Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Vin Apr 18, 2008 5:04 pm

QUOTE Problema este ca pe toate site-urile pe care am introdus acest cod de identificare am primit raspunsul ca nu exista acel cod.De ce iti pui bete-n roate (sau in jante)? Vorbeste cu un agent de asigurari si fii convins ca nu o sa-i pese daca pe cine stie ce site-uri cu baze de date neupdatate nu apare masina ta viitoare. Daca tu esti convins ca datele sunt exacte, nimic nu te impiedica sa-ti faci Casco anticipat!

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Vin Apr 18, 2008 7:16 pm

QUOTE (Lancerlot)QUOTE Problema este ca pe toate site-urile pe care am introdus acest cod de identificare am primit raspunsul ca nu exista acel cod.De ce iti pui bete-n roate (sau in jante)? Vorbeste cu un agent de asigurari si fii convins ca nu o sa-i pese daca pe cine stie ce site-uri cu baze de date neupdatate nu apare masina ta viitoare. Daca tu esti convins ca datele sunt exacte, nimic nu te impiedica sa-ti faci Casco anticipat!

Sincer sa fiu, asteptam sa zica un posesor..."da, dom'le, si la mine in talon apare aceeasi serie"...
Partea cu asiguratorul am incercat-o, dar nu am dat de el la telefon...inca...

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Apr 19, 2008 10:14 am

QUOTE (Alex27)[font=Arial Black:0063ec9547] [/font:0063ec9547]
BUGHY, vad ca ai din nou probleme ,de data asta cu vitezometrul si din cauza asta esti derutat...sincer daca as fi nevoit sa conduc un Mercedes Clk AMG,Brabus , etc. si ar avea pe parbriz sau ...n-ar avea deloc cadranele ...nu m-ar deranja deloc ...daca-ti place Lancer-ul ti-l iei asa cum e...din majoritatea posturilor de pe forum n-am auzit pe cineva sa se planga sau sa comenteze ceva legat de asta...

Prietene, nu am facut decat sa remarc acest lucru, avand in vedere ca pe evo si ralliart 2008 sunt pozitionate 'normal' .
Nu va fi un impediment in a-mi achizitiona lancer-ul. Mersi pt sfat.
Aici vb despre lancer 2008 cu tot ce are si ce nu are.
Da-ne tu niste idei despre ce trebuie si cum sa postam pe acest forum. Fara suparare.

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Sâm Apr 19, 2008 2:11 pm

QUOTE Sincer sa fiu, asteptam sa zica un posesor..."da, dom'le, si la mine in talon apare aceeasi serie"...
Partea cu asiguratorul am incercat-o, dar nu am dat de el la telefon...inca...
Nu stiu de ce nu au raspuns cei cu diesel... Poate, daca iti faceai thread nou, primeai raspunsuri. Eu am alta motorizare si alte caractere la cod.

Bogdan3006
EVO I

Mesaj de Bogdan3006 » Lun Apr 21, 2008 2:57 pm

In sfarsit am rezolvat si eu cu actele si cu avansul. Vineri am primit proforma de la dealer si astazi am achitat cei 3000 RON pt rezervare. Am ales in cele din urma varianta 1.8 M/T Stone Grey dupa vreo 2 saptamani de gandire. Am obtinut si un discount de la dealer de aproximativ 3%, deci chiar se poate. Totul e sa stii cum sa pui problema iar eu sincer va spun ca ideea mi-a venit citind posturile voastre. Chiar nu ma gandeam ca la o masina noua, proaspat lansata pe piata, se poate obtine un discount. In fine... partea mai putin placuta este ca va trebui sa astept pana pe la sfarsitul lunii iunie pana cand va sosi masina in tara. Asa ca nu mi-a mai ramas decat sa numar zilele pana cand ma voi putea bucura de noua "jucarie" :-) Dar vorba aceea...rabdare si tutun!

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Lun Apr 21, 2008 3:46 pm

QUOTE Am obtinut si un discount de la dealer de aproximativ 3%, deci chiar se poate.Asta ar fi intr-adevar o realizare! Sper ca iti ofera un discount real. Si eu am primit o "reducere" de cca 350 euro socotita la pretul umflat afisat de dealer, asa ca in final am ajuns exact la pretul de catalog :x

Bogdan3006
EVO I

Mesaj de Bogdan3006 » Lun Apr 21, 2008 4:05 pm

A fost o reducere de 3% aplicata la pretul afisat pe site-ul mitsubishi-motors.ro care corespunde cu pretul initial pe care mi-l daduse dealer-ul.

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Lun Apr 21, 2008 4:28 pm

Asta e super! Felicitari!

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Lun Apr 21, 2008 7:58 pm

Zi cum ai pus tu problema , poate merge si la noi... :-)

Bogdan3006
EVO I

Mesaj de Bogdan3006 » Lun Apr 21, 2008 8:21 pm

Pai a fost destul de simplu: le-am spus oamenilor ca pretul de catalog depaseste bugetul meu alocat pt masina plus ca la alte marci concurente am obtinut niste reduceri consistente si ca ma gandesc serios si la alte variante in afara de Lancer. Au urmat cateva zile de pauza dupa care m-au chemat sa discutam. In dialogul avut cu reprezentantul de vanzari i-am transmis aceeasi idee iar dupa cateva minute de calcule mi-a facut o oferta cu discount-ul de 3%. Am batut palma si am facut actele. Mentionez ca intr-adevar am avut si alte variante insa Lancer-ul ma interesa cel mai mult.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”