Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.
cumva iti scartaie in conditii de ploaie? daca da, n-ai ce le face si nici cei din service nu vor sa-ti faca nimic. daca iti scartaie si pe soare si pe ploaie, ai adunat ceva mizerie care se curata tot la ei platindu-le o ora de manopera. mie mi-au scartait mult mai devreme decat tine, am fost nervos la ei si nu am avut nici un rezultat. acum nu mai scartaie deloc.
QUOTE (Cristi)ba ce bine ca eu merg numai pe strazi curate! )
mie nu mi-au scartait niciodata franele.
io zic ca e de la placutele de 1 ron bucata si in ultimul rand de la mizerie.
Pai daca si Audi A4 are placutze de 1 ron bucata ce sa mai zic si am fost cu 1 care facea ca naiba la o frina mai puternica,probabil ca e o combinatie intre cele 2,placutze de calitate mai slaba+mizerie=scirtait.
mie nu mi-au scartait niciodata franele.
io zic ca e de la placutele de 1 ron bucata si in ultimul rand de la mizerie.
Pai daca si Audi A4 are placutze de 1 ron bucata ce sa mai zic si am fost cu 1 care facea ca naiba la o frina mai puternica,probabil ca e o combinatie intre cele 2,placutze de calitate mai slaba+mizerie=scirtait.
QUOTE (altuning)4. scartaie capacul la torpedo, dreapta la pasager
A fost cineva in service cu zgomotul la torpedou? Se pare ca apar tot mai multe cazuri.
Sunt curios cum o rezolva. Tot cu bureti lipiti?
Pe mine ma dispera, trebuie sa o rezolv cumva. Am indesat nishte bureti acolo, nu am vrut sa lipesc, dar am descoperit pe un drum cu piatra cubica ca nu am rezolvat nimic... Trebuie sa "fabric" cumva o garnitura sa imbrace tot lacasul ala unde intra clemele de la usita). Ar mai fi o solutie sa rigidizam chestiile alea doua de cauciuc care ar trebui sa tina usa torpedoului sa se miste si sa faca asa urat. Ma gandesc ca daca usa se inchide mai fortat atunci nu o sa mai faca galagie.
A fost cineva in service cu zgomotul la torpedou? Se pare ca apar tot mai multe cazuri.
Sunt curios cum o rezolva. Tot cu bureti lipiti?
Pe mine ma dispera, trebuie sa o rezolv cumva. Am indesat nishte bureti acolo, nu am vrut sa lipesc, dar am descoperit pe un drum cu piatra cubica ca nu am rezolvat nimic... Trebuie sa "fabric" cumva o garnitura sa imbrace tot lacasul ala unde intra clemele de la usita). Ar mai fi o solutie sa rigidizam chestiile alea doua de cauciuc care ar trebui sa tina usa torpedoului sa se miste si sa faca asa urat. Ma gandesc ca daca usa se inchide mai fortat atunci nu o sa mai faca galagie.