Anvelope Iarna

Dimensiuni, tipuri, tire ratings, presiune in pneuri...
Scrie răspuns
thor
EVO I

Mesaj de thor » Mie Noi 19, 2008 9:10 pm

Eu cred ca e o mare teapa...tot rotile de iarna sunt sfinte.Le-ai pus si gata...nu te mai dai jos din masina.Pe langa asta mai pui in portbagaj un set de lanturi-lanturi nu astea si cand dai de zapada mare e sfant.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Noi 19, 2008 9:32 pm

Marty
EVO I

Mesaj de Marty » Joi Noi 20, 2008 7:46 am

Toata viata mi-am dorit sa-mi bag mainile intre guma si aripa pe timpu' iernii. Apropos, si dupa ce le dau jos, unde le bag, asa, ude, pline de zapada/zloata/moloz/noroi :roll: ?

thor
EVO I

Mesaj de thor » Joi Noi 20, 2008 8:06 am

Pwahahaha...good point...chiar la asta ma gandeam si eu.Unde mai pui ca,daca dai iar de o portiune cu polei sau gheatza le pui la loc si uite asa se duce dracu bunatate de excursie...

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Joi Noi 20, 2008 3:19 pm

Care ati cumparat de la CauciucuriDirect.ro?
Deci dupa invalidarea cardului de credit, am trimis astazi banii la ei prin transfer bancar, undeva pe la ora 12, dupa care am trimis o copie dupa Ordinul de incasare la ei pe mail. De atunci tot astept o validare a comenzii si o estimare a timpului in care imi vor veni cauciucurile si nimic. I-am sunat sa vad care-i problema si o duduie de acolo a inganat ceva ca nu poate sa vada statusul comenzii. Cat timp ia validarea aia amarata?

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Joi Noi 20, 2008 7:09 pm

asteapta macar o zi... dupa ce scot extrasu dimineata atuncea te si baga in baza de date pt comanda... maine o sa vezi ca vei primi un mail cu toate amanuntele...

nini
EVO I

Mesaj de nini » Vin Noi 21, 2008 7:23 pm

teo_paul spune-ne si noua cum se comporta goodyear gw3? eceste anvelope erau si pe lista mea de achizitie si sunt curios cum se comporta

teo_paul
EVO I

Mesaj de teo_paul » Vin Noi 21, 2008 9:33 pm

QUOTE (nini)teo_paul spune-ne si noua cum se comporta goodyear gw3? eceste anvelope erau si pe lista mea de achizitie si sunt curios cum se comporta

Pai v-as spune cum se comporta, dar pe asfalt la 10 grade n-are haz. Momentan tot ce pot sa spun este ca sunt extrem de silentioase. Parca mult mai silentioase decat Dunlop M3 de pe masina precedenta.
Daca vine o ploaie/ninsoare in weekend si o bucata de frig o sa pot sa spun si cum se comporta in conditii de iarna.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Sâm Noi 22, 2008 7:51 pm

ca sunt silentioase am observat si eu la ug7+. Azi ( sambata ) am iesit cu masina prin oras si sunt foarte multumit de cum s-au comportat cauciucurile pe aceasta vreme. am pus si cateva frane mai bruste si nu am avut probleme.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Dum Noi 23, 2008 10:01 pm

pentru cei care locuiesc in zonele in care a nins: spuneti-ne si noua cum sau cumportat lancer-ele voastre pe zapada, cu sau fara cauciucuri de iarna.

multumesc " cix " pentru opiniile de pe celalat topic si te asteptam cu altele, pentru ca tu o sa testezi probabil cel mai mult lanceru-ul pe zapada, avand in vedere ca stai in brasov. sa conduci cu grija si sa te feresti de prostii si de inconstientii de pe sosele.

Scrie răspuns

Înapoi la “Jante si Anvelope”