Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Iun 04, 2012 6:48 pm

Eu n-am nimic impotriva, dar uitandu-ma super fugitiv pe echipa de moderare ar pleca cred doar vreo 3 colegi.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Iun 04, 2012 8:40 pm

Nu pleaca 3 colegi , posibil sa nu plece niciunul . Singurul inactiv complet este Klez, care sa-mi trag una de stiu ce a patit .

Am si eu o rugaminte pentru colegii mei : scrieti si voi ori in post ori in activitatea moderatorilor cine sterge sau modifica ceva si de ce. Ca sa nu mai spun ca la modificari de posturi este o bifa acolo pe care nu cred ca o are careva bifata ( aia de spune de catre cine a fost editat postul respectiv ) .
Caz concret : in topicul si Siminica - jurnal de bord Colt , Tanaka avea un post cu trimitere la stickerebomb pe 4tuning. Nici eu nu stiam daca sa-l sterg , sa-l fut in gura pe Tanaka sau ce sa fac. M-am abtinut , cineva l-a sters dar ...cine si de ce ...Nu ma deranjeaza ca e sters , dar imi place sa imi imbunatatesc stitul si mai am de invatat si cand primesti si o explicatie ...al dreaqu de bine e .

Andrei, intrebare : moderatorii de arii sau subarii vad aceasta zona administrativa ?

Multam pt timpul acordat si sper ca nu v-am plictisit prea mult

andrei

Mesaj de andrei » Lun Iun 04, 2012 10:31 pm

QUOTE (cristibna @ Jun 4 2012, 08:40 PM) Nu pleaca 3 colegi , posibil sa nu plece niciunul . Singurul inactiv complet este Klez, care sa-mi trag una de stiu ce a patit .
Atunci sa scadem baremul la o luna?

Klez cred ca e destul de prins cu biznisul lui de tractari, m-am mai auzit in cateva randuri cu el relativ recent si era mereu pe fuga.

QUOTE (cristibna @ Jun 4 2012, 08:40 PM) Caz concret : in topicul si Siminica - jurnal de bord Colt , Tanaka avea un post cu trimitere la stickerebomb pe 4tuning. Nici eu nu stiam daca sa-l sterg , sa-l fut in gura pe Tanaka sau ce sa fac. M-am abtinut , cineva l-a sters dar ...cine si de ce ...
My bad, stiu ca e cea mai de bullshit scuza, da' eram pe fuga. Chiar intrasem nelogat de la munca sa vad jurnalul lui Simi si m-am logat special pentru a sterge postul respectiv. Daca vrei, il putem avertiza pentru reclama mascata (nici asta nu mi-a trecut prin cap la mom potrivit)

QUOTE (cristibna @ Jun 4 2012, 08:40 PM) Andrei, intrebare : moderatorii de arii sau subarii vad aceasta zona administrativa ?

Nope.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Iun 04, 2012 11:47 pm

Andrei , doar voi - adminii- puteti decide care e baremul de timp pentru a exclude moderatorii , sau alte criterii . Nu noi . Pe noi, voi ne-ati ales pentru a ajuta la bunul mers al forumului .
Cu Tanaka - tu ai sters , tu decizi ce sa-i faci . Orice decizie iei , va fi ok .

Ca si info , n-am nimic cu el , dar e bine de stiut .
Te intrebam de moderatorii de subarii pentru ca stii bine , eu m-ai ma uit si pe alte forumuri , ca mai toti de altfel . Pe vwforum , 66RRR este banat si nevasta-sa RalucaTDI , incerca sa obtina indurare de la moderatori .
Discutia intre Raluca si moderator
QUOTE Buna!
Am citit acest topic si am observat ca sotul meu ( CT 10 VWP) a ridicat cateva probleme de ordin administrativ care au fost mai mult sau mai putin rezolvate.

Intreb scurt si direct la subiect:

1. Sotul meu (CT-ul) isi mai poate activa contul?
2. S-a prescris gresala lui?
3. Ati inteles ca user-ul CT 34 RZV era fratele lui si ca acesta trecuse numarul de mobil al lui George in anunturi, intrucat nu stia ca nu poate pune anunturi pentru alt user?
4. Avem o masina noua in familie, Golf si dorim sa ne informam de pe acest forum. Greselile sotului meu au fost sanctionate ca atare, a fost pedepsit, dar cred ca veti intelege ca nu e normal sa fie banat pentru totdeauna. Isi doreste contul si regreta daca a deranjat pe cineva cu ceva in tot acest timp. In aceste conditii, ce este de facut pentru a i se activa contul si pentru a reintra in randurile voastre (noastre)?
5. Oare e cazul sa imi fac griji ca si contul meu (acesta) va fi banat?

Astept raspuns la aceste nelamuriri si o solutie ca sotul meu sa poata redeveni activ pe forum.

Multumesc!

QUOTE 1. NU.
2. NU.
3. S-a inteles acest lucru, DAR, chiar daca acel cont a fost deschis de catre frate, el era folosit de catre cel care tocmai fusese banat, lucru sesizat la momentul respectiv de mai multi useri.
4. Din aceasta cauza a fost validat acest cont, Raluca TDI, pentru a putea citi, posta, cere/primi sfaturi etc.
Greselile sotului tau au fost sanctionate ca atare, iar pedeapsa presupune banarea definitiva a respectivului cont.
5. NU, atat timp cat de pe contul acesta nu vor aparea, asa cum s-a intamplat anterior cu userul CT 34 RZV, posturi care sa contravina regulamentului vwForum in vigoare.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Iun 05, 2012 3:21 pm

Haideti sa-l tinem un pic sub observatie pe Cristi_1993

I-am dat un mesaj mai devreme si am sters o postare a lui . Sa vedem , poate mai sterg ceva

QUOTE Salutare
Vezi ca posthuntingul nu se premiaza . Cel mai repede se penalizeaza . Astazi nu ai postat nimic concret in niciun topic in care ai scris , plus ca toate topicurile sunt vechi . Nu am nimic ca sunt vechi atata timp cat aduci un aport corect in aceasta comunitate , daca tot te-ai decis sa postezi in ele .

Primul post care nu are legatura cu subiectul discutat sau ceva concret in acel subiect se va lasa cu penalizari .

Multumesc pentru intelegere

metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Mar Iun 05, 2012 11:47 pm

Va salut! Nu ne-am mai vazut de muuult.

Am editat titlul topicului ASTA din "Se merita..." in "merita" ca sa numai sune in turceste

De saptamana viitoare revin pe forum cu forte proaspete!

PS: m-as baga la chestia asta cu editor la tuning ca la cat timp pierd pe diverse bloguri auto obscure cred ca pot sa scot ceva. partea cu talentul literar ma cam ingrijoreaza, dar o sa incerc saptamana viitoare cand ma mai linistesc cu treaba.

andrei

Mesaj de andrei » Mie Iun 06, 2012 12:39 am

Bucurosi de oaspeti!

Putem incerca la treaba cu articolele, eventual putem posta ciorne aici pentru idei de imbunatatire. Solutii se gasesc, bunavointa sa fie.

Tanaka mi se pare ca devine atotstiutor si obraznic, iar ca urmare al raspunsului dat in threadul al carui titlu l-a editat Metalu' am decis sa nu il pasuiesc pentru linkurile alea cu stickerbomb. Deci are un bonus de 50%.

Cred ca, criteriul dupa care vom filtra echipa de moderatori va fi: cel mult o luna de la ultima logare, cel mult 2 sapt de la ultimul post.

Fair enough?

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Iun 06, 2012 9:41 am

Apai daca eu nu ma loghez sau nu postez 2 saptamani plec . Deci n-am cum sa ajung la 1 luna de la ultima logare . Corect ?
Cand plec in concediu trebuie sa ma anunt si aici , asta ca sa nu risc 2 sapt de inactivitate . Corect ?

Andrei , stii ca mai de mult iti ceream sa ma scoti din echipa de moderatori , dar tu nu si nu. Acum imi dai solutii .

andrei

Mesaj de andrei » Mie Iun 06, 2012 10:21 pm

Nu e musai si n-as vrea sa aplic asta ca si regula generala, insa fata de cum eram acum ceva vreme am devenit delasatori.. rau.

Chestia asta trebuie sa se schimbe, daca nici noi cei de aici nu incercam sa motivam userii obisnuiti si sa le transmitem o farama de entuziasm, apoi cine sa o mai faca?

Nu, nu vreau chestia asta sa devina povara nimanui, insa e totusi o functie - chiar daca poate mai mult formala - iar cerintele de fata chiar nu le consider absurde din niciun punct de vedere. Adica macar un post la doua saptamani tot poti sa arunci, macar asa de dragul diamantelor verzi. Chiar si in concediu, la cat de raspandite sunt solutiile de conectare la internet in ziua de azi, mi-e imposibil sa cred ca cineva poate rezista doua saptamani fara sa intre pe net absolut deloc. Arunci la misto o poza pe zi o data la doua saptamani si ti-ai indeplinit obligatiile.

Revenind la Tanaka, mi-a trimis urmatorul PM:

QUOTE Salut!
De cand este interzis postarea link-urilor catre vanzarea acestor stikerbomb?
sau stricau cumva ploile "cuiva" de pe-aici? intentia mea a fost doar sa-l ajut pe colegul doza de unde le poate cumpara.

sanctiunea vine la vreo 2zile dupa postarea si stergerea lor, nu este cam ciudat?
de ce n-ai facut asta imediat dupa postare?

inca ceva: de ce draq imi tot stergi mesajele postate? ce au? am scris un mesaj in topicul nou deschis de radu-lancer
imediat a fost sters? ce avea????

te deranjeaza prezenta mea atat de mult p'aici? spune frate deschis in fata si te las cu formul tau..
nu stii cum sa ma sanctionezi mai repede, imediat ce postez un mesaj il stergi imediat.. ce-i asta??

sincer: nu-i de mirare de ce n-au mai intrat multi membrii care frecventau forumul de placere.. le-a fost luata..
hai, sterge si acest mesaj si baneaza-ma de tot (cam asta-i arma ta)

Bafta

Motiv pentru care am considerat ca a devenit suficient de obraznic incat sa ne putem lipsi definitiv de serviciile sale din cadrul topicului ce vi l-am recomandat pentru a fi folosit o data la doua saptamani.

LE: userul Loriel e un prof de-al meu, e de incredere si el si produsele ce incearca sa le promoveze.

andrei

Mesaj de andrei » Mie Iun 13, 2012 12:09 am

Apropo de ce zicea Cristi mai sus, stie cineva ceva de asta?

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”