Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
- goldeye3002
- EVO I
QUOTE (goldeye3002)Cam mergem in directia off-topic....ramane valabila intrebarea de mai sus, promotia e la un anumit dealer sau la nivel national?? Si o ultima intrebare, la ce pret se ridica o toba finala decenta, nu vreau sa urle, vreau sa scap de toba aia din fabrica, cred ca are peste 10-15kg :-(
Undeva pe la 600 roni.
Undeva pe la 600 roni.
- goldeye3002
- EVO I
Se pare ca trebuie sa postez si prima problema...si ma cam deranjeaza ca se intampla asta la doar 2000km. Asadar, in seara asta am auzit ceva zgomote ciudate care se pare ca vin de la caseta de directie, din coloana de directie. Cand iau curba, in orice directie, stanga sau dreapta si daca drumul este devinelat sau cu gropite pur si simplu troncane caseta sau ceva la directie...ce dumnezeu!!!!!!e masina noua, nici nu am terminat bine rodajul si deja am probleme de genul asta.
Aveti vreo idee de la ce ar provenii zgomotul?? Maine cred ca sun la service sa rezolv de-o programare ceva. Sunt cam dezgustat de masina in momentul asta din pacate.
Aveti vreo idee de la ce ar provenii zgomotul?? Maine cred ca sun la service sa rezolv de-o programare ceva. Sunt cam dezgustat de masina in momentul asta din pacate.
- goldeye3002
- EVO I