2011 Lancer Sport Sedan 1.6 117 Cp Frost White
- dragosh_em
- EVO I
Am ajuns si eu astazi in sfarsit la service la mitsu sa-mi fac o programare pentru verificarea amortizoarelor...la denivelari suna ingrozitor cele pe fata....Problema a inceput cam dupa 300km, dar tot am amanat (naivitatea asta) crezand ca poate poate se vor ASEZA si nu vor mai zdrangani asa. Ei uite ca nu a fost asa si nu am mai suportat. Schimbatul e free din cate zicea flipper, masina fiind in garantie. Voi vedea eu daca ma cert cu ei sau daca o vor face pe gratis. Si cu ocazia vizitei trebuie sa-mi rezolve cumva si pedala de frana care scartaie urat . Va tin la curent O noapte alba sa aveti )
- dragosh_em
- EVO I
Am fost astazi la service la mitsu targu mures pentru sunetele scoase la unele denivelari... Au facut testul de amortizoare, a iesit foarte bun, s-au uitat pe sub ea, peste ea, pe langa ea, peste tot si au zis ca nu au ce sa-i faca pentru ca nu ii gasesc nimic in neregula...Mi-au spalat masina si in drum spre casa pe un drum asa mai denivelat (de obicei suna) acuma nu am mai auzit nici un zgomot...M-am gandit...Oare sa adune mizerie si aia sa sune ? Sincer va spun ca alta data cand am mai spalat-o nu am fost atent daca mai suna sau nu, dar de acuma voi fi de fiecare data dupa ce o spal
- dragosh_em
- EVO I
- dragosh_em
- EVO I
- dragosh_em
- EVO I