2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic
Am deja ciupituri pe prag, plus unele locuri pe unde ma mia puctato eu cu putina vopsea pe varful unei scobitori. De la distanta nu se vede dar de aproape da, tocmai din acest motiv mai apar bule de aer, am incercat si cu acul dar degeaba, bula se micsoreaza dar tot ramane. Asta e acum e cam tarziu pt folie, trebuia sa o aplic de noua, acum cand oi avea bani am sa montez praguri.
Astazi in minunata noastra capitala, am fsot lovit din spate de o domnisoara sau doamna cu o toyota avensis. Daune rezultate la prima vedere: bara spate crapata si traversa metalica de sub bara usor de tot infundanta(cat am putut sa vad bagand capul sub bara). Problema este ca eu mai stau vreo 2 zile la bucuresti si constatarea o am programata pe 27 la galati, sper sa nu fie probleme. Am completat si semnat amandoi formularul de constatare amiabila, iam luat copii dupa certificat, rca, permis si pasaport(buletinul ii expirase si urma sa ii iasa zilele astea cel nou).
Acum sa vad poate ma lipesc la o bara de ralli art desi va trebui schimbata si evacuarea care pare intacta si nu am bani de aruncat acum.
Acum sa vad poate ma lipesc la o bara de ralli art desi va trebui schimbata si evacuarea care pare intacta si nu am bani de aruncat acum.