Variante, dotari, preturi...opinii, impresii Lancer 2008
Salut, nu am mai scris de mult si voiam sa va mai povestesc ce a mai facut Mitsu meu. In primul rind a implinit 9 luni si 13 k km si m-am gandit ca fiind in RO sa-i fac revizia mai devreme. Si am facut-o la Service Aviatorilor (e comun cu KIA). Toate bune si frumoase, mai ales ca am putut sta linga ei (chestie la care tin f. mult). Au schimbat 3 filtre + ulei si mi-au facut o inspectie generala (ridicat pe rampa, uitat, tras, etc). Ulei am pus Castrol TXT 505.01, care am vazut ca e unul destul de OK. Ce a fost cam mare pretul: 950 RON. O sa judecati voi daca e mult sau putin, oricum au folosit materiale de calitate. Pana acum nu am avut probleme deosebite cu masina, si daca la inceput am fost un pic necajit de anumite afirmatii de aici, acum tragand linie sunt incintat de alegerea facuta. Si apropo de cauciucuri de iarna, am reusit sa-mi aduc din DE 4 jenti de tabla 16" si 20 prezoane - 1700 ron. Acum sunt in cautare de cauciucuri si m-am orientat la Michelin Alpin Primacy. Daca aveti alta parere va astept. Toate cele bune
QUOTE (Lancerro)Salut, nu am mai scris de mult si voiam sa va mai povestesc ce a mai facut Mitsu meu. In primul rind a implinit 9 luni si 13 k km si m-am gandit ca fiind in RO sa-i fac revizia mai devreme. Si am facut-o la Service Aviatorilor (e comun cu KIA). Toate bune si frumoase, mai ales ca am putut sta linga ei (chestie la care tin f. mult). Au schimbat 3 filtre + ulei si mi-au facut o inspectie generala (ridicat pe rampa, uitat, tras, etc). Ulei am pus Castrol TXT 505.01, care am vazut ca e unul destul de OK. Ce a fost cam mare pretul: 950 RON. O sa judecati voi daca e mult sau putin, oricum au folosit materiale de calitate. Pana acum nu am avut probleme deosebite cu masina, si daca la inceput am fost un pic necajit de anumite afirmatii de aici, acum tragand linie sunt incintat de alegerea facuta. Si apropo de cauciucuri de iarna, am reusit sa-mi aduc din DE 4 jenti de tabla 16" si 20 prezoane - 1700 ron. Acum sunt in cautare de cauciucuri si m-am orientat la Michelin Alpin Primacy. Daca aveti alta parere va astept. Toate cele bune
ai cunoscut pe cineva la service kia? pentru ca a mai povestit cineva ca a facut revizia acolo, dar cunostea pe cineva si asa a reusit, de asemenea pretul era foarte bun. uleiul l-ai dus tu sau ti-au pus ei de care aveau ei pe stoc?
ai cunoscut pe cineva la service kia? pentru ca a mai povestit cineva ca a facut revizia acolo, dar cunostea pe cineva si asa a reusit, de asemenea pretul era foarte bun. uleiul l-ai dus tu sau ti-au pus ei de care aveau ei pe stoc?
L-am cunoscut pe dl. Burcea. cunoscut in sensul ca mi-a zis cineva sa intreb de el si asta nu m-a refuzat. Nu am adus nimic de acasa, iar uleiul l-am ales impreuna din vreo trei tipuri (nu au obiectii daca aduci ulei). Cit despre jante a fost incapatanarea mea sa iau originale (340 RON janta, 15 RON prezonul). Facturile emise de service am vazut ca au si sigla Mitsubishi. Au uitat sa reseteze calculatorul dar ma asteapta in zilele urmatoare
Vedeti ca a aparut updateul CDDB pt muzica. E la nivel de iulie 2008. http://www.mitsubishi-motors.com/downlo ... cs_03.html