, tocmai deasta ziceam ca trebuia sa imi iau o culoare deschisa. Sunt constient ca ciupituri de la pietre apar la orice masina insa la alea de culoare deschisa(alb, gri, bleu, bej) se vad foarte greu.
Acum sa fiu si eu sincer ca dupa fiecare spalare si nu numai stau si o studiez foarte atent, mai am putin si pun lupa

Nu face nimeni nimic pe garantie ca o sa zica ca sunt factori externi(pietre) si degeaba face pe garantie daca pe strazi tot sunt pietre si intr-o luna se ciobeste iar.

Din pacate asta e tara in care traim, pana si la ucrainieni e mai bine acolo macar nu dezapezesc drumurile si nici nu arunca cu material antiderapant si astfel nu are ce sa sara

wall

Mesaj de wall » Joi Dec 30, 2010 1:20 pm

A mai recomandat cineva, solutia este sa-ti pui folie transparenta. Nu sunt sigur ce se intampla in timp cu acea folie totusi (3-5 ani). Practic ar trebui sa colantezi capota, aripile fata, bara fata si pragurile. Nu cred ca poti ciobi de la pietricele alte parti ale masinii. Daca cineva si-a pus folie de genul asta pe masina sa ne zica si noua, ce?, cat?, cum?, unde?

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Joi Dec 30, 2010 2:04 pm

Flipper, a mea e neagra si in 3 ani de cand o am cred ca a adunat mii de ciupituri in vopsea. Se mai repara dar nu scapi de ele, se produc altele noi. Cel putin la noi, chiar daca e proasta vopseaua, si lumea e nesimtita. Zilele trecute ningea si mergea o freza din asta cu sare cu aruncatorul la 50 de cm de sol si iti dai seama ce pagube a lasat la cei ce l-au depasit. Asa ca, no comment!

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”