Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Dum Noi 09, 2008 12:27 am

Sunt in pragul unei crize de nervi, cum naiba se poate una ca asta, hai ca faza cu scazutul pretului mai e cumva, dar sa oferi 5ani sau 150.000km de la 2ani sau 3 ani in limita a 100.000km de la o luna la alta e strigator la cer, sa ne creasca si noua termenul de garantie atunci...incredibil

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Dum Noi 09, 2008 12:32 am

No comment!... bine ca macar eu nu trec prin asta... :|

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Noi 09, 2008 12:37 am

QUOTE (nini)Sportivul gamei MITSUBISHI, modelul Lancer...

Lancer 1.5 MIVEC M/T
Lancer 1.5 MIVEC A/T Inform
Lancer 1.5 MIVEC M/T Invite
Lancer 1.5 MIVEC A/T
Lancer 1.8 MIVEC M/T Invite
Lancer 1.8 MIVEC CVT Invite
Lancer 1.8 MIVEC M/T Intense
Lancer 1.8 MIVEC CVT Intense
Lancer 1.8 MIVEC M/T Instyle
Lancer 1.8 MIVEC CVT Instyle
Lancer 2.0 DI-D M/T Inform
Lancer 2.0 DI-D M/T Invite
Lancer 2.0 DI-D M/T Intense
Lancer 2.0 DI-D M/T Instyle

S-a basit mireasa! )

QUOTE (nini)Doresc sa va transmit faptul ca, incepand cu data de 7 Noiembrie, toate modelele MITSUBISHI beneficiaza de 5 ANI GARANTIE cu limita de 150.000 km, garantia fiind totala.

Garantie totala, vrei o masina frumoasa, nonconformista si fara inhibitii, cu care sa-ti pui in practica fanteziile ? Vrei o masina cu care sa faci drive total: tractiune fata, tractiune spate si integrala ? Daca stii ceea ce vrei suna 898989 )

goldeye3002
EVO I

Mesaj de goldeye3002 » Dum Noi 09, 2008 1:03 am

@Cristi, intrii pe lista mea neagra alaturi de o parte a staffului inter-auto cluj si nu e bine )
Nu fa haz de necaz ca e groasa si maronie treaba

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Noi 09, 2008 1:25 am

pai era normal sa se mai ieftineasca!

vin sarbatorile de iarna si in plus de asta vine si sporbeacu, pe de alta parte nu cred ca vanzarile sa fie asa de spectaculoase cat se suge(ra) pe aici si trebuiau stimulate pentru ca tot apar modele noi pe piata, din 2009 si ma si...concurenta....
plus ca ei tot lucreaza la un dizel...
plus ca noi ii tot dam pe aici cu preturi de moldova si na, stii cum e, oamenii de sarbatori devin mai buni, mai intelepti...si au zis sa lase pretul mai jos.
sa nu mai zic ca din 2009 apare noul model de colt care e o masina super grava, nu se va mai vinde nimic in rest si au zis sa mai scada pretu' la coaja asta de lancer poate se vor mai vinde cateva, samd )

gesturi din astea s-au mai intamplat, mai mici ce-i drept, dar nu vad de ce atata suparare.

PS. Apropo, am un ceas de vanzare, pe el scrie Rolex si e f misto, are mecanism de Pobeda, cate ceva de pe la Bvlgari, Buccellati, Scatola Del Tempo.
Made in Japan...de fapt la granita cu Japan, deci tot aia. )
E foarte misto si e mai ieftin ca un Rolex din magazin, negociem, dau si la Kg cu cantaru meu.
Dau si garantie la el ca am un chiosc unde le pot repara daca se strica, dar nu s-a mai intamplat.
Rezista sub apa 3 ore, cu conditia ca posesorul sa nu aiba oxigen. )
Hai maaaa, e cado de sarbatori!

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Dum Noi 09, 2008 12:40 pm

Eu nu cred ca are vreo legatura cu calitatea masinii,pur si simplu datorita scaderii vinzarilor de masini noi din cauza taxei si a crizei economice=credite mai scumpe de la banci,toate firmele au inceput sa scoate oferte pt. masini inclusiv cei de la Mitsubishi.
Totusi noul Lancer s-a vindut destul de bine comparativ cu vechiul model asa ca probabil vor sa mentina vinzarile la un nivel mai ridicat.
Plus ca daca masina ar fii foarte proasta si cu probleme n-ar marii intervalul de garantie,ca ei n-au interesu sa mergi la ei sa-ti rezolvi problemele pe garantie.

thor
EVO I

Mesaj de thor » Dum Noi 09, 2008 1:36 pm

Trebuie sa recuosc ca e ceva logica in ce spui,Nahkri...dar eu constat ca...cumpar o masina de juma de an si daca as dori sa o revand pe langa diminuarea logica a pretului vis-a-vis de vechimea ei....ma trezesc si cu vreo doua mii de euro pierdere ca ei s-au trezit sa ieftineasca un model la nici un an de la aparitie.Am luat acest model tocmai pentru ca era model nou si se presupunea ca vreo 3-4 ani nu se umbla la pret si nici nu apare altul nou.De aia nu am luat modele mult mai bine facute si finisate(e drept ca nu cu acest design)cum ar fi 407, Avensis.Altea,Toledo,etc...dar la sfarsitul carierei.
Sa ne intelegem.Eu nu am fost si nici nu sunt fan Mitsubishi.Sunt un posesor de conjuctura care ..ok...ar fi putut deveni fan cu timpul.Am fost atras de aspect si de cele enumerate mai sus.Am luat diesel pentru ca toata lumea m-a sfatuit asa plus ca ma saturasem de 10 ani de motoare bmw de 2500 cmc cu consumuri urbane de peste 15.
In fine...am riscat..am facut-o pe banii mei.De acum,dumnezeu cu mila.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Dum Noi 09, 2008 1:47 pm

QUOTE (Nahkri)Eu nu cred ca are vreo legatura cu calitatea masinii,pur si simplu datorita scaderii vinzarilor de masini noi din cauza taxei si a crizei economice=credite mai scumpe de la banci,toate firmele au inceput sa scoate oferte pt. masini inclusiv cei de la Mitsubishi.
Totusi noul Lancer s-a vindut destul de bine comparativ cu vechiul model asa ca probabil vor sa mentina vinzarile la un nivel mai ridicat.
Plus ca daca masina ar fii foarte proasta si cu probleme n-ar marii intervalul de garantie,ca ei n-au interesu sa mergi la ei sa-ti rezolvi problemele pe garantie.

La modul cel mai serios acum...ai dreptate, in mare, acestea sunt motivele.
Sigur, mai sunt si altele, modelul e nou, dar e cam "fumat" din start...in conditiile in care a iesit pe piata sa reziste timp de 4 ani cu motorizari, design , dotari, preturi...tot.
Design-ul nu-l va mai ajuta in aceeasi masura pe masura ce trece timpul si atunci mai trebuie umblat...la una, la alta.
Inca ceva timp si va deveni banal si la privit.
Multe masini au rupt gaturi la inceput si apoi au aparut altele si mai si ....si nu a mai ramas decat evaluarea din perspectiva a ceea ce ofera raportat la concurenta...
Se vinde mai bine ca vechiul model, dar nu se vinde singur...

Dar nu ar trebui sa existe regrete, fiecare si-a luat ce i-a placut la un moment dat.
E nasol cand masina incepe sa te plictiseasca, sa te indispuna...atunci, da.
Altfel, poate sa se intample orice, nu mai conteaza.
Oricum masina nu e o afacere.

dominus
EVO I

Mesaj de dominus » Dum Noi 09, 2008 2:28 pm

am si eu o curiozitate legata de sistemul de navigatie.. s-au dat hartile pentru romania?

si in legatura cu ultimul subiect vad ca scaderile cele mai mari au fost la diesel ceea ce eu cred ca inseamna ca in curand trebuie sa ne asteptam la noua motorizare diesel..

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Noi 09, 2008 8:36 pm

QUOTE (nini)apropo de comparat motoare cu grupul vw: motorul de 2 l tdi de pe passat si a4 este common rail, iar cel de pe skoda si lancer este " pompa in duza ", nu stiu cel de pe golf ce platforma are. asa ca motorul nostru did este foarte diferit de motorul tdi de pe passat si a4, comune sunt doar puterea si cuplu dar in rest este cu totul alt motor.

VW abia de anul asta a bagat in productie motoare common rail. Deocamdata merg in paralel cu cele PD. De ex la passat o sa vezi ca are 2.0TDI (PD) cu 140CP si 2.0TDI (CR) 170CP. Asa este si pe noua skoda superb si pe audi. Incet o sa renunte la cele PD, dar treptat.
Si pe lancer o sa se bage de la anul un DID tip CR de productie mitsubishi. Deocamdata noi mergem cu astea asa "rele" cum sunt.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”