Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
nini
EVO I

Mesaj de nini » Mar Noi 11, 2008 8:29 pm

asa la prima vedere, dintre 2 tdi - did din prezent si viitorul 1,8 did dezvoltat de mitsubishi diferenta o sa fie mica la performante 136 versus 140 si la consum, acum depinde de fiabilitatea si de costurile de intretinere ale noului motor. lar mai o diferenta mica la rca, impozit, taxe de inmatriculare si alte dari care se calculeaza in functie de capacitatea cilindrica.

thor
EVO I

Mesaj de thor » Mar Noi 11, 2008 8:43 pm

Zgomotul amice,zgomotul....
Da-le dracu de taxe,sa fie mai silentios decat tdi-ul

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Noi 11, 2008 9:33 pm

Pai oricat ar fi de silentios, linistea din masina se obtine prin insonorizare care mai adauga niste Kg la masa si niste mii de euro la pret.
Greutatea e deja maricica pentru gabaritul si motorizarile sale.
Adaugiri la pret ar face modelul sa iasa din calcule.

Asa ca din punct de vedere al silentiozitatii nu m-as astepta la mari minuni.

Dizelul respectiv produs de mitsubishi este "cerut" in primul rand de normele Euro 5 asta daca vor sa-si vanda masinile pe viitor.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_4N1_engine

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Mar Noi 11, 2008 9:54 pm

QUOTE (nini)sa nu fim rai cu mitsubishi, ganditi-va ca e criza economica, alte firme isi inchid fabrici, inceteaza productia pentru cateva zile-saptamani.
in plus si alte marci au oferte unele chiar mai tentante ca a noastra, de exemplu: cumperi un fiat linea acum platesti 50% si restul il dai in 2011.
mitsubishi a inteles ca poate obtine o rata de profit mai mica din vanzarea unei masini, dar per total sa nu aibe de suferit de pe urma crizei.
naspa e ca reducerea asta se aplica la o masina relativ noua pe piata, si pe noi ne afecteaza in momentul in care dorim sa vindem masinile noastre, pentru ca automat o sa obtinem un pret mai mic.
eu zic sa luam lucrurile asa cum sunt sa gandim la nivel macro si sa ne bucuram de masinile noatre.
Fiat Linea are vreo doi ani de la aparitie, mai merge... De ce nu au oferta asta la Bravo?

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mar Noi 11, 2008 10:06 pm

uite si oferta pentru fiat bravo:

" Bravo

Vino si profita de super oferta Fiat Bravo: pret special de la 10126 € fara TVA sau 12050 € cu TVA si 5 ani garantie*.

Dotari standard: ABS+EBD, airbag sofer si pasager, aer conditionat, geamuri anterioare actionate electric, inchidere centralizata, etc.

*Oferta speciala - in conformitate cu precizarile din carnetul de garantie. Detalii in reteaua de concesionari Fiat.

Oferta valabila pana la 30 noiembrie 2008 la concesionarul Fiat din orasul tau."

in aceasta perioada toate firmele au oferte speciale ca sa nu ramana cu masinile pe stoc

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mar Noi 11, 2008 10:09 pm

QUOTE (thor)Zgomotul amice,zgomotul....
Da-le dracu de taxe,sa fie mai silentios decat tdi-ul

probabil ca o sa fie mai silentios ca doar e motor de generatie noua si daca e euro 5 nu o sa scoata nici fum, ca am vazut niste passat-uri tdi, de fapt nu le-am vazut.

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Mar Noi 11, 2008 10:24 pm

QUOTE (nini)uite si oferta pentru fiat bravo:

" Bravo

Vino si profita de super oferta Fiat Bravo: pret special de la 10126 € fara TVA sau 12050 € cu TVA si 5 ani garantie*.

Dotari standard: ABS+EBD, airbag sofer si pasager, aer conditionat, geamuri anterioare actionate electric, inchidere centralizata, etc.

*Oferta speciala - in conformitate cu precizarile din carnetul de garantie. Detalii in reteaua de concesionari Fiat.

Oferta valabila pana la 30 noiembrie 2008 la concesionarul Fiat din orasul tau."

in aceasta perioada toate firmele au oferte speciale ca sa nu ramana cu masinile pe stoc

OK, si astia de la Fiat sunt pe lista mea neagra

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Noi 11, 2008 10:37 pm

Fiat nu ar mai fi existat demult daca nu ar fi fost statul care sa-i scoata din impas de fiecare data.
Daca in moldova sunt mai ieftine lancerele de ce sa nu fie si la noi ?
Cred ca incep sa se apropie de valoarea ideal de reala...
Oricum unei masini japoneze, cu sau fara ieftinire ii scade valoarea foarte mult pe piata noastra.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mie Noi 12, 2008 6:33 pm

QUOTE (Cristi)Fiat nu ar mai fi existat demult daca nu ar fi fost statul care sa-i scoata din impas de fiecare data.
Daca in moldova sunt mai ieftine lancerele de ce sa nu fie si la noi ?
Cred ca incep sa se apropie de valoarea ideal de reala...
Oricum unei masini japoneze, cu sau fara ieftinire ii scade valoarea foarte mult pe piata noastra.

chestia asta cu scazutul pretului unei zaponeze mai mult decat alta masina, eu zic ca tine de prejudecati si de gradul de cultura al societaii noastre, adica " masina nemteasca e cea mai buna, si cum passatul cocosat, golful si octavia sunt masini nemtesti, atunci rezulta ca sunt cele mai bune masini"
sa nu ma inteleaga cineva gresit ca am ceva impotriva masinilor nemtesti, dar eu consider ca nu sunt cele mai frumoase, cele mai bune, cele mai fiabile. sunt bune fiabile, frumoase dar nu cele mai....

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Noi 13, 2008 12:31 am

da, in mod clar de judecati si prejudecati tine aspectul asta.
mai rau e ca aceste judecati influenteaza si produsul...adica asta vreti, asta va dau!

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”