merita ?

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
mihai banu
EVO I

Mesaj de mihai banu » Vin Mai 23, 2008 5:08 pm

Nu cred ca am fost intzeles ( am o exprimare cam greoaie ), nu vreau scaune de piele,etc. m-a deranjat faptul ca nu pot comanda acest pachet. (geamuri spate,scaune piele cu incalzire).Cica pt. Romania nu sunt disponibile.

mihai banu
EVO I

Mesaj de mihai banu » Vin Mai 23, 2008 5:21 pm

Dl. Andrei sotia marge cu un logan din 04.05 fara bube, este jenant sa i-si cumpere o masina mai scumpa si sa faca figuri, chiar si un bec Pai cumparam dracia aia Sandero!?

Markus
EVO I

Mesaj de Markus » Vin Mai 23, 2008 5:40 pm

QUOTE (mihai banu)Doresc sa cumper un Colt 1.3 SAM safety. Face banii ?

hmm .. el saracu' face banii, important este daca voua va place masina si v-o doriti cu adevarat .. personal am luat intotdeauna deciziile in functie de ceea ce am simtit vis-a-vis de masina respectiva fara a-i intreba pe altii sau a ma lasa influentat in vreun fel de forumuri sau articole de presa .. tinand cont de faptul ca masina este pentru sotie, du-o la showroom-uri, las-o sa "adulmece" masina si sa faca drive-test cu fiecare in parte .. iti va spune singura ce masina-si doreste.

mihai banu
EVO I

Mesaj de mihai banu » Vin Mai 23, 2008 7:04 pm

Dvs. aveti un Outlander, noi nici nu visam la asa ceva.Sotia conduce un Logan pana la servici ( fireste si inapoi ) si cand are treaba un L200 (Ii place f. mult dar este f. scump)

mihai banu
EVO I

Mesaj de mihai banu » Vin Mai 23, 2008 7:08 pm

Nu ma intrebati de care,este DI-D,verde si foarte spartan.Dar ei ii place.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”