2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic
Astazi am spalat masina pt a doua oara de cand o am si ca deobicei iar m-am ofticat. Au aparut ciupituri in vopsea pe canturile aripelor din fata, alte ciupituri in zona aripelor si a portierelor spate spre sfarsitul portierelor acolo unde e mai bombat, niste zgarieturi relativ fine pe coltul stanga de la bara fata.
Masina arata bestial cand e curata pe nuanta asta de rosu insa cam regret ca nu am luat o culoare deschisa pe care sigur se vedeau mult mai greu ciobiturile din vopsea. Merg cu masina cu extrem de multa grija iar cadn pe jos e aruncat material antiderapant nu merg cu mai mult de 40-50km/h. Sunt suparat tare pe drumurile di ntara asta de tot kktul.
Voi nu aveti astfel de probleme sau stau eu si o studiez prea atent dupa fiecare spalare?
Am vorbit la dealer si mi-a zis sa reven saptamana viitoare ca vreau sa fac comanda pentru un chit de retus ca ma oftic cand vad vopseaua ciobita si abia are 2luni si 3200km masina
Masina arata bestial cand e curata pe nuanta asta de rosu insa cam regret ca nu am luat o culoare deschisa pe care sigur se vedeau mult mai greu ciobiturile din vopsea. Merg cu masina cu extrem de multa grija iar cadn pe jos e aruncat material antiderapant nu merg cu mai mult de 40-50km/h. Sunt suparat tare pe drumurile di ntara asta de tot kktul.
Voi nu aveti astfel de probleme sau stau eu si o studiez prea atent dupa fiecare spalare?
Am vorbit la dealer si mi-a zis sa reven saptamana viitoare ca vreau sa fac comanda pentru un chit de retus ca ma oftic cand vad vopseaua ciobita si abia are 2luni si 3200km masina
Flipper, imi pare rau sa aud asta. Totusi, chiar nu se poate face ceva pe garantie ? ARE 3000 KM!!! Ce s-ar putea invoca ?
Ca vopseaua e de proasta calitate sau ca lacul e foarte subtire, asta e fapt stiut. Ce-i drept, eu am cumparat corector insa nu l-am folosit pana acum. M-am uitat destul de atent si n-am observat ciupituri momentan. Sunt constient insa ca vor aparea asa ca m-am pregatit... Nu l-am folosit eu dar l-a folosit colegul Spiderman (GL XX KIT) la Mitsubishi Drive Day sa mai acopere vreo 2 mici belele.
Ca vopseaua e de proasta calitate sau ca lacul e foarte subtire, asta e fapt stiut. Ce-i drept, eu am cumparat corector insa nu l-am folosit pana acum. M-am uitat destul de atent si n-am observat ciupituri momentan. Sunt constient insa ca vor aparea asa ca m-am pregatit... Nu l-am folosit eu dar l-a folosit colegul Spiderman (GL XX KIT) la Mitsubishi Drive Day sa mai acopere vreo 2 mici belele.
QUOTE (Malakai @ Dec 30 2010, 09:21 AM) Flipper, imi pare rau sa aud asta. Totusi, chiar nu se poate face ceva pe garantie ? ARE 3000 KM!!! Ce s-ar putea invoca ?
Si cine a fost vopsitor sef la masina lui Spiderman!?
Apropo! Merci pentru polish la faruri
Si cine a fost vopsitor sef la masina lui Spiderman!?
Apropo! Merci pentru polish la faruri
Malakai, masina ta e alba si nu se vede asa usor insa a mea care e rosie se vede imediat, tocmai deasta ziceam ca trebuia sa imi iau o culoare deschisa. Sunt constient ca ciupituri de la pietre apar la orice masina insa la alea de culoare deschisa(alb, gri, bleu, bej) se vad foarte greu.
Acum sa fiu si eu sincer ca dupa fiecare spalare si nu numai stau si o studiez foarte atent, mai am putin si pun lupa
Nu face nimeni nimic pe garantie ca o sa zica ca sunt factori externi(pietre) si degeaba face pe garantie daca pe strazi tot sunt pietre si intr-o luna se ciobeste iar.
Din pacate asta e tara in care traim, pana si la ucrainieni e mai bine acolo macar nu dezapezesc drumurile si nici nu arunca cu material antiderapant si astfel nu are ce sa sara
Acum sa fiu si eu sincer ca dupa fiecare spalare si nu numai stau si o studiez foarte atent, mai am putin si pun lupa
Nu face nimeni nimic pe garantie ca o sa zica ca sunt factori externi(pietre) si degeaba face pe garantie daca pe strazi tot sunt pietre si intr-o luna se ciobeste iar.
Din pacate asta e tara in care traim, pana si la ucrainieni e mai bine acolo macar nu dezapezesc drumurile si nici nu arunca cu material antiderapant si astfel nu are ce sa sara
A mai recomandat cineva, solutia este sa-ti pui folie transparenta. Nu sunt sigur ce se intampla in timp cu acea folie totusi (3-5 ani). Practic ar trebui sa colantezi capota, aripile fata, bara fata si pragurile. Nu cred ca poti ciobi de la pietricele alte parti ale masinii. Daca cineva si-a pus folie de genul asta pe masina sa ne zica si noua, ce?, cat?, cum?, unde?
Flipper, a mea e neagra si in 3 ani de cand o am cred ca a adunat mii de ciupituri in vopsea. Se mai repara dar nu scapi de ele, se produc altele noi. Cel putin la noi, chiar daca e proasta vopseaua, si lumea e nesimtita. Zilele trecute ningea si mergea o freza din asta cu sare cu aruncatorul la 50 de cm de sol si iti dai seama ce pagube a lasat la cei ce l-au depasit. Asa ca, no comment!