Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Oct 26, 2008 12:57 am

Scaderea calitatii e intr-adevar valabila pentru toate marcile...mai mult sau mai putin.
In clasamentul marcilor japoneze insa oare pe unde s-ar clasa Mitsubishi din punct de vedere a calitatii ?
Dar din punct de vedere al performantelor, motorizarilor ?
E cam greu de spus...

Cat despre fiabilitate nu mai exista probleme majore cam la nici o marca/model.
Pana si modele chinezesti comercializate pe piata noastra merg foarte bine, unele chiar au sarit de suta de mii de km fara probleme mecanice.

Dar fiabilitatea asta depinde de multi factori.
Care e mai fiabila ?
O masina care a inceput sa pape ulei pe la 200.000 km dupa ce a fost forjata la greu, turatii pana pe rosu, exploatata la maxim sau alta care merge si la 300.000 km exploatata corect ?
Si cazuri ar mai fi...
Deci fiabilitatea difera de foarte multi factori si nu tine de o marca anume.

Fiabilitatea e aia cand exploatand masina la modul cat mai sportiv nu cere service timp de 3-4 anisori sau 100.000 - 150.000 km.
Sunt pretentios ?
Au fost masini care au depasit pretentiile mele si cred ca mai sunt.
Nu se pun la socoteala gropile, un carburant prost, samd care pot defecta masina fara ca ea sa aiba nici o vina.

Daca tii o masina 3-4-5 ani, parcurgi intre 10.000 km si 20.000 km pe an, exploatare corecta si normala, atunci cu siguranta probleme majore nu vor fi si masina (indiferent de marca) se va numi ? fiabilaaaa
Dar ia sa o omori aproape zilnic ca e Mitsubishi si are ADN sportiv si e distractiva si...
Atunci se va vedea fiabilitatea masinii...

Deocamdata ma pot declara multumit pana acum, chiar sunt curios cat va rezista...
Chiar si cu o calitare in (s)cadere libera, fiabilitatea nu pune probleme majore la mitsubishi din ceea ce stim pana acum, dar asta nu inseamna ca lipsesc cu desavarsire...

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Dum Oct 26, 2008 1:12 am

Trebuie sa recunosc ca esti printre putinele persoane care scriu mult si bine ...

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Dum Oct 26, 2008 7:35 am

..............

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Oct 26, 2008 9:48 am

QUOTE (COObra)da da da....io propun si o statuie ......sa vezi ce-si ia lumea in cap asta micu acum ca il laudati toti

da da da...buna ideea cu statuia!
exersez ... pentru uninominale.
Nu m-am hotarat unde sa candidez.

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Dum Oct 26, 2008 1:29 pm

Eu zic sa candidezi in colegiul posesorilor de mitsubishi colt, daca vrei sa aspiri la "ciolan" .... :wink:

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Dum Oct 26, 2008 1:30 pm

Eu totusi am incredere in japonezi,nu-s ei chiar atit de delasatori incit sa se apuce sa faca masini nefiabile,probabil la 100.000 km o sa scartzaie si zdragane toate plasticele prin masina dar dpdv al partii mecanice va fii in stare buna.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Dum Oct 26, 2008 8:57 pm

Test evo 9 si evo 10, parca la Top Gear vazut. Ambele termina in acelasi timp testul cu jaloanele. Deci nu cred ca au scazut in preformante, poate doar ca nu le-au ridicat, s-au axat mai mult pe design.

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Lun Oct 27, 2008 6:03 am

ce ne aud urechile? nu ne mai plac masinile? hai sa le schimbam. si eu care voiam sa-mi iau evo. de ce v-ati suparat frate pe ele asa de tare?

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Lun Oct 27, 2008 11:20 am

Nu cred ca a zis cineva ca nu ne mai plac masinile,doar ca se putea mai bine in anumite domenii,probabil ca varianta cu facelift daca va fi vreunu,va corecta unele din problemele sau scaparile modelului actual.
De fapt eu personal intotdeauna am zis ca cel mai bun moment sa-ti iei un model de masina este dupa ce-i face facelift.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Lun Oct 27, 2008 11:27 am

Sau la sfarstiul productiei ( de ex Honda Accord care a fost inlocuita si mi-am luat Lancer care era pe Locul 2 )

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”