Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Dec 13, 2012 2:01 pm

I-ai bagat si vacanta ?

andrei

Mesaj de andrei » Joi Dec 13, 2012 2:16 pm

Il bag eu diseara cu tot cu IP. Si o sa pun si site-ul caruia ii face spam la cuvinte cenzurate.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Dec 14, 2012 1:37 pm

Mai in gluma mai in serios , putem sa-i schimbam lui Radu-Lancer la avatar titulatura ? Adica din Evo VI sa-i scriem Stiristu' de serviciu ? Sau Stiristu' ? Credeti ca se supara ? Eu nu mai stiu cum sa-l iau , ca s-a cam ofticat un pic cand l-am intrebat de listele din trafic

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Dec 14, 2012 8:46 pm

Mah , da' lui Kitty ii dadusem astazi eu disable posting ... cum puii mei a postat ?

andrei

Mesaj de andrei » Vin Dec 14, 2012 8:49 pm

Sincer nu stiu, oricum, i-am dat vacanta si am cenzurat rahatenia aia de site pentru care tot face spam. IP-urile de pe care s-a conectat par sa fie din Ungaria.

Initial il stersesem, dar m-a rugat volint sa mut la Cafenea ca nu avea niciun vagon de impins asta-seara.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mar Ian 15, 2013 2:48 pm

Bai, n-am nimic cu omu', Fereasca Dumnezeu, da' face un spam radu_lancer, ceva de speriat.
Cand dau sa vad new posts, 75% sunt ale lui. Poate chiar mai mult uneori.
Unele posturi, sunt relativ utile, nu zic nu, da' unele...

E doar o constatare, nimic altceva.

andrei

Mesaj de andrei » Mar Ian 15, 2013 3:31 pm

Atunci haideti sa stabilim de comun acord ce ne e benefic si ce nu; ii dam lista si intelege, e comunicativ.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mar Ian 15, 2013 4:12 pm

Uitandu-ma prin ultimele lui posturi, mi-e greu de zis ce e util si ce nu.
Cert e ca nu stiu pe cati intereseaza statele in care e periculos sa te duci, masinile care nu se mai fabrica, zeci de linkuri cu varii articole, bumpuri peste bumpuri la persoanele care conduc mitsubishi, si multe altele. Plus ca e oarecum ciudat sa 'vorbesti singur' intr-un topic. Just my 0.02$.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mar Ian 15, 2013 7:32 pm

Ne aruncam un ochi si pe postarile userului Racingcode ?

Aici i-am atras atentia , de aia zic sa-l tinem un pic sub supraveghere

Cat despre Radu ...
Ce nu ne trebuie : revista presei - daca nu e mitsu , de ce sa o promovam ? are timp sa o citeasca , minunat , dar nu o pune si pe site. Cautam noi singuri .

Program tv ...cu sport... fuck, toti ne uitam in limita timpului , pe discovery si sport , eventual si ceva stiri .

Evenimente si saloane auto ...asa a inceput si s-a ajuns sa ne spuna ca a inceput raliul monte carlo si mai sunt 4 zile pana la Covasna ... si ca tot am intrat acolo am si sters ce nu avea legatura cu topicul

Hai ca la motorsport sa ne spuna despre etape lista cu castigatorii si timpii , daca tot vrea sa ne tina la curent , nu sa preia un articol si sa-l puna. Sa puna un link de legatura pentru cine vrea sa citeasta tot articolul .

La starea drumurilor ... am ajuns la prognoza meteo si cum e vremea pe ore .

E de apreciat a incearca sa puna tot felul de info pe forum , dar exagereaza cu unele .

Pe bune acum , momentan atat am de spus .

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Mie Ian 16, 2013 12:44 pm

Racingcode da si bumpuri inutile la topicuri vechi de ani de zile...
Radu mai are si chestii gen cat costa biletele la varii atractii, zoo sau mai stiu eu ce, inutil parerea mea.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”