Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Joi Noi 06, 2008 5:43 pm

QUOTE (cix)Daca vrei sa stii neaparat cati cai ai pe masina, poti sa mergi sa o testezi si vei stii sigur.
Apropo, cam cat costa o testare pe dyno ?

Pai deja au testat-o altii... o sa pun o poza comparativ intre golf V 2.0 tdi si Lancer 2.0 di-d...

Mentionez ca poza este luata de pe un alt forum si Lancer-ul este stock.

Cat despre testare, habar nu am cat costa presupun ca 100 ... maxim 200 ron.

singura chestie suspecta este cuplul golfului 350 Nm

P.S. multa ``dragoste`` celor de la clicknet pentru ca-mi merge f prost netul acum si nu pot sa urc o amarata de poza

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Noi 06, 2008 5:48 pm

Am mai spus nu mai stiu pe care thread.

Lancerul meu vs Passat, Octavia, Golf, A6, A4 cu acelasi motor/putere => Lancer castiga pe o distanta de aprox 400m cu 1-2 masini distanta. Passat, Octavia si A4 au cam aceeasi greutate ca Lancerul, A6 e mai greu evident pe cand Golful este mai usor si tot iau o distanta de o masina fata de ea. E aproape evident ca nu are 140 de cai ci are mai mult.

Am testat cu un accelerometru si mi-a dat 157 cai. Pe dyno nu am pus-o inca. Sper sa mai fac rost de dispozitiv si sa mai incerc.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Joi Noi 06, 2008 7:04 pm

Deci e CLAR... multumesc tuturor .

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Vin Noi 07, 2008 5:44 am

motorul este destul de puternic sa-si faca treaba pe outlander? fratii cu lancer di-d, aveti probleme cu consumul exagerat de ulei? cat consuma in regim de autostrada la 150-160 km/h? multam. fac un research pentru outlander.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Vin Noi 07, 2008 8:55 am

QUOTE (Cristian Todea)motorul este destul de puternic sa-si faca treaba pe outlander? fratii cu lancer di-d, aveti probleme cu consumul exagerat de ulei? cat consuma in regim de autostrada la 150-160 km/h? multam. fac un research pentru outlander.

Prima oara am completat cu ulei la 13000km, chiar nesperat, avand in vedere ca un prieten cu tdi imi tot batea capul ca o sa vad cum o sa completez eu pe la 7-8 mii Deocamdata, dupa revizie nu am mai verificat. O sa verific, dar teoretic ar trebui sa consume chiar mai putin ca la inceput. La 150-160 km/h consumul instant sare intre 6.8 - 7.4 l/100, depinde daca o iei inspre campie sau inspre deal (serios!).

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Noi 07, 2008 9:14 am

Speedy, de curiozitate, tie cati litrii de ulei ti-au pus in motor la revizie? Mie mi-au pus 5, altii ziceau ca lor le-a pus 4 .. :roll:

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Vin Noi 07, 2008 9:27 am

4 mi-au pus si au lasat 1 litru rezerva in portbagaj. Am venit cu uleiul meu intr-un recipient de 5l.

thor
EVO I

Mesaj de thor » Vin Noi 07, 2008 9:27 am

Cum 5?...patru si unu de rezerva...

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Noi 07, 2008 9:56 am

No, futule ... Mie mi-au pus 5 in motor si mi-au lasat 1 de rezerva. Am vazut eu ca uleiul e peste limita maxima dar nu era cu mult si am zis sa nu imi fac griji. Ma gandesc totusi ca nu au pus 5 litri in motor, totusi daca cu 4 ajunge la maxim, inca 1l creste nivelul destul de mult. Uite fratica cum te duci cu masina in "service autorizat mitsubishi" si isi fac treaba mai rau decat la "nea Puiu din colt".
Ma gandesc serios sa imi bag picioru in ea de garantie si sa imi fac masina la un service calumea si mult mai ieftin.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Noi 07, 2008 11:14 am

Foarte tare nene!

Adevarul e ca pe masura ce distanta fata de Bucuresti creste, calitatea serviciilor in service scade, ca de altfel si pregatirea personalului.
Sunt si exceptii, dar nu multe.

Care sunt conditiile ca un service incropit de ?!? cu oameni scoliti in pauza de un Bucegi si o tuica, pentru modelele marcii respective, sa devina autorizat ?
Cu cat orasul este mai mic, cu atat pretentiile scad, oamenii sunt mai prost platiti, mai prost pregatiti, echipamente metrologizate din ochi, samd.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”