Lancer Did 140 Cp Orient Red Instyle
90000 km. Utilajul functioneaza in parametri. Ca noutati - un set de leduri albe pe pozitiile fata ( ma enervau la culme chioreniile stock), gume de iarna si up-grade-ul navi-ului . Ma intrebam daca pe semnale ar merge montate un set de leduri si ce efect vizual ar avea. Poate imi fac o aroganta...
Apropo de inlocuirea becurilor de semnal fata : prin compartimentul motor mi-a fost IMPOSIBIL sa ajung la ele! Asa ca mai usor a fost sa demontez protectiile de sub aripa si sa lucrez pe acolo. Totul a durat 10'.
Si ca o observatie - cu Repsolul cu care am facut ultima revizie consumul de ulei a crescut de la 1l /10k la 1l/7k, in aceleasi conditii de exploatare.
In rest... Sanatate !
Apropo de inlocuirea becurilor de semnal fata : prin compartimentul motor mi-a fost IMPOSIBIL sa ajung la ele! Asa ca mai usor a fost sa demontez protectiile de sub aripa si sa lucrez pe acolo. Totul a durat 10'.
Si ca o observatie - cu Repsolul cu care am facut ultima revizie consumul de ulei a crescut de la 1l /10k la 1l/7k, in aceleasi conditii de exploatare.
In rest... Sanatate !