Probleme incredibile la Mitsubishi Colt 1,3 SAM Safety!

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Colt (inclusiv Colt CZ3, CZC, CZT si Ralliart Version R)
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Mai 30, 2008 11:17 am

Cum il cheama pe seful de service karatist ?

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Vin Mai 30, 2008 3:10 pm

Nicu..........................something.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Mai 30, 2008 3:38 pm

Il cunosc!
Mie Nicu mi s-a parut de treaba...altul m-a deranjat pe mine, seful de service de tura...batman varianta romaneasca!
Saptamana viitoare o sa bag masina in service pentru vopsit eleron si schimbat parbriz.
Nicule, I will be back... )

ciprian popa
EVO I

Mesaj de ciprian popa » Vin Mai 30, 2008 9:50 pm

si eu sunt posesor de Colt 1.3 SAM. masina este extraordinara atat timp cat stie fiecare de la inceput ce-si doreste de la o masina.
sa fim realisti: orice masina din piata auto poate avea probleme ca orice alt produs dealtfel, nu trebuie sa facem o generalitate dintr-un caz.
sunt convins ca se va rezolva situatia oricat ar fi de delicata.
eu imi intretin masina la dealerul din Ploiesti si sunt foarte multumit de abordarea lor, mai ales ca am avut contacte si cu multe alte service-uri.
daca atunci cand ai ajuns la ei, masina avea doar 300 sau 400 km cat ai spus si nu avea nici un simptom, s-au facut si verificari, nu inteleg de ce esti nemultumit ca ti-au predat masina. in urma verif din cate inteleg nu s-a depistat defectiunea nici a 2-a, nici a 3-a oara! deci lucrurile nu sunt chiar simple.
eu daca as fi mers oricum la acelasi service cu ata mai mult la ploiesti unde din cate am vazut, chiar daca sunt noi pe piata este un nivel ok.

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Sâm Mai 31, 2008 6:35 am

e de notorietate faptul ca pe meleaguri mioritice se sufera in masa de sefie. mai ales dupa rebeliune, au venit companiile din vest cu tot felul de nume pompoase pentru pozitii mai mumlt sau mai putin importante. pe vremuri era un sef de service cu ala vorbeai el avea fraiele. azi te duci si constati cu stupoare ca toti sunt sefi. de la vanzari la service. suferinta grava. de aia nu mai merg lucrurile asa cum ar trebui. poate colegul nostru pune o harta cu service-ul din ploiesti. am mai auzit de ei. mergem si noi. daca acasa nu mai putem face nimic, emigram la ploiesti, ce sa facem. peace.

ciprian popa
EVO I

Mesaj de ciprian popa » Sâm Mai 31, 2008 11:53 am

cred ca mai de graba fiecare dintre noi vrea sa vorbeasca neaparat cu "seful" ca sa se simta mai in siguranta, lucru care mi se pare fals. trebuie sa discuti cu cine este pus acolo sa te ajute.

VCN
EVO I

Mesaj de VCN » Lun Iun 02, 2008 8:41 am

Asta e Romania...eu unul am facut prostia sa nu ma iau dupa un bun prieten kre bine a zis "ia-ti masina dupa ce te interesezi de 10 ori de serviciul post-vanzare". Prea multe figuri...prea multa importanta isi acorda, ce e urat ca toate astea se intampla pe bani nostri! Eu unul nu voi mai face aceiasi greseala a 2-a oara....masina e fascinanta....pacat de ea...!

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Lun Iun 02, 2008 9:49 am

QUOTE (ciprian popa)cred ca mai de graba fiecare dintre noi vrea sa vorbeasca neaparat cu "seful" ca sa se simta mai in siguranta, lucru care mi se pare fals. trebuie sa discuti cu cine este pus acolo sa te ajute.

cred ca iti plac basmele de adormit copii!

VooN
EVO I

Mesaj de VooN » Lun Iun 02, 2008 10:07 am

QUOTE (ciprian popa)cred ca mai de graba fiecare dintre noi vrea sa vorbeasca neaparat cu "seful" ca sa se simta mai in siguranta, lucru care mi se pare fals. trebuie sa discuti cu cine este pus acolo sa te ajute.

Suna a raspuns gen campanie de promovare. Lucrezi cumva in domeniul auto??

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Joi Iun 05, 2008 4:35 am

citeam mai devreme ceva scris de un coleg forumist, in legatura cu Bogdan Lacatus. el a primit sprijin din partea acestui domn, de la mcar trading. domnilor la prima vedere am crezut ca omul e suparat pe mine, dar s-a dovedit a nu fi asa. ii inteleg perfect pozitia e tare nasol sa fii la mijloc dar am primit sprijin 115 % din partea lui. multam domnule Bogdan. s-a rezolvat treaba cu miaunelul meu de colt ca mitza nu ii mai zic. mi se pare cam fragil. mai este in service la mcar expozitiei un domn Mihai, frate intru categorie cu mine, cred ca e sef de tura. e tare bine cand dispare incordarea si mai ales cand se rezolva cazul. acum e bine, sper ca la revizie sa nu ma impuste :roll: intr-un final s-ar putea sa ajungem sa ne si placem. cine stie. cine ma ajuta si pe mine cu o toba sport magnaflow, sa-l fac din miaunel, mitza. va doresc vacanta placuta, nu beti toata berea dintr-o data si poate ne vedem la o alta intalnire mai multi, nu ca data trecuta la sala polivalenta. pace.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Colt”