vand eleron carbon - racing

racingmaniac
EVO I

Mesaj de racingmaniac » Lun Sep 22, 2008 10:46 pm

exact, fiecare vinde la cat vrea.. eu vand la cat aduc +mai putin de 19% din pret iar "de prost gust" difera de gusturi. probabil japonezii de la D1 si americanii cu dragurile n-au nici cea mai mica idee de puterea eleronului din plastic.. sunt niste incapabili.. power to cheap tuning!

eleroane asemanatoare (difera suportul):

racingmaniac
EVO I

Mesaj de racingmaniac » Lun Sep 22, 2008 10:53 pm

QUOTE (Apple)bla bla.. bla bla.. Omul n-a spus 19% TVA ci pretul de acolo+19%. bla bla bla..

QUOTE (altuning)Eleron model deasta pot aduce din EUROPA , e din plastic am montat eu pe un toledo

AVL GT Wing ABS 135 cm UN10
189 EUR+TVA

mmmmm... mai e nevoie sa-ti subliniez "TVA"-ul ?

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Mie Sep 24, 2008 10:45 am

QUOTE (Marty)Bai, Nea Tuning, ia b??ti la tine-n topic si lasa omu' sa vinda ce vrea, la ce bani vrea! Nu ma face sa te pun iar sa-mi demonstrezi tu cum scoti 15 cai dintr-un filtru panel si o evacuare ca iar o dai la-ntors, asta ca sa nu mai zic de panaramele alea de jante pe care le-ai folosit 6 luni si faci o reducere de 50 de lei la toate patru bucati. Veziti de acaretele tale si lasa-i pe ceilalti in pace!

Subscriu la ce-a zis Apple, cam de prost gust eleronu'. Oricum, bafta la vinzare!

Ca sa nu ramana "nea Tuning" pe dinafara, domnu moderator vorbesti cam urat. Cat despre confruntari prefer
fata in fata decat vorbe si daca te tine te invit la noi sa iti arat. Sunt curios ce oferi tu! Omul poate sa aleaga mai ales daca sunt alte variante, si daca e forum cred ca pot scrie si eu aici nu? sau iara suntem sub comunism?

1. referitor la filtru si evacuare ex la un Seat leon TFSI 2.0 numai cu o evacuare Supersprint scoti 40 HP, pune mana si documenteaza-te daca nu crezi baga capu la ei pe site. Asa ca cei 15 HP din filtru si evacuare la Lancer e posibil. Acum vrei sa stii si ce filtru si ce evacuare? pt asta tre sa platesti, informatia costa,

2. referitor la eleroane din ABS(un fel de plastic pt cine nu stie) si carbon, tot in europa de la TENZO-R sau SIMONI
va dau cateva exemple mai jos:

TENZO-R
TZSW03. For 2/4 drs saloon cars.
ABS version, needs to be painted. A=142cm/B=46cm/C=adjustable
PRET: 349 EUR+TVA

TENZO-R
TZSW05S. For 2/4 drs saloon cars.
Real Carbon, needs to be painted. A=139cm/B=44cm/C=adjustable
PRET: 449 EUR+TVA

SIMONI RACING
TSUN48. For 2/4 drs saloon cars.
Carbon Fiber, needs to be painted. A=145cm/B=48cm/C=adjustable
PRET: 999 EUR+TVA

3. referitor la jante, e problema mea daca le vand si cu cat. oricum sunt mai bune decat alea de kaka ce le ofera reprezentanta. o sa-ti trimit o poza cxu noile jante pe 18 sa vad ce mai zici papusha! sau ai tu Enkei sau BBS?

4. si pentru cine a mai cumparat de la mine dau si cu 10% ;-) nu neparat +19% . Asta e pt cine intreaba,
ca la piatza nu? ca aici pe forum suntem la piatza cu "basti la tine acasa" ... "mars la cotez" si alte cuvinte de 5 stele mitsubishi, nu Mister Moderator Mitsubishi? (...adica M&M, tradus pe romaneste....nu mai zic ;-)))?
Fişiere ataşate
tenzo.JPG
tenzo.JPG (45 KiB) Vizualizat de 3838 ori
tenzogt3dabs.jpg
tenzogt3dabs.jpg (17.13 KiB) Vizualizat de 3838 ori
zeusdk9.jpg
zeusdk9.jpg (18.53 KiB) Vizualizat de 3838 ori

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Mie Sep 24, 2008 10:53 am

Si ca sa nu incarc topicul lui baiatu asta, comentariile le astept la topicul meu de la BAZAR sau MASINA MEA

Si daca vreti performanta bun gust si calitate va dau eu niste linkuri sa vedeti produse din US sau JP, sa vad daca va tine buzunaru' ...domnu moderator. Pt Romania merge si pastic, ca si Lanceru tot e un plastic ;-)))) sau si aici ma contrazici? plastic de slaba calitate...si al draq sa fiu daca nu tai un EVO in bucati sa vad cat carbon este bagat in el.

Pun filtru si evacuare sport cat de curand pe a meu si vin la tine sa-mi faci un test pe dyno, oky?
sau daca nu, am eu unul mobil ....made in USA marca G-TECH daca ai auzit vreodata.
Declar sustin si semnez.

Jeff

Mesaj de Jeff » Mie Sep 24, 2008 12:55 pm

Si eu consider nesimtire din partea unui vanzator sa posteze contrareclama pe topicul cuiva. E pacat ca altuning nu a invatat inca regulile de comportament pe forumuri si ca se ia de moderatorii care isi fac treaba.
Cat despre 40CP castigati numai din evacuare, am mari indoieli. La Mitsu Evo 9, care are 280CP de fabrica si o evacuare foarte restrictiva, se castiga maxim 35CP printr-o admisie SI evacuare complet schimbate si renuntandu-se la catalizator, demonstrat de firme de renume, cu masuratori pe stand dinamometric.
G-Tech e un aparat foarte precis in ce priveste masuratorile de viteza/timp/acceleratie, dar la masurarea cailor putere e varza (detin unul si stiu sa-l setez).
/end offtopic

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Mie Sep 24, 2008 4:00 pm

QUOTE (Jeff)Si eu consider nesimtire din partea unui vanzator sa posteze contrareclama pe topicul cuiva. E pacat ca altuning nu a invatat inca regulile de comportament pe forumuri si ca se ia de moderatorii care isi fac treaba.
Cat despre 40CP castigati numai din evacuare, am mari indoieli. La Mitsu Evo 9, care are 280CP de fabrica si o evacuare foarte restrictiva, se castiga maxim 35CP printr-o admisie SI evacuare complet schimbate si renuntandu-se la catalizator, demonstrat de firme de renume, cu masuratori pe stand dinamometric.
G-Tech e un aparat foarte precis in ce priveste masuratorile de viteza/timp/acceleratie, dar la masurarea cailor putere e varza (detin unul si stiu sa-l setez).
/end offtopic

Nu vreau sa deranjez pe nimeni, si nici sa fac reclama, dar nu admit ca unul care nu a pus mana in viatza lui pe un eleron
de fibra carbon, sau pe o evacuaare performanta sau pe o scula profi, sa faca misto cu "basti ba fraiere". Scopul lui este sa modereze nu sa bage paie pe foc. Si cum e forum pot sa scriu unde vreau nu? Puteti scrie si voi la mine, astept exemple propuneri, nu vorbe goale.

PS: uita-te la sistemele CAT-BACK MAGNAFLOW si SUPERSPRINT POWERSPRINT si o sa vezi ca nu mint. Si pt cei ce "nu stie" am montat deastea si pe masini europene si pe americane - MUSTANG. Pt dovezi scrie-mi. Referitor la G-tech, asta ail am deocamdata, da poate are domnu moderator un stand DYNO ROTRONICS si il inchiriaza ;-)

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mie Sep 24, 2008 5:25 pm

Nu ti-am zis nici "ba", nici "fraiere" si doar te-am trimis pe topicu' tau propriu si personal!
Pe de alta parte, pina sa-mi vorbesti tu mie de scule performante si sa te dai mare cu realizarile altora, te invit sa vorbim de axe cu came intepate, pistoane forjate, chiulase alezate, supape cu arcuri duble, injectoare si pompe de benzina cu debit marit, ca pentru mine asta-nseamna tuning, nu vinzarea de plastice, jante si tobe. Nu de alta, da' s-a umplut Romania de tirgoveti de maruntisuri care au impresii de tuneri.
Dupa cum zicea si Jeff, ceea ce ai facut tu pe topicul omului se numeste mitocanie! Daca nu esti in stare sa-ti vinzi ciurucurile, nu e vina lui racingmaniac.

P.S.: Din ce vad eu pe site-ul Supersprint ( La GV GTi, ca la Leon nu apare niciun grafic de putere si nicio informatie despre cresterea aia), saltul tau de 40 de cai e de fapt de....15 CP (de la 224 la 239). Si asta in conditiile in care se inlocuieste si convertorul catalitic, care, daca nu stiai, maninca destul de mult din puterea motorului.

altuning
EVO I

Mesaj de altuning » Joi Sep 25, 2008 8:46 am

QUOTE (Marty)Nu ti-am zis nici "ba", nici "fraiere" si doar te-am trimis pe topicu' tau propriu si personal!
Pe de alta parte, pina sa-mi vorbesti tu mie de scule performante si sa te dai mare cu realizarile altora, te invit sa vorbim de axe cu came intepate, pistoane forjate, chiulase alezate, supape cu arcuri duble, injectoare si pompe de benzina cu debit marit, ca pentru mine asta-nseamna tuning, nu vinzarea de plastice, jante si tobe. Nu de alta, da' s-a umplut Romania de tirgoveti de maruntisuri care au impresii de tuneri.
Dupa cum zicea si Jeff, ceea ce ai facut tu pe topicul omului se numeste mitocanie! Daca nu esti in stare sa-ti vinzi ciurucurile, nu e vina lui racingmaniac.

P.S.: Din ce vad eu pe site-ul Supersprint ( La GV GTi, ca la Leon nu apare niciun grafic de putere si nicio informatie despre cresterea aia), saltul tau de 40 de cai e de fapt de....15 CP (de la 224 la 239). Si asta in conditiile in care se inlocuieste si convertorul catalitic, care, daca nu stiai, maninca destul de mult din puterea motorului.

1. daca poti muta discutaia asta pe topicul meu sa nu umplem aici la omul asta
2. sa inteleg ca esti tipul "old school" - axe came, etc ... noi vorbeam de un eleron si tu ai sarit cu gura la 15 hp si alte cele
nu am vrut sa provoc pe nimeni. O sa-ti trimit datele tehnice si graficul dyno.
3. daca nu suntem din Bucuresti nu inseamna ca vindem tobe si jante la taraba, o sa vedeti la show-uri ce masini facem
4. nu mai raspund aici la nimik, decat pe privat sau al mine pe topic

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Joi Sep 25, 2008 9:16 am

QUOTE (altuning)3. daca nu suntem din Bucuresti nu inseamna ca vindem tobe si jante la taraba, o sa vedeti la show-uri ce masini facem
N-am zis nicaieri ca cei care nu-s din Bucuresti vind marfa proasta, doara ca TOATE firmele care vind accesorii auto, si-au luat pe nedrept titulatura de "firme de tuning".

QUOTE 4. nu mai raspund aici la nimik, decat pe privat sau al mine pe topic
Fair enough! Imi cer scuze in numele tuturor pentru poluarea topicului acesta! Speedy, te rog frumos, fa un split sau sterge aici.

racingmaniac
EVO I

Mesaj de racingmaniac » Joi Sep 25, 2008 5:39 pm

nu am mult timp, nici macar n-am citit tot.. dar ca idee: omu' cu tuningu.. pune poze cu masinile facute de tine personal, fara sa cumperi nimic de la alte firme.. uite dacia mea facuta de MINE (fibra de sticla)
*poza scoasa*

Scrie răspuns

Înapoi la “Tranzactii incheiate”