2010 Mitsubishi Lancer 1.6 117cp Orient Red Metalic
Poate sa imi spuna si mie cineva cum se scot acele cleme de plastic care tin captuseala de sub capota. Am descoperit 2 mici infundaturi ori de la pietre sarite ori bucatele de gheata cazute de prin copaci si as vrea sa vad daca pot sa le imping inapoi.
Am tras de 2 cleme dar se tin bine pe pozitie si mie sa nu le rup si ma gandesc ca poate nu se scot prin tragere.
Am tras de 2 cleme dar se tin bine pe pozitie si mie sa nu le rup si ma gandesc ca poate nu se scot prin tragere.
wall esti cel mai tare: a fost prima replica pe care am vrut s-o arunc dar m-am stapanit cu greu.
Dar dupa scos va veni si bagatul si atunci vom vedea care cum sta fiecare cu "simtul orientarii spre orificiu". Sper ca Flipper sa ne tina la curent!
Si apropo de asta: Outlanderul clasic model 2006 cu 2.0turbo NU are captuseala pe suprafata interioara a capotei, lucru mai rar intalnit in "zilele noastre".
Dar dupa scos va veni si bagatul si atunci vom vedea care cum sta fiecare cu "simtul orientarii spre orificiu". Sper ca Flipper sa ne tina la curent!
Si apropo de asta: Outlanderul clasic model 2006 cu 2.0turbo NU are captuseala pe suprafata interioara a capotei, lucru mai rar intalnit in "zilele noastre".
Credca confundati clemele de la izolatia capotei cu altele di nalte zone. Clema asta nu are un ax care sa intre in centrul ei cum sunt cele de la tulumba de aspirare aer in motor de exemplu. Clemele astea care fixeaza izolatia capotei sunt dintr-o bucata cu capul foarte lat. Am tras de ele dar nu ies sau nustiu eu cum sa trag ca mie sa nu le rup. Daca le-a mai scos cineva il rog sa imi explice si mie cum.
wall totul se invata, prima data e mai greu
wall totul se invata, prima data e mai greu
Astazi am fost la service si au zis ca imi pot aduce bara de ralliart pe spate dar ca evacuare nu se potriveste la motorul 1.6 (sistem prindere diferit, diametru teava diferit) si mi-au recomandat sa imi confectionez una aftermarket. Sper saptamana asta sa ajung pe la stelco sa vad ce solutie imi propun ei pt evacuare(vreau sa sune aproximativ la fel ca cea OEM si sa fumege ambele) si la ce pret apoi ma duc fuguta la asigurator pt a deschide dosarul.
Wish me luck!
Wish me luck!