Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Iul 27, 2008 5:33 pm

deci frunzele si florile de tei actioneaza ca un laxativ la vrabiute, gugustiuci si ciori.
e, e o descoperire stiintifica asta.

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Dum Iul 27, 2008 11:14 pm

Vin si eu cu o intrebare, de prost gust, stiu...
Mai scartzaie cuiva placutele de frana la Lancer? Mie deja imi scot un sunet extrem de ascutit la fiecare frana, oricat de incet sau tare as frana...Am "doar" 6000 km.

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Lun Iul 28, 2008 11:03 am

cumva iti scartaie in conditii de ploaie? daca da, n-ai ce le face si nici cei din service nu vor sa-ti faca nimic. daca iti scartaie si pe soare si pe ploaie, ai adunat ceva mizerie care se curata tot la ei platindu-le o ora de manopera. mie mi-au scartait mult mai devreme decat tine, am fost nervos la ei si nu am avut nici un rezultat. acum nu mai scartaie deloc.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Iul 28, 2008 11:37 am

Si la mine se mai intampla cateodata, nu am depistat care sunt conditiile. De obicei scartaie dimineata dupa ce plec cu ea dupa o noapte de stat pe loc. Cred ca este vina placutelor de frana.

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Lun Iul 28, 2008 12:15 pm

E din cauza prafului si a mizeriei,singura solutie e sa desfaci franele si sa cureti discu si placutzele,sau o lasi asa ca pina la urma va disparea zgomotu.

japonezu
EVO I

Mesaj de japonezu » Lun Iul 28, 2008 1:52 pm

La praful din aceste orase, este normal sa adune mizerie Si alte marci fac la fel! Cat despre unitatiile service, jaleeeeee

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Lun Iul 28, 2008 2:55 pm

ba ce bine ca eu merg numai pe strazi curate! )
mie nu mi-au scartait niciodata franele.
io zic ca e de la placutele de 1 ron bucata si in ultimul rand de la mizerie.

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Lun Iul 28, 2008 9:28 pm

QUOTE (Cristi)ba ce bine ca eu merg numai pe strazi curate! )
mie nu mi-au scartait niciodata franele.
io zic ca e de la placutele de 1 ron bucata si in ultimul rand de la mizerie.

Pai daca si Audi A4 are placutze de 1 ron bucata ce sa mai zic si am fost cu 1 care facea ca naiba la o frina mai puternica,probabil ca e o combinatie intre cele 2,placutze de calitate mai slaba+mizerie=scirtait.

japonezu
EVO I

Mesaj de japonezu » Lun Iul 28, 2008 10:22 pm

Sunt placute eco, nu au asbest, ultimul avand si propietati de lubrifiere uscata a discului. Si cele cu asbest fac zgomot de la compound, bazat pe span de alama.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Mar Iul 29, 2008 11:28 am

QUOTE (altuning)4. scartaie capacul la torpedo, dreapta la pasager

A fost cineva in service cu zgomotul la torpedou? Se pare ca apar tot mai multe cazuri.

Sunt curios cum o rezolva. Tot cu bureti lipiti?

Pe mine ma dispera, trebuie sa o rezolv cumva. Am indesat nishte bureti acolo, nu am vrut sa lipesc, dar am descoperit pe un drum cu piatra cubica ca nu am rezolvat nimic... Trebuie sa "fabric" cumva o garnitura sa imbrace tot lacasul ala unde intra clemele de la usita). Ar mai fi o solutie sa rigidizam chestiile alea doua de cauciuc care ar trebui sa tina usa torpedoului sa se miste si sa faca asa urat. Ma gandesc ca daca usa se inchide mai fortat atunci nu o sa mai faca galagie.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”