merita ?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
mihai banu
EVO I

Mesaj de mihai banu » Vin Mai 23, 2008 9:23 am

Am fost.S-a urcat in ea si surprinzator i-a placut.Corect este f. spartan, dar ideea este sa-ti faci treaba cu ea, nu sa traiesti in ea.Vroiam un A-Klasse,dar m-a terminat pretzul (19.990)

andrei6510
EVO I

Mesaj de andrei6510 » Vin Mai 23, 2008 2:15 pm

(fac o mare si poate inoportuna paranteza; imi cer scuze sincer ca intervin neintrebat dar ar fi pacat sa nu o fac; ma gandesc ca suntem cumva intre prieteni pe forumul asta, proprietari si/sau iubitori de Mitsubishi)

Deci, la subiect: Mihai, se scrie corect "dati o idee..." NU "da-ti o idee"; corect: "imi..." NU "i-mi..."; "isi ia..." NU "i-si ia.."
si asa mai departe. Intelegi ideea.

Directorul firmei la care lucrez trimite mailuri catre toti cu astfel de erori (grave, din punctul meu de vedere) si probabil nimeni nu-i spune....

Si gata. Scuze inca o data! Sper sa te ajute pe viitor!

mihai banu
EVO I

Mesaj de mihai banu » Vin Mai 23, 2008 4:09 pm

Scuze, educatia mea este mai precara. Sper ca mesajul (ele) a (u) fost inteles(e).

mihai banu
EVO I

Mesaj de mihai banu » Vin Mai 23, 2008 4:20 pm

Incerc sa-mi corectez scrierea ( pe cat pot ), dar intrebarea ramane.Sa dau 13200 EUR (aprox 50.000 RON ),incluis vopsea si pachet fumatori.

andrei6510
EVO I

Mesaj de andrei6510 » Vin Mai 23, 2008 4:35 pm

E ok. Mesajele in fondul lor au fost intelese. Ma bucur ca nu te-ai suparat.

Ca sa fiu si on-topic: am un Colt 1.3 Invite din 2005. Se apropie momentul sa-l schimb.

Il schimb din 2 motive principale:

1. Recunosc ca sunt prea comod chiar si la gandul ca iesind din garantia masinutza va incepe sa "ceara" cate o piesutza noua pe ici, pe colo; probabil ca in practica nu va fi cazul deoarece pana acum, la 60.000 km, nu am avut nici cea mai mica problema; doar un bec mi s-a ars dar las de la mine

2. Al doilea motiv, mai serios, pentru care o schimb ar fi un destul de important incomfort la drumuri mai lungi; e parerea mea si mi-o sustin; masina asta e conceputa si construita si echipata pentru oras - nu e antifonata deloc pentru zgomotele de fond (cauciucuri+vant+motor) de la 140 km/h si nu are pilot automat in nici o echipare. Am atins gradul de intelepciune incat nu prea mai folosesc masina in Bucuresti doar ca sa-mi misc fundul de acasa pana la birou si invers. Astfel ca masina o folosesc acum mai mult pentru drumuri destul de dese in afara Bucurestiului.

Acest ultim punct mi se pare mie punctul slab major al Coltului in comparatie cu alte marci.

Ar mai fi totusi si suspensiile destul de tari (care-mi plac la nebunie, personal!!) si portbagajul mic si...cam atat gasesc.

Dar altfel e o masina care ofera multa "masina" la pretul ei. Geamuri electrice pe spate...hm, ok sunt utile si nu prea...Si Passat-ul exista fara ele (nu ca ar fi Passat-ul vreun monument de lux...dar ca idee). Tapiterie piele - am citit undeva - un cosmar de fite: "ingheti in scaune iarna si te topesti vara". Personal nu stiu dar zic si eu ce zic altii care au avut.

Masina este foarta comoda de condus in oras si sunt de pe acum convins ca in momentul in care nu o voi mai avea voi regreta cu siguranta rapiditatea cu care tzashneste in trafic si/sau din diverse situatii mai delicate. Sau usurinta cu care se parcheaza. Sau scaunele - un pic inalte si destul de tari incat sa nu amortesti in ele.

Cam asta despre Colt 1.3 din punctul meu de vedere.

mihai banu
EVO I

Mesaj de mihai banu » Vin Mai 23, 2008 4:43 pm

O colega a sotiei a comandat o Kia Ceed 1.4 bla,bla.Cert este ca este echipata,daca pui pe ea jenti si ESP este sub pretzul coltului. A mea nu vrea sa auda de Kia.Are fata o problema.

andrei6510
EVO I

Mesaj de andrei6510 » Vin Mai 23, 2008 4:48 pm

Cand zici 13.200 iei in considerare si taxa de inmatriculare?
Pe site la Mitsubishi apare 12.800 pretul cu toate taxele la SAM Safety.

Daca merita? Aici e chiar decizia ta. Merita un Peugeot 207 14000-15000 la dotari mai putine!? Nu stiu dar se cumpara.

Nu mi-am dat seama din ce ai mai scris daca asta va fi practic a 2-a masina a familiei; adica doar a sotiei.
Daca da, eu zic, la fel parere personala, ca arata mai bine varianta CZ3 (in 3 usi) SAM si ar fi si mai ieftina si la fel de bine dotata.

mihai banu
EVO I

Mesaj de mihai banu » Vin Mai 23, 2008 4:50 pm

Eu nu pot ajunge la acesti kilometri, pt. ca vand masina la 3 ani ( 4 cu ghinion ),sotia face 9 km dus-intors ( zilnic) si mai apar hypermarketurile martzea si primavara.

mihai banu
EVO I

Mesaj de mihai banu » Vin Mai 23, 2008 4:56 pm

Vorbind de drumuri lungi, singurul drum lung care il fac este in delta -aprox 340 km- si il fac cu o masina de la firma.Sotia i-si permite sa ia o masina de la firma sa ne facem nevoile cu ea.

andrei6510
EVO I

Mesaj de andrei6510 » Vin Mai 23, 2008 4:58 pm

Kia Cee'd e o masina corecta. Si atat va ramane din punctul meu de vedere. O coloana de cee'd-uri daca ar trece nu le-as vedea...

Si eu mai zic asa referitor la Kia: exista un singur dealer in bucuresti, cred, si va vinde mii de cee'd-uri anul asta cu siguranta.
Nu vreau sa stiu cat va dura sa te programezi la o interventie in service peste 2 ani, de exemplu....

Pentru ca asa e la noi: vindem in draci si dupa aia vedem noi, ne descurcam.
Vezi similar la Hyundai.

De bine de rau la Mitsubishi exista 3 service-uri in Bucuresti la volume de vanzari mai mici decat Kia.
Ca idee, si o zic tuturor, cand mi s-a ars becul acum vreo 2 sapt. am sunat la service sa-i intreb cand pot sa vin sa mi-l schimbe (e oarecum ciudata pozitionarea becurilor fata si nu m-am bagat); "veniti acum ca gasim noi un baiat mai liber" - m-am dus, in 20 de minute am plecat. Ok, am platit manopera, dar la Dibas suni acum si te duci peste 2-3 sapt.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”