Intalnire Periodica Bucuresti In Fiecare Vineri Ora 19 Sala Polivalenta (parcarea Din Dreapta)

Planificari, discutii si poze
Scrie răspuns
eco_ionut
EVO I

Mesaj de eco_ionut » Joi Sep 25, 2008 1:27 pm

Salut! Unde anume la Polivalenta va intalniti ? si la ce ora, tot 19:00?? Ca as incerca si eu sa ajung.. dar din pacate nu pot sa promit nimic

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Sep 25, 2008 1:32 pm

QUOTE (eco_ionut)Salut! Unde anume la Polivalenta va intalniti ? si la ce ora, tot 19:00?? Ca as incerca si eu sa ajung.. dar din pacate nu pot sa promit nimic

Uite aici o poza la pagian 11: http://mitsu.ro/forums/viewtopic.php?t= ... &start=250

La intrare daca e loc si daca nu pe lateral dreapta... :wink:

dionut77
EVO I

Mesaj de dionut77 » Vin Sep 26, 2008 2:02 pm

Vin si eu azi, dar e posibil sa intarzii (maxim 30 min). Sper doar sa nu ploua prea tare

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Vin Sep 26, 2008 4:33 pm

avand in vedere experienta de data trecuta, eu propun ca daca ploua sa o lasam balta. Data trecuta am fost si putini si in ploaie.... plus ca daca ploua devine traficul ceva de speriat. Ajungi sa faci peste o ora ptr 9 km de ex.
Eu tare as propune tuturor sa mutam intalnirea sambata sau duminica. undeva spre dimineata, dar nu foarte, sa poata lumea sa se trezeasca. Ceva de genul 11?
:roll:

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Vin Sep 26, 2008 5:27 pm

Mie-mi este absolut peste mina sa vin Vinerea la ora 19, la Polivalenta. Pur si simplu, din Baneasa si pina acolo fac 5 zile.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Sep 26, 2008 5:38 pm

Din experienta , duminica nu stiu cati se vor trezi devreme sau sunt in Bucuresti.
Nu ne tine nimeni in ploaie , se poate merge intr-un loc acoperit , pentru o poveste , suc, etc.
Sambata , cel putin pe perioada rece , este ceva mai convenabil.
Se poate schimba ora de intalnire.
Se poate schimba locatia.
Supunem la vot o ora si eventual o alta locatie si se rezolva problema .
Te cred Marty , evit sa-mi fac drumuri vinerea ( dar e cam la fel tot timpul ) in Baneasa si pe urma sa vin acasa , la orele acestea ( 18-19.00).

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Vin Sep 26, 2008 5:46 pm

nu vin din Baneasa, insa e cam acelasi lucru ca la Marty. Vin de la birou, care inseamna Manastirea Casin/Arcul de triumf. ceea ce inseamna cam o ora, indiferent ce raliuri fac, merg doar pe linia de tramvai unde e asa ceva si e liber, depasiri pe contrasens daca se poate, treceri la mustata si etc.
ora e cam naspa, a inceput sa se cam intunece...

Locatia e foarte ok, insa ora si ziua din saptamana sunt nasoale, mai ales acum ca e lumea intoarsa din concediu si-au inceput scolile.

Eu propun sambata la ora 11, dupa cum am mai zis.

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Vin Sep 26, 2008 5:58 pm

Apple, pai tu pleci din zona Casin si te duci spre casa, facind (eventual) un ocol pe la intalnire. Adica ai un motiv sa te pui in miscare. Eu lucrez si locuiesc in Baneasa, deci vin special pentru intalnire. Nu ca nu mi-ar face placere sa va mai vad (pe unii dintre voi chiar in premiera), da' chiar mi se pare un pic nejustificat statul in trafic o ora si fumatul a doua tigari cu voi.
Azi va vedeti pina la urma?

thor
EVO I

Mesaj de thor » Vin Sep 26, 2008 8:51 pm

Subscriu la schimbarea zilei si orei.Locatia imi pare in regula in continuare dar poate sunt un pic subiectiv pt ca locuiesc in Titan.

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Sâm Sep 27, 2008 1:20 am

subscriu si eu la mutarea intalnirii in weekend. eu stau la 5 minute de mers pe jos de la polivalenta.

dar la 30 minute de mers cu masina in intervalul orar 17-19.

sa fie pusa sambata sau duminica, numai sa nu fi cu noaptea-n cap.

Scrie răspuns

Înapoi la “Intalniri si evenimente mitsu.ro”