Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Sep 26, 2012 10:30 am

Baga-ti picioarele in masina si hai si tu la intalnire

andrei

Mesaj de andrei » Mie Sep 26, 2012 12:18 pm

Hai ca la urmatoarea pote reusim sa ne sincronizam.. eventual, cand iti afli planurile pt luna mai, da-ne de stire sa vedem cum ne organizam

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Oct 03, 2012 9:32 am

Cum domnul teoflorentin a fost la a 2-a abatere ( prima a fost in aprilie si i-am cerut un raspuns si nu l-am primit pana acum ) , cu topicuri la bursa , nefolosirea functiei search , etc, i-am dat o mica vacanta (14 zile) , topicul de astazi sters si 10% warn .

andrei

Mesaj de andrei » Joi Oct 11, 2012 9:17 am

http://mitsu.ro/forum/index.php?showtopic=8588

Stergem/Inchidem/Nu ne atingem?

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Joi Oct 11, 2012 9:27 am

Mie mi se pare ca cel care a dat report are la fel de mult timp liber ca si cel care a intemeiat topicul. Topic valid de altfel, doar ca titlul e cam urat formulat, si da tonul discutiei in aceeasi maniera.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Joi Oct 11, 2012 10:18 am

Hai ca n-a deraiat prea tare deocamdata...
Eu sunt de parere ca topicul poate ramane in picioare; ce daca se contreaza putin? Atata timp cat nu se bruscheaza unul pe altul (a se citi instiga, injura, provoaca) se pot manifesta pe acolo.

Despre subiect in sine - ma lasa rece. Nu vad de ce pe altii ii afecteaza atat de tare. Ca (virgula) conduce Varciu Lancer - miserupe. Ca (virgula) conduce Vali Porcisteanu mitsu - stiam eu ca am facut o alegere buna!

Totul e o chestie de alegeri. Poti alege ce vrei sa vezi si ce nu.
Am zis am spus!

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Oct 11, 2012 11:45 am

Mi se pare genul ''nu avem probleme , le inventam'' .
Cristi ( Volint ) e mai direct si ai spune ca e nevorbit , Andrew mi se pare un pic frustrat . Daca nu incep sa se jicneasca, eu spun sa-l mai lasam . Mi se rupe cine are mitsu ( a se citi diva, div, etc ) . Eu am gasit in randul posesorilor oameni foarte ok , masina a fost ok , coltul e ok , deci ... Am vazut si cum se aude maneaua la maxim din lancer , a fost naspa sa aud asta , dar tind sa cred ca ala de o avea a avut un moment de ratacire si a ajuns in mitsu . Stiu ca si la mine in wrx am gasit un cd cu manele dupa ce masina a fost in service . L-am aruncat , l-am muit pe mecanic , a plans si dupa tzidiu , a fost un moment.
Ce-i drept , marketingul marcii Mitsubishi lasa de dorit . Dar nu ne-am luat masinile pentru cine le conduc ca imagine , ci pentru ca asta am vrut noi , ne-au placut si suntem multumiti . Altii nu prea au avut de ales ( din pricina bugetului ) , altii au trecut de la diamante la vw si il vand acum =)) ( da , ma distreaza 66rrr ) bine , il vinde sa-si ia ceva mai mare , o skoda

Cred ca ar trebui sa pun si randurile astea topicul respectiv , dar io ma abtin sa comentez . Word

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Oct 11, 2012 5:14 pm

A mai primit careva acest mesaj ?

QUOTE Salut,
Numele meu este Mihai si reprezint magazinul www.airsoftmechanix.ro.
As dori daca se poate sa postez un anunt care sa ii informeze pe doritori/interesati de faptul ca noi inchiriam si vindem echipamente de airsoft.
Multumesc anticipat pentru raspuns,
Mihai

Ce ziceti ?

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Joi Oct 11, 2012 5:38 pm

N-am primit mesjaul.

andrei

Mesaj de andrei » Joi Oct 11, 2012 5:50 pm

Nici eu.

Bursa dupa parerea mea ar trebui restructurata in intregime, revizuite conditii de acceptare, etc.

Sper sa prind cat mai curand un weekend liber sa ma ocup de asta, eventual acceptam, dar fara link activ in anunt.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”