2011 Mitsubishi Outlander Instyle Plus , Motorul Japonez
eu mi-am montat ieri ,cam o ora a durat,...mi sa a tras atentia cu reclama,mai bine ma suni si-ti povestesc ,nu vreau sa deranjez...
telfonul meu este 0722 509492. email luidort.p@gmail.com sau luidort pete pe skype ....
este asa,si eu am un forum,si foarte inarvant e ca cineva se inscrie nici nu da buna ziua doar incepe cu ce are el de vanzare...
(maine dimineata plecam din tara,ne intoarcem in 5 ian,sau suna ma acum )
telfonul meu este 0722 509492. email luidort.p@gmail.com sau luidort pete pe skype ....
este asa,si eu am un forum,si foarte inarvant e ca cineva se inscrie nici nu da buna ziua doar incepe cu ce are el de vanzare...
(maine dimineata plecam din tara,ne intoarcem in 5 ian,sau suna ma acum )
consum.
....pentru mine ,fiind obisnuit cu consumuri medii de max 6l...
doar cu max 130 am consumat 8,6 l cu un thule box pe acoperis....
am facut 2400 km- austria-germania in total am 5000.
cand am adus masina consumul a fost tot 8,6 dar fara box si alte greutati...bagaje...
poate ca computerul de bord nu functioneaza bine.
nu vreau s-o laud ca am dat banii pe ea... dar asa computer de bord amarat...nici la fiat doblo,desi acela e un camion...
sau nu stiu eu sa -o folosesc?
recordul de 5,6 l .... da asta e recordul la consum,singur in masina,fara bagaje, la viteze de 70-80 km/h in viteza 5-6 la turatia tinuta sub 1600.
de fapt dupa turatia de 1600 apare pe idiotul de bord coputer o sageata care arata in sus. in viteza 6 nu - cat de amarit e bc era de asteptat la 6 viteze sa arate si a saptelea...
comod.portbagajul fiind variabil aproape de ajuns,putin ne-am inghesuit,dar am incaput.(cu combinatia de box)
....pentru mine ,fiind obisnuit cu consumuri medii de max 6l...
doar cu max 130 am consumat 8,6 l cu un thule box pe acoperis....
am facut 2400 km- austria-germania in total am 5000.
cand am adus masina consumul a fost tot 8,6 dar fara box si alte greutati...bagaje...
poate ca computerul de bord nu functioneaza bine.
nu vreau s-o laud ca am dat banii pe ea... dar asa computer de bord amarat...nici la fiat doblo,desi acela e un camion...
sau nu stiu eu sa -o folosesc?
recordul de 5,6 l .... da asta e recordul la consum,singur in masina,fara bagaje, la viteze de 70-80 km/h in viteza 5-6 la turatia tinuta sub 1600.
de fapt dupa turatia de 1600 apare pe idiotul de bord coputer o sageata care arata in sus. in viteza 6 nu - cat de amarit e bc era de asteptat la 6 viteze sa arate si a saptelea...
comod.portbagajul fiind variabil aproape de ajuns,putin ne-am inghesuit,dar am incaput.(cu combinatia de box)
- Fişiere ataşate
-
- IMG_3915.JPG (93.55 KiB) Vizualizat de 3069 ori
-
- IMG_2798.JPG (126.84 KiB) Vizualizat de 3107 ori
-
- IMG_2793.JPG (106.39 KiB) Vizualizat de 3074 ori
Asta-i consumul!. Avand in vedere ca ai fost incarcat, consider ca e chiar bun! Ca sa nu mai rescriu, uite ce am postat eu anul trecut cand aveam si eu putini km, http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... entry92781 , speram atunci sa se mai lase... , trebuie sa speri! Acum imi pare ca am consumul chiar mai mare, dar este cert influentat de calitatea motorinei. Probabil ca saptamana asta plec si eu pana-n Germania si o sa vad ce consum scot (am 28.000 km), dar e cert ca daca pun motorina buna consumul scada cu cel putin 0.5 l/100. In afara unor "greieri" care au aparut undeva in bord, in partea dreapta, restul e OK cu masina, sunt multumit.
cu opel astra h de 150cp cu rulota (1400 kg) am facut parisul si inapoi in jur de 5000 km cu consum de 9.5 l si majoritatea pe autostrada peste 100km...
pur si simplu mi-e frica sa agat rulota dupa masina...desi pentru asta am cumparat...cu fiat doblo la 120 cp am tras cu consum de 10,5l/100...acuma e tarziu,altfel silentios,comod.demaraj....nici vorba sa fie ca la carte,in jur de 14 sec dar nici decum 9.8
masina e moale...adica inteleg ca absoarbe bine drumul prost,nu scutura,nu se sguduie...
multumesc pentru incurajare...
pur si simplu mi-e frica sa agat rulota dupa masina...desi pentru asta am cumparat...cu fiat doblo la 120 cp am tras cu consum de 10,5l/100...acuma e tarziu,altfel silentios,comod.demaraj....nici vorba sa fie ca la carte,in jur de 14 sec dar nici decum 9.8
masina e moale...adica inteleg ca absoarbe bine drumul prost,nu scutura,nu se sguduie...
multumesc pentru incurajare...
soft-off-road cu outlander...
cam atata poate,desi de cate va ori am auzit cum sa julit fundu...
nu e masina pentru teren,e prea moale,cu viteza mica te poti deplasa,dar cu mare atentie.
https://picasaweb.google.com/1084060657 ... lyVarjuvar
cam atata poate,desi de cate va ori am auzit cum sa julit fundu...
nu e masina pentru teren,e prea moale,cu viteza mica te poti deplasa,dar cu mare atentie.
https://picasaweb.google.com/1084060657 ... lyVarjuvar
- Fişiere ataşate
-
- IMG_4229.JPG (118.1 KiB) Vizualizat de 2995 ori
-
- IMG_4203.JPG (144.16 KiB) Vizualizat de 3007 ori
-
- IMG_4199.JPG (194.25 KiB) Vizualizat de 2965 ori
-
- IMG_4188.JPG (159.92 KiB) Vizualizat de 2970 ori
-
- IMG_4125.JPG (107.36 KiB) Vizualizat de 3000 ori
-
- IMG_4087.JPG (136.63 KiB) Vizualizat de 2984 ori
-
- IMG_4084.JPG (95.73 KiB) Vizualizat de 2975 ori
-
- IMG_4083.JPG (99.6 KiB) Vizualizat de 3001 ori
-
- IMG_4079.JPG (91.93 KiB) Vizualizat de 3013 ori
- vladd_s2004
- EVO I
bucurii dupa bucurii...
am spus,daca am deja 5000 km,sa spunem deajuns,ia sa incerc cum trag eu rulota...
si am agatat-o pe carlig...
surprizaaaaaa
carligul e inalt !
am vorbit cu reprezentanta,ei ao vorbit cu fabrica,fabrica mi-a promis un carlig special...cam o luna...
eu cu arcurile pneomatice am ridicat fundul masinii cu 3 cm,dar carligul tot este mai inalt cu 5 cm
adica standardul este intre 420 mm-450 mm de la pamant pina la capatul bilei...
asa ca se mai amana distractia ...
ma gandesc la distractia masurarii consumului cu rulota...
am spus,daca am deja 5000 km,sa spunem deajuns,ia sa incerc cum trag eu rulota...
si am agatat-o pe carlig...
surprizaaaaaa
carligul e inalt !
am vorbit cu reprezentanta,ei ao vorbit cu fabrica,fabrica mi-a promis un carlig special...cam o luna...
eu cu arcurile pneomatice am ridicat fundul masinii cu 3 cm,dar carligul tot este mai inalt cu 5 cm
adica standardul este intre 420 mm-450 mm de la pamant pina la capatul bilei...
asa ca se mai amana distractia ...
ma gandesc la distractia masurarii consumului cu rulota...
- Fişiere ataşate
-
- IMG_4507.JPG (54.47 KiB) Vizualizat de 3037 ori
-
- IMG_4502.JPG (46.72 KiB) Vizualizat de 3060 ori
-
- IMG_4492.JPG (45.31 KiB) Vizualizat de 3028 ori
am iesit si eu ,ca si in copilarie cu sania...seara minunata de iarna...ninge...
dar totus...voi ce faceti cu stergatoarele de parbriz sa finctioneze? adica sa nu se umple de ghiata ?
nu stiu daca am vazut stergatoare asa sucute la vreo masina. degeaba am reglat sa sufle aer cald...pina nu m-am dat jos sa curat de ghiata,nu puteam merge mai departe...
dar ce este cand te prinde ninsoarea pe autostada? si nu in satucile apropiate...
voi ce faceti ?
nu se pot schimba voare bratele de la stergator? cineva nu a incercat ?
in copilarie cu saniuta nu aveam asemenea probleme...
dar totus...voi ce faceti cu stergatoarele de parbriz sa finctioneze? adica sa nu se umple de ghiata ?
nu stiu daca am vazut stergatoare asa sucute la vreo masina. degeaba am reglat sa sufle aer cald...pina nu m-am dat jos sa curat de ghiata,nu puteam merge mai departe...
dar ce este cand te prinde ninsoarea pe autostada? si nu in satucile apropiate...
voi ce faceti ?
nu se pot schimba voare bratele de la stergator? cineva nu a incercat ?
in copilarie cu saniuta nu aveam asemenea probleme...
- Fişiere ataşate
-
- IMG_4634.JPG (44.42 KiB) Vizualizat de 3014 ori
-
- IMG_4626.JPG (49.2 KiB) Vizualizat de 3027 ori
-
- IMG_4616.JPG (84.5 KiB) Vizualizat de 3037 ori
am in el ce am cumparat din austria...
cred ca daca ninge foarte abundent,se diluaza...
...cand cineva cumpara masina,cred ca totusi nu este primul criteriu,cum satau stergatoarele de parbriz.. si chiar nu stiu daca cineva asa merge la reprezentanta,ca vrea sa vada eficienta stergatoarelor de parbriz inainte sa cumpere masina...
am sa schimb lamelele cu valeo,pana acum marca aceasta mi sa parut cel mai ...(bosch)
cred ca daca ninge foarte abundent,se diluaza...
...cand cineva cumpara masina,cred ca totusi nu este primul criteriu,cum satau stergatoarele de parbriz.. si chiar nu stiu daca cineva asa merge la reprezentanta,ca vrea sa vada eficienta stergatoarelor de parbriz inainte sa cumpere masina...
am sa schimb lamelele cu valeo,pana acum marca aceasta mi sa parut cel mai ...(bosch)
- Fişiere ataşate
-
- 2012_01_20_14_17_07.125.jpg (69.45 KiB) Vizualizat de 2992 ori