Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
QUOTE (nini)QUOTE (Cristi)Fiat nu ar mai fi existat demult daca nu ar fi fost statul care sa-i scoata din impas de fiecare data.
Daca in moldova sunt mai ieftine lancerele de ce sa nu fie si la noi ?
Cred ca incep sa se apropie de valoarea ideal de reala...
Oricum unei masini japoneze, cu sau fara ieftinire ii scade valoarea foarte mult pe piata noastra.
chestia asta cu scazutul pretului unei zaponeze mai mult decat alta masina, eu zic ca tine de prejudecati si de gradul de cultura al societaii noastre, adica " masina nemteasca e cea mai buna, si cum passatul cocosat, golful si octavia sunt masini nemtesti, atunci rezulta ca sunt cele mai bune masini"
sa nu ma inteleaga cineva gresit ca am ceva impotriva masinilor nemtesti, dar eu consider ca nu sunt cele mai frumoase, cele mai bune, cele mai fiabile. sunt bune fiabile, frumoase dar nu cele mai....
Daca ai sti cat am tras cu ai mei tocmai din acest motiv...
Daca in moldova sunt mai ieftine lancerele de ce sa nu fie si la noi ?
Cred ca incep sa se apropie de valoarea ideal de reala...
Oricum unei masini japoneze, cu sau fara ieftinire ii scade valoarea foarte mult pe piata noastra.
chestia asta cu scazutul pretului unei zaponeze mai mult decat alta masina, eu zic ca tine de prejudecati si de gradul de cultura al societaii noastre, adica " masina nemteasca e cea mai buna, si cum passatul cocosat, golful si octavia sunt masini nemtesti, atunci rezulta ca sunt cele mai bune masini"
sa nu ma inteleaga cineva gresit ca am ceva impotriva masinilor nemtesti, dar eu consider ca nu sunt cele mai frumoase, cele mai bune, cele mai fiabile. sunt bune fiabile, frumoase dar nu cele mai....
Daca ai sti cat am tras cu ai mei tocmai din acest motiv...
- Cristian Todea
- EVO I
salut baieti. ce aud, fiat? hai sa ne luam logan, '' da-l dracu de mitsubishi ''. masina germana. si mai tare. nu scade asa de mult la mana a 2-a. Cristi , pune numarul complet. ala cu 89......fratilor, asta e spiritul de criza. pe ei. mama lor. hai sa va zic ceva. daca faceam cu o nemtoaica ce am facut cu lancerul nu o mai scoteam din service. ever. ca nu mai mergea. cand am prins blocaj pe autostrada in ungaria 8 ore, in august, se mergea cu 5 km/h, intr-o coloana interminabila, trageau ''nemtoaicele'' pe dreapta cu motorul fumegand ca la ''video''. oamenii, nici nu mai indrazneau sa dea drumul la aerul conditionat. eu? am zis, ia sa te vad mitzo. ma scoti sau nu? am lasat aerul sa mearga non stop, am setat compu; de bord sa vad temperatura, si: '' dar vai'' nici nu s-a supraincalzit, n-a zis nici miau. a mers de au dat toti dracii in ea. am stat la volan 24 de ore non stop, am oprit motorul doar 5 minute la timisoara sa-i bag benzina si sa iau ceva rece de baut, in rest 24 de ore, eu cu ea si ea cu mine. nu fac propaganda sa mor. stiti ca m-am omorat cu m car ca dracii aia mari, dar masina........................e fara aer. cine zice ca e slaba, sa vina cu o nemtoaica in plaja asta de bani, si pe urma mai vedem unde creste piperul. asa e in criza, toti se repliaza, mai lasa la bani, dar sa nu incepem cu faze de genul, e slaba masina, nu o mai vinzi, etc. am vazut cum s-a perimat passat-ul, e plina piata de ele, ca sa nu mai zic ca toti zarzavagii, cara cu ele la piata. loganul este tot mai mult asociat cu manelele. fara suparare. asta e. fiat? cea mai puscariasa masina. ca sa nu mai zic de service. e politica de companie sa aduca in romania piese reconditionate cu care fac garantia sau reparatiile curente. nu zic, sunt destule masini de luat. dar nu mai dati in mitza. e masina, iar noi suntem in criza. cand ne revenim, o sa ne treaca si supararea. iar mitza tot o masina frumoasa o sa ramana. m-am repliat si eu din motive personale, baiatul pleaca, nu mai trebuie a doaua masina. dar daca o schimb pe '' tiganca '' tot mitza o sa fie. Pace.
Asta cu Loganul mi se pare cam deplasata, sincer. Adica ce aia cu Logan sunt dobitoci sau ce? Nu e nici o problema sa ai un Logan, e o masina fiabila in banii ei si cu care iti poti face treaba. Ai CASCO ieftin la el, piese la fel si evident si reviziile. Poti sa ai bani de masina mai scumpa si sa iti iei Logan pentru ca ai alte prioritati, poate unii prefera sa faca plimbari in toata lumea, sa se imbrace numai cu toale scumpe, sa aiba o casa de vis si sa rada lumea de ei ''Uite ba amaratii au Logan". Nu toata lumea are masina pe primul loc, si parerea mea e ca a lua un Logan este ok, daca aia e masina care este suficienta pentru tine.
QUOTE (COObra)ai avut curiozitatea sa te uiti in ultimul timp pe siteul dacia sa vezi cat costa un logan sau sandero....la variante omenesti de dotari?
ia da o geana si zi-mi tu de ce as alege logan in detrimentul coltului? (alegerea asta am avut-o de facut si am ales colt)
Repet ce am scris mai sus, CASCO, revizii, piese, ba chiar si RCA, impozite, sunt mai ieftine clar decat la Colt. Sorry.
ia da o geana si zi-mi tu de ce as alege logan in detrimentul coltului? (alegerea asta am avut-o de facut si am ales colt)
Repet ce am scris mai sus, CASCO, revizii, piese, ba chiar si RCA, impozite, sunt mai ieftine clar decat la Colt. Sorry.
Fiat nu mai e ce a fost, dizelurile lor sunt printre cele mai bune din lume...ca sa nu zic altceva sa supar tdistii.
De fapt dizelurile lor sunt utilizate si de GM pe marcile sale, de suzuki, de saab...samd.
Am condus fiat-uri (masini de firma) in italia 5 ani de zile...erau terminate ca articulatii, directie, frane...dar motoarele trageau la 2-3-4 sute de mii km de ziceai ca-s noi.
Au motorizari pe care unele sport sedanuri nu le au. )
Au minusurile lor si nici nu ma atrag...dar sunt peste ceea ce zice folclorul nostru local.
Pentru cine isi doreste o masina de familie, nici prea prea, nici foarte foarte, fara pasiuni desarte, folii pe geam, eleroane, jante, rallykkturi, cu un nivel de insonorizare bun, confort acceptabil...reno nu e o alegere atat de proasta pe cat se vorbeste...iarasi folcloru nostru local.
Am colegi care au mizeria asta de masina si au vizitat service-ul mult mai putin decat am facut-o multi dintre noi pe aici...
Unii au aproape 100.000 km si in afara de revizii, altceva nu stiu...
Si pana si reno-ul are niste motorizari pe care unele sport sedanuri nu le au. )
Coltu' nu se poate compara la pret cu loganu'.
A fost si poate inca mai este o masina cu un pret bun la clasa ei, dar atat!
De fapt dizelurile lor sunt utilizate si de GM pe marcile sale, de suzuki, de saab...samd.
Am condus fiat-uri (masini de firma) in italia 5 ani de zile...erau terminate ca articulatii, directie, frane...dar motoarele trageau la 2-3-4 sute de mii km de ziceai ca-s noi.
Au motorizari pe care unele sport sedanuri nu le au. )
Au minusurile lor si nici nu ma atrag...dar sunt peste ceea ce zice folclorul nostru local.
Pentru cine isi doreste o masina de familie, nici prea prea, nici foarte foarte, fara pasiuni desarte, folii pe geam, eleroane, jante, rallykkturi, cu un nivel de insonorizare bun, confort acceptabil...reno nu e o alegere atat de proasta pe cat se vorbeste...iarasi folcloru nostru local.
Am colegi care au mizeria asta de masina si au vizitat service-ul mult mai putin decat am facut-o multi dintre noi pe aici...
Unii au aproape 100.000 km si in afara de revizii, altceva nu stiu...
Si pana si reno-ul are niste motorizari pe care unele sport sedanuri nu le au. )
Coltu' nu se poate compara la pret cu loganu'.
A fost si poate inca mai este o masina cu un pret bun la clasa ei, dar atat!