Un minus mare pentru noul Lancer X 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Mar Sep 23, 2008 8:51 pm

Cu tovarasii-n masina
Si cu basii-n portbagaj,
Ori vorbesti limba romana,
Ori prefa-te ca ne lasi!

Unire zici? Eu zic roiu'!

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Mar Sep 23, 2008 9:03 pm

Hei Marty da de ce esti asa de rau?
Bine ma voi strradui sa scriu romana curata.

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Mar Sep 23, 2008 9:04 pm

Si ce e " roiu"?

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Mar Sep 23, 2008 9:14 pm

De parca nu vorbesc eu tot o limba romana aicea.

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Mar Sep 23, 2008 9:43 pm

Desteaptate roamane.
Desteaptate Marty.

Tu chiar nu vezi ca eu nu scriu intentionat. Doamne Marty tu de ai fi fost in locul meu la fel ai fi scris sau precis scriai ruseste-moldoveneste da nu moldoveneste-roamaneste-ruseste.
Am venit si eu aicea ca un "oaspete" da tu deamu nu mai incapi de mine.
Daca vrei sa plec am sa plec. Insa nu vreau sa plec ca mii interesant la voi. :?
In tara mea aicea zi la zi trebuie sa vorbesti pe limba asta noua (ruso-moldoveneasca) la noi in fiecare zi deamu inventam noi si noi cuvinte alcatuite din rus-moldovenesc.
Si crezi ca mia asta imi place? Eu mam saturat de toata rusaraia din tara mea ! Ori invatati limba de stat ori descurcativa cum puteti. Plecati in Rusia sau treceti la cursuri de limba romana. Asta leas cere eu deas fi presedinte.
La noi sint multe locatii magazine chiar unde iti cere " A ia ne ponimaiu na moldavskom"--- Da eu nu inteleg limba romana.
Si nu sint chiar asa de rai rusii din tara noastra. Pentru ca ma intilnesc cu ei de multe ori si prin discutie ii mai inteleg putin ce gindesc.
Chiar si ei de multe ori miau spus de ce nu va cereti drepturile de tara. Adica sa mearga si pina la ceea sa punem olege prin care sa se vorbeasca peste tot incepind de la vinzatori in magazine si pina la politica de sus sa se vorbeasca numai romana.
In tara mea a vorbi frumos adica romana curata e ceva putin diferit. Incepi a atrge atentia de departe daca esti auzit intrun local sau pizzerie.
Insa in fiecare zi limba de baza a tuturor incluzis si a copiilor de clasa a 1-2 in sus este aceasta care o auziti la mine.
La ei e si mai stilcita ca nu ii intelegi aproape. Si asta se intimpla la copii de clase mici.
Moldova se rusifica complet.
Eu ma stradui. Eu incerc. De la inceput rideam si eu credeam ca voi chiar nu intelegeti nimic din tot ceea ce scriu.Insa cam asa si este.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Mar Sep 23, 2008 10:01 pm

E dificil sa intelegi limba romano-rusa, daca tot esti pe la noi hai si scrie mai mult in romana, incearca sa inveti expresii si cum se pronunta cuvintele. Citeste pe net ziare romanesti vezi filme in romana, tot ce prinzi Pana la urma poate tot in romania vei ajunge, ca te vad mai patriot

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Mie Sep 24, 2008 7:48 am

Fratioru, te asteptam la polivalenta. Zii ce bei. Acum lasand la o parte caterinca ta de autobaza, imi permit sa iti readuc aminte sfatul pe care am incercat sa ti-l dau. Probabil ca ai varsta baiatului meu. Judecand dupa basi, pizdetz, etc. Nu lungi prosteala ca se plictisesc baietii. Iar faza cu unirea..................Hai sa te numim ambasadorul onorific al mitsu.ro Ce ai de facut? Simplu ne asisti in achizitionarea de masini ieftine de la Chisinau, si faci de o ciorba. Sau o fasole cu costita. In bunul spirit al capitalismului si conform principiului ca munca trebuie platita, ia fa-ne tu fericiti si baga niste banuti in buzunar la faza asta. Ce zici? Te asteptam la o intalnire la sala polivalenta? Pace.

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Mie Sep 24, 2008 1:34 pm

Street_Chisinau, dificultatile noastre de comunicare nu sunt chiar asa de mari, dar te rugam sa faci un efort de partea ta!

1. Evita cuvintele si expresiile vulgare. Cate-odata poate fi distractiv, dar prea mult strica...
2. Incearca sa reduci numarul de cuvinte rusesti. Fii convins ca exista cuvinte romanesti pentru fiecare, trebuie doar sa le gasesti! Limba rusa nu prea e cunoscuta in Romania. Doar cei care prin anii '50 aveau functii politice (si care acum sunt trecuti de 80 de ani) vorbesc rusa, in rest e o limba straina nepopulara. Asa ca crede-ne, chiar nu intelegem o parte din ce scrii... Inteleg ca e greu pentru tine sa vorbesti altfel decat cum esti obisnuit si apreciez efortul din partea ta. Am vazut forumuri din Republica Moldova si chiar nu pricepeam mai nimic, asa ca te inteleg cand zici ca tu chiar scrii romaneste. Mai fa un efort si vei vedea ca se poate si mai bine!
3. Fii mai concis cu postarile. Scrie cand ai ceva important sa spui. In loc sa-ti raspunzi la postarea ta anterioara, mai bine editeaza-o pe aceea.

Sper sa nu te superi

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Vin Sep 26, 2008 10:17 am

" Hai sa te numim ambasadorul onorific al mitsu.ro " Mda da iaca tu esti si mai si eu mor de ris

Street_Chisinau
EVO I

Mesaj de Street_Chisinau » Vin Sep 26, 2008 10:19 am

Fratioru, te asteptam la polivalenta. Zii ce bei. " Eu nu beau :-D Cel mai scump koktail de proteine cu lapte.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”