2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic
Am spalat si eu masina in seara asta si apoi am luto la studiat la lumina lanternei pt a mai pucta micile ciobituri de pietre. Ici colo cate o ciobitura ratacita pe bara fata si capota dar cand am ajuns la praguri dezastru total sunt ciuruite rau de tot de la mai mult de 1m nu se mai vede mai nimic dar de aproape au milioane de ciobituri fine pana la grund la fel si portierele fata in partea de jos. Oare asa se intampla la toate masinile sau sunt eu prea exagerat de atent. Ce e drept nu am stat sa studiez si pragurile altei masini asa de aproape. Culorile astea inchise sunt frumoase dar nu sunt practice deloc, gri si alb sutn cele mai practice dar nu si cele mai frumoase...
Cred ca pana la urma din toata saracia am sa ii cumpar pragurile de plastic, o mia protejeaza si arata si mai misto.
Tot astazi a intrat la vopsit noua bara pt spate din pacate tot cea normala, sper ca joi sa fie pe masina.
Cred ca pana la urma din toata saracia am sa ii cumpar pragurile de plastic, o mia protejeaza si arata si mai misto.
Tot astazi a intrat la vopsit noua bara pt spate din pacate tot cea normala, sper ca joi sa fie pe masina.
nu esti singurul:))) si eu am aceeasi problema ..dar nu ai ce sa-i faci ( in loc de nisip se da cu pietris in romania pentru antiderapaj si asa apar bubitele).
Ca sa nu mai zic ca si pe capota am cateva(10-20) puncte:|
Solutia este o vopsea mai buna:D nu deasta ecologica ca e varza(revopsire masina) !
Ca sa nu mai zic ca si pe capota am cateva(10-20) puncte:|
Solutia este o vopsea mai buna:D nu deasta ecologica ca e varza(revopsire masina) !
Vineri am cumparat un set de placute frana fata EBC Green Stuff cu 230Ron. Astept sa termin placutele originale si sa le montez pe cele noi. Cel mai probabil in toamna la revizia de 2 ani daca va si nevoie. In urma cu 3 luni la revizia de 1 an(15000km) nu erau uzate nici pe jumate. Acum am aproape 23.000km si inca 9luni sau 13.000km pana la urmatoarea revizie.
Am 23.000km si placutele fata sunt uzate cam pe jumate. Deobicei merg linistit si anticipez traficul dar cateodata mai ma si eu furnicaturi in talpa si o mai calc iar apoi cam abuzez de frana. Daca setul original ma tine pana la 40.000km sunt multumit dar ideal ar fi minim 50.000km.
Astazi am montat noua bara spate pe masina. In general sunt multumit de raparatie dar era loc si de mai bine, o sa ma uit maine la lumina zilei sa vad daca se vede diferenta de culoare.
Astazi am montat noua bara spate pe masina. In general sunt multumit de raparatie dar era loc si de mai bine, o sa ma uit maine la lumina zilei sa vad daca se vede diferenta de culoare.