Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mie Dec 21, 2011 12:23 am

Pare-a fi reclama mascata intr-adevar, dar eu l-as scapa cu un avertisment pe PM. Parerea mea.

Ca tot veni vorba de un post hunter, pe DaniD25 il vad peste tot si fara interventii extraordinare...

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Dec 21, 2011 9:25 am

L-am vazut si pe DaniD25 , e si el pe lista .
Andrei / Chacha - avertisment sau ''bun-venit'' userului I.peti cu postul in cauza ?

andrei

Mesaj de andrei » Mie Dec 21, 2011 12:54 pm

Haideti sa il lasam deocamdata cu un avertisment scris (PM).

I-am trimis urmatorul mesaj:
QUOTE Salut si bun venit pe mitsu.ro !

Apreciem sincer faptul ca reusesti cu succes sa imbini utilul cu placutul, avand o afacere pe care doresti sa o promovezi in paralel cu navigarea pe forum, insa te rugam insistent sa tii cont si de politicile noastre referitoare la publicitate externa descrise in Regulament. Dat fiind faptul ca esti la prima abatere si aproape sigur nu ai citit acest regulament in momentul in care ti-ai facut cont, nu am trecut la aplicarea warningului de 50% ce se acorda pentru publicitatea mascata, insa ti-am editat postul si te rog considera acest mesaj un avertisment.

Pentru a-ti promova fara nici o problema produsele, esti binevenit sa deschizi oricand un subiect nou in sectiunea Bursa.

Multumim,
echipa mitsu.ro

Cred ca asa e mai ok pentru inceput, daca recidiveaza trecem la chestii mai dureroase.

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Sâm Dec 24, 2011 1:59 am

Intru rar...da' si cand intru...
Am sters tot ce ne-a urat radu-lancer pe TOT forumul, doar la generalitati am ascuns topicul ca poaaaate acolo sau la cafenea ar fi mers tras de par un asemenea topic, si i-am dat si 10% pt spam. Sa fiu Grinch

Sarbatori fericite!

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Sâm Dec 24, 2011 8:13 pm

L-am avertizat pe DaniD25 , verbal daca se poate spune asa , si la urmatorul offtopic i-am promis ca si-o ia conform cu regulamentul .

Sarbatori fericite ! oameni buni

andrei

Mesaj de andrei » Joi Dec 29, 2011 9:19 pm

I-am trimis urmatorul mesaj lui Flipper; nu e baiat rau insa limbajul lui tinde sa mai deraieze uneori:

QUOTE Salut,
incearca sa fii o idee mai elegant in exprimare, pe viitor. In cazul in care esti confuz, postul de aici este doar un exemplu. Mai putem gasi si altele, insa nu acesta ne este scopul. Nu vrem sa pedepsim sau sa vanam pe nimeni (acesta este si motivul pentru care am preferat sa te avertizez prin PM si sa nu trec la warning efectiv), vrem doar sa mentinem o atmosfera placuta de discutii pe forum, evident in beneficiul tuturor.

Multumesc,
Andrei

andrei.pex
EVO I

Mesaj de andrei.pex » Mie Ian 04, 2012 1:37 pm

Teodoresc_cos este un prieten foarte bun , de altfel cunoscut si de cativa de pe forum
Il recomand cu incredere , foarte serios

andrei

Mesaj de andrei » Lun Ian 09, 2012 2:38 pm

Trimis urmatorul PM userului jiji2008 care postase acest mesaj la Versus:

QUOTE Salut si bun venit pe mitsu.ro !

Fiind nou venit nu vom aplica sanctiunile cuvenite, doresc doar sa te instiintez de faptul ca reclama mascata nu este incurajata pe acest forum. In schimb, esti binevenit sa deschizi un topic de vanzare in cadrul sectiunii Bursa. Te invit sa lecturezi Regulamentul specific acestui forum pentru mai multe detalii.

O zi buna,
Andrei

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Ian 16, 2012 12:16 am

Am trimis urmatorul mesaj userului Teoflorentin :

QUOTE Buna seara
Deja aveti deschise 2 topicuri in aria Bursa / Ofertele comerciantilor . Am sa va rog sa nu mai deschideti alte topicuri cu aceleasi lucruri de vanzare , dar in alte arii , ci sa raspundeti si sa urmariti topicurile deja create - 1 si 2

Avand in vedere ca nu este prima abatere dar nu ati fost sanctionat , urmatoarea abatere va fi sanctionata ceva mai drastic . Sunteti un user cu ceva vechime , avem un regulament , macar atat sa tineti minte , topicurile pe care le aveti initiate si sa raspundeti si sa lecturati regulamentul .

Nerespectarea deciziilor administrative: 50%este un extras de aici

andrei

Mesaj de andrei » Vin Ian 20, 2012 10:11 am

Am luat si eu legatura cu DaniD25:

QUOTE Salut,
apreciem sincer faptul ca esti ultra-activ, insa incearca sa postezi doar acolo unde interventia ta aduce un plus real de informatii. Nu spun ca remarcile nu sunt binevenite, insa daca le-ar face toata lumea n-as vrea sa imi imaginez cat de greu filtrabila ar deveni informatia disponibila pe forum.

Multumesc,
Andrei

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”