Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Vin Noi 21, 2008 4:13 pm

Centaurule. cine are cascaval................. :-) Sa-ti fie de ''bic''. ) :roll: E saracie. Mi-am luat azi 4 gume sava, made in slovenia. arata marfa. nu e ce voiam, dar cum spuneam........CRIZA. m-am dus intai la sama nu era nimic sub 5 milioane. pe uverturii in militari erau niste chinezarii''adibaos'' sau ''jinsake'' nici nu mai conteaza, la 3 milioane. o singura problema am ca le-am luat pe 55 nu pe 60. asta e, anu' asta n-am fost cuminte. merg da-le dracu. iarna nu-i mai dau cox. merg mai tango. in rest mos craciun se apropie si odata cu el spiritul craciunului. sa fiti iubiti.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Vin Noi 21, 2008 4:38 pm

Nu le-am luat de drag...cica o sa ninga.
Doua ierni am mers cu pneurile de vara...nu mai tine.

Acu' ce sa-ti fac ?
Ai lancer sport sedan, lux nene, obrazu subtire cu cheltuiala se tine.
Asa e la masinile sport... costurile sunt mai mari !

Cristian Todea
EVO I

Mesaj de Cristian Todea » Sâm Noi 22, 2008 6:51 am

hahahahahaaaa. ''al dracu dom' mitica''. subtire al dracu. recunosc nu am mers iarna cu gume de vara, dar totusi sunt prea scumpe. iar baietii care le vand s-au prins ca romanasul s-a dedulcit la gume de iarna si ce si-au zis. pe ei da-i in mortii masii. ca au fraierii bani. in ultima vreme aud tot mai des expresia de la comercianti. rau pentru afaceri. dar asta e. n-ai ce-i face. mergem mai departe in genunchi. pana ne-om destepta si noi si o sa ne ridicam in picioare. eu cred ca anul ce vine o sa scoata de pe piata multi smecheri care se cred comercianti, iar aia care o sa ramana or sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua lumea la misto. poate o sa-i potoleasca piata. cine stie. pana atunci deschideti ochii. pace.

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Sâm Noi 22, 2008 11:24 am

as avea o intrebare: cati dintre noi nu au mers iarna cu gume de vara sau maxim all season?

care e diferenta intre a merge cu gume de iarna si cele de vara?
cu gumele de iarna opresti masina pe gheata de 2 ori mai repede?

eu cred ca poate cu maxim 5% mai repede.

oricum cu orice fel de gume pe gheata sau polei te faci praf daca nu mergi ponderat. ca sa simti o diferenta notabila iti trebuie shenile.

eu o sa merg cu cele de vara cum de fapt merg de prin '93 fara sa fi avut vreun eveniment neplacut din cauza asta.

nu sunt zgarcit de felul meu insa mi se pare aberant sa dau 1000 si ceva de euro fara TVA pe un set de jante de tabla.

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Sâm Noi 22, 2008 11:34 am

E si nu e asa .... Cu gume de iarna am facut anul trecut niste drumuri prin tara pe care, daca as fi avut de vara, ma prindea iarna asta. Nu este vorba numai de distanta de franare, ci si de modul in care masina sta pe drum si asculta de volan. Intr-adevar, conteaza enorm si stilul de condus dar niste gume civilizate de iarna fac toti banii. Personal am devenit fan al Michelin Alpin - m-au scos astea din niste ghetusuri de mama-mama.

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Sâm Noi 22, 2008 11:48 am

Gumele de iarna se merita,nu sint doar un moft,dar mai ales daca circuli mult in afara orasului sau daca locuiesti intr-o zona unde ninge des iarna,daca circuli putin si mai mult in oras unde totusi se mai curata zapada,te poti descurca si cu cele de vara.
La mine personal nu se merita ca eu circul putin si mai mult in oras,iar daca ninge tare sau e polei prefer sa merg pe jos,transport in comun sau taxi,nu de alta da degeaba am eu gume de iarna ca vine un idiot cu dacie 1300,cu gume de se vad sirmele prin ele si se baga el in mine.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Sâm Noi 22, 2008 12:18 pm

am mers si eu cu gume de vara... dar o data cand am facut chef la o cabana eu cu all session doar pe fata am urcat easy dealau, ceilalti au cam impins la greu... :roll: eram sheriff...

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Sâm Noi 22, 2008 12:34 pm

Acum 2 ierni nu aveam cauciucuri de iarna puse si am fost intr-o zona unde trebuia sa cobor si sa urc un deal. Nu am putut pana nu mi-a dat cineva lanturi. Treceau cei cu cauciucuri de iarna pe langa mine si ma ofticam. Deci sincer cred ca se merita daca stai intr-o zona in care ninge destul de des iarna.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Sâm Noi 22, 2008 6:03 pm

QUOTE (Cristian Todea)hahahahahaaaa. ''al dracu dom' mitica''. subtire al dracu. recunosc nu am mers iarna cu gume de vara, dar totusi sunt prea scumpe. ....

Tu ai participat la MRC...beneficiezi si de o reducere de 10%.
Ajung la 21 mil.
Pentru ce contine oferta asta eu zic ca e un pret f. bun.

Acu' astept sa ninga!

cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Noi 23, 2008 12:08 am

Zi la Brasov a nins toata ziua. Defapt de dimineata era alb peste tot si in 2 ore zapada era de 20cm. Pana sa se dezmeticeasca baietii de la dezapezire se circula foarte greu. Si va zic ca la plecarea de la semafor iti dadeai seama imediat cine are gume de vara si cine are de iarna.
Eu nu am avut nici o problema. Pe zapada pleaca foarte bine si sta foarte bine si pe drum. Am avut azi de umblat vreo 150km si vazut o multime de masini prin santuri si pe trailere lovite.
Avantajele pe care le vad eu pentru gumele de iarna sunt:
-avantajul principal este la plecarea de pe loc (cu cele de vara patinezi si in unele cazuri risti sa nu pleci deloc - mi s-a intamplat pe vremuri sa rog oameni sa ma impinga)
-in curbe riscul de a derapa este mult mai mic
-franarea este mult mai eficienta

PS: Daca asteptati sa ninga prima oara ca sa va puneti rotile de iarna mai bine va mai ganditi - azi la vulcanizari erau masinile gramada. Si nu are nimic daca mergeti o saptamana in plus cu rotile de iarna.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”