Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Apr 10, 2008 5:19 pm

Mickemaus, saptamana trecuta am fost cu un coleg la un dealer Honda pentru a-si achizitiona o Honda Accord 2.0 i-VTEC Special Edition, full options la 20.682 Euro DDP.
M-a intrebat care ar fi cea mai buna alegere de pe piata, la momentul acesta, in maxim 21.000 DDP si asta a fost recomandarea mea.

Cat am asteptat prin forum, am studiat interior/exterior modelul Honda Civic Sedan 1,8 ES i-VTEC.
Cred ca isi merita banii din plin!

Nu am condus-o inca, dar datele tehnice arata bine, chiar un pic mai bine decat la lancer sport 1.8.
Cu toate acestea sunt convins ca nu sta mai bine pe strada decat lancerul si diferentele pot continua.

La interior...confortabila, comenzile imi veneau "la mana", calitate materiale, imbinari, finisaje, plastice...peste lancer si chiar si peste civic hatchback.
Cursa la ambreiaj foarte mica (~6cm), levierul viteze fara sa agate, destul de precis.
Usile se inchideau perfect, la cea mai usoara impingere/tragere, parca se lipeau de caroserie.
In afara de designul futurist al bordului care mie nu imi place, in rest nu am avut ce sa-i reprosez la o analiza "de showroom".
As mai putea sa mai adaug dar sunt mici detalii care nu stiu cat conteaza pentru tine.

Una peste alta, se vedea clar ca e o masina fabricata in Japonia.
O masina simpla, echipata ok, frumoasa, destul de stilata, originala, fara a fi transformata intr-un kitsch din dorinta de a atrage gura-casca, fara aere de masina sport dar suficient de potenta pentru situatii mai deosebite, performante rezonabile, pret corect.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Joi Apr 10, 2008 7:36 pm

Rog pe cei care au mai multe informatii despre eventualul facelift lancer 2008 sa ne furnizeze cat mai multe detalii.

Va fi anul acesta ?
Va avea alt pret ?
Se va practica pe toate nivelele de echipare?

2dor
EVO I

Mesaj de 2dor » Joi Apr 10, 2008 8:14 pm

Pai daca iese un face-lift anul acesta inseamna ca masina e varza, un face-lift se face dupa cativa ani de vanzari, pentru a improspata imaginea si pentru a rezolva anumite defecte. Eu cred ca mai mult este de fapt un lot nou de masini, poate cu ceva revizuiri pe ici pe colo, decat un face-lift.

k12r0y
EVO I

Mesaj de k12r0y » Joi Apr 10, 2008 8:16 pm

QUOTE (BUGHY)Rog pe cei care au mai multe informatii despre eventualul facelift lancer 2008 sa ne furnizeze cat mai multe detalii.

te referi oare la varianta hatch?

LE: offtopic: http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3362586 :shock:

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Joi Apr 10, 2008 10:00 pm

Nu, la sedan.
Cineva a dat de inteles aici pe forum, ca undeva prin toamna va aparea lancer-ul 2008 cu cateva revizuiri ( cum zice 2dor) si ceva elemente de estetica pe la interior.
Poti sa spui asa in mare , un fel de facelift, chiar daca nu pare .

Mickemaus
EVO I

Mesaj de Mickemaus » Vin Apr 11, 2008 12:18 am

QUOTE (Cristi)Mickemaus, saptamana trecuta am fost cu un coleg la un dealer Honda pentru a-si achizitiona o Honda Accord 2.0 i-VTEC Special Edition, full options la 20.682 Euro DDP.
M-a intrebat care ar fi cea mai buna alegere de pe piata, la momentul acesta, in maxim 21.000 DDP si asta a fost recomandarea mea.

Cat am asteptat prin forum, am studiat interior/exterior modelul Honda Civic Sedan 1,8 ES i-VTEC.
Cred ca isi merita banii din plin!

Nu am condus-o inca, dar datele tehnice arata bine, chiar un pic mai bine decat la lancer sport 1.8.
Cu toate acestea sunt convins ca nu sta mai bine pe strada decat lancerul si diferentele pot continua.

La interior...confortabila, comenzile imi veneau "la mana", calitate materiale, imbinari, finisaje, plastice...peste lancer si chiar si peste civic hatchback.
Cursa la ambreiaj foarte mica (~6cm), levierul viteze fara sa agate, destul de precis.
Usile se inchideau perfect, la cea mai usoara impingere/tragere, parca se lipeau de caroserie.
In afara de designul futurist al bordului care mie nu imi place, in rest nu am avut ce sa-i reprosez la o analiza "de showroom".
As mai putea sa mai adaug dar sunt mici detalii care nu stiu cat conteaza pentru tine.

Una peste alta, se vedea clar ca e o masina fabricata in Japonia.
O masina simpla, echipata ok, frumoasa, destul de stilata, originala, fara a fi transformata intr-un kitsch din dorinta de a atrage gura-casca, fara aere de masina sport dar suficient de potenta pentru situatii mai deosebite, performante rezonabile, pret corect.

Mercic Cristi pentru impresiile scrise despre Civic. Eu n-am apucat inca sa merg la showroom sa o vad pe viu. Un coleg de-al meu m-a auzit ca ma orientasem spre mitsu si cunoscandu-i p-aia de la honda l-a rugat pe 1 sa-i dea un pret bun la modelul asta(18700E, pt mai bine i-a zis ca poate sa vb cu mai marii de acolo,ca ar mai putea scoate vreo 100-200). Apropo de bordul ala ce sa zic, prea avion, d-asta nu mi-au placut nici C-urile de la citronel cum ii zic eu . Parca dau mai bine in locul ala ceasurile. Dar daca o sa mearga treaba bine poate m-as obisnui cine stie . Multumesc inca o data

Alex27
EVO I

Mesaj de Alex27 » Vin Apr 11, 2008 1:31 am

QUOTE (BUGHY)Rog pe cei care au mai multe informatii despre eventualul facelift lancer 2008 sa ne furnizeze cat mai multe detalii.

Va fi anul acesta ?
Va avea alt pret ?
Se va practica pe toate nivelele de echipare?
...Nu te supara , dar vad ca insisti cu facelift-ul ...tu stii de fapt ce e un facelift? daca nu , lasa-ne sa ne vedem in continuare d-ale noastre cu testele de pe motoarele pe benzina ,motorina, impresii, s.a.m.d...poate ai vazut sau auzit de vreun model lansat prin Asia...sunt total diferite fata de cele pt.Europa...iti spun din experienta...asa ca ,daca ai alte nelamuriri legate de Lancer,sigur vei afla raspuns aici...bafta in continuare la achizitionarea Lancerului...

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Vin Apr 11, 2008 10:12 am

Eu am zis ca va aparea un facelift si pe bune dreptate, am surse foarte sigure. Dar se va lansa in toamna pentru cine vrea sa mai astepte, am mai scris pe undeva pe aici ce stiu din schimbari, in reste totul e confidential si nu pot afla mai mult.

k12r0y
EVO I

Mesaj de k12r0y » Vin Apr 11, 2008 10:58 am

QUOTE (Speedy)Am mai aflat ca va aparea abia la sf verii/inceputul toamnei. Nu pot da detalii pentru ca articolul nu a putut iesii din firma. Din spusele lui in fuga mi-a zis de acele insertii cromate in jurul panoului de aer conditionat, si a panoului central care se continua pana intre scaune(aici vor mai aparea si insertii de lemn in functie de configuratie). Va aparea o usita acolo in spatiul gol de dupa bricheta/scrumiera si se va rezolva problema cu portbagajul, acea placa tampita. In rest nu am mai aflat nimic, nici nu stiu daca va fi ceva la exterior.

Daca ramane doar atat nici nu-mi pare rau ca nu l-am prins. Poate doar pt placa din portbagaj. mie nu-mi plac nici benzile cromate de sub geamuri, in exterior. le-am vazut si la avensis :-&. no chrome for me.
cam extrapolat totusi termenul de facelift.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Apr 11, 2008 11:35 am

Asta cu faceliftu' alta chestie ciudata pe langa aia cu surplusul de 20CP depistati pe dyno, samd.
E pentru prima data cand aud lucruri de genul asta la adresa unui model nou.

Probabil ca datorita feedback-ului negativ la adresa unor elemente ale masinii, s-au gandit sa aduca niste modificari....
OK, asta e bine!
Acum ca e vorba de doar de interior, portbagaj si/sau altceva...nu avem de unde sti, insa daca e sa fie o chestie reala, sunt curios cum or sa procedeze cu modelele vandute pana acum.
Au doua variante:
1. Numesc aceste imbunatatiri, facelift si atunci posesorii actuali nu or sa mai aiba ce sa comenteze, nu or sa mai poata emite pretentii.
2. Nu zic nimic, scot o varianta noua spre premium (cu insertii de lemn, samd) modificata substantial la interior, dar la bani mai multi si iarasi nu poate sa mai comenteze nimeni nimic...dar in schimb modelele actuale vor suferi "remedierile" de rigoare, la aceiasi bani...chestie care nu e chiar fair pentru posesorii actuali.
3. Actualii posesori sunt chemati in service pentru placa aia din portbagaj si ce o mai fi...

LE. Apropo, chestia cu puterea la lancer diesel se poate lamuri rapid scriind un email Mitsubishi Motors Europe cu toate detaliile, grafice teste dyno, etc.
Cu siguranta vor raspunde.
"Reclamatie exces de putere" )

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”