2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Noi 06, 2008 5:00 pm

QUOTE (cristibna)Mda , masinuta arata mai nervoasa acum . Le-ai lipit cu dublu-scotch ?
da cristi... dupa cum se si vede in poza...

100% e mai bun acest kit bluetooth decat cel propus de Mitsubishi... asta daca aveti secrete :-D...

thor
EVO I

Mesaj de thor » Joi Noi 06, 2008 5:09 pm

E totusi o chestie care nu imi place la pleoapele astea...partea care iese in lateral pe langa coltul farului e cam iesita in afara...cam evazata...
As fi preferat ca unghiul de inclinare sa fie exact invers.Adica...spre coltul farului sa se piarda si sa se ingroashe spre grila din mijloc.Cred ca trebuie sa pun mana sa imi fac singur unele.....

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Noi 06, 2008 5:11 pm

I-AM GASIT PERECHEA:

sorry COObra ca ti-am copiat ideea, dar el a parcat-o langa a mea... si dupa am apropiat-o si eu... :roll:

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Noi 06, 2008 5:40 pm

Cum ai pus numarul ala acolo in stanga? E posibil sa pot sa fac si eu rost de un numar patrat si ma gandeam sa il pun ca tine. Exact aceeasi problema ca si thor o am si eu cu pleoapele pentru ca in rest dau bine. Mersi pentru poze, exact cum te-am rugat le-ai facut.

Pleoape de lancer nou mai ai ca ar vrea un prieten sa ia daca ti-au mai ramas.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Noi 06, 2008 6:48 pm

nu am... am adus doar o pereche... nimeni nu s-a aruncat sa ia... numarul l-am montat cu banda dubla adeziva... se tine foarte bine...

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Noi 07, 2008 10:08 am

QUOTE (thor)E totusi o chestie care nu imi place la pleoapele astea...partea care iese in lateral pe langa coltul farului e cam iesita in afara...cam evazata...
As fi preferat ca unghiul de inclinare sa fie exact invers.Adica...spre coltul farului sa se piarda si sa se ingroashe spre grila din mijloc.Cred ca trebuie sa pun mana sa imi fac singur unele.....

:arrow: intradevar... asta am observat si eu pe pozele mele/cele din russia... dar sa stii ca nu e atat de vizibil pe live... mie imi plac... cred ca doar dintr-un unghi se vede asa in rest e ok... e alegerea voastra...

thor
EVO I

Mesaj de thor » Vin Noi 07, 2008 10:40 am

Probabil ca asa e,de fapt,din lateral se vad chiar bine.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Noi 07, 2008 10:24 pm

despre astea vb azi la masa... se aplica deasupra si dupa cate vad nu creste cu mult bara... atentie si la pleoape... cum vi se par???

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Noi 07, 2008 10:30 pm

ce ziceti de plasticu ala aplicata pe sticla... pare penibil/tignie... cica evo9 :-D...

pleoape pe spate pe negru... par ok... ce parere aveti?...

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Noi 07, 2008 10:33 pm

am mai gasit 2 perle )... ma intereseaza ce parare aveti voi... atent la plasticu pe mijloc...
ah atent se mai vad si 2 aparatori de insecte... tot sunt diferite...

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”