2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
E totusi o chestie care nu imi place la pleoapele astea...partea care iese in lateral pe langa coltul farului e cam iesita in afara...cam evazata...
As fi preferat ca unghiul de inclinare sa fie exact invers.Adica...spre coltul farului sa se piarda si sa se ingroashe spre grila din mijloc.Cred ca trebuie sa pun mana sa imi fac singur unele.....
As fi preferat ca unghiul de inclinare sa fie exact invers.Adica...spre coltul farului sa se piarda si sa se ingroashe spre grila din mijloc.Cred ca trebuie sa pun mana sa imi fac singur unele.....
Cum ai pus numarul ala acolo in stanga? E posibil sa pot sa fac si eu rost de un numar patrat si ma gandeam sa il pun ca tine. Exact aceeasi problema ca si thor o am si eu cu pleoapele pentru ca in rest dau bine. Mersi pentru poze, exact cum te-am rugat le-ai facut.
Pleoape de lancer nou mai ai ca ar vrea un prieten sa ia daca ti-au mai ramas.
Pleoape de lancer nou mai ai ca ar vrea un prieten sa ia daca ti-au mai ramas.
QUOTE (thor)E totusi o chestie care nu imi place la pleoapele astea...partea care iese in lateral pe langa coltul farului e cam iesita in afara...cam evazata...
:arrow: intradevar... asta am observat si eu pe pozele mele/cele din russia... dar sa stii ca nu e atat de vizibil pe live... mie imi plac... cred ca doar dintr-un unghi se vede asa in rest e ok... e alegerea voastra...
:arrow: intradevar... asta am observat si eu pe pozele mele/cele din russia... dar sa stii ca nu e atat de vizibil pe live... mie imi plac... cred ca doar dintr-un unghi se vede asa in rest e ok... e alegerea voastra...