Anvelope Iarna

Dimensiuni, tipuri, tire ratings, presiune in pneuri...
Scrie răspuns
spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Vin Noi 28, 2008 9:30 pm

asta e pe bune? ca tocmai mi s-a ars siguranta de la bricheta.

am bagat in priza de bricheta un boiler electric de 2000W sa fac un dush si cred ca de-aia.
) ) )

nini
EVO I

Mesaj de nini » Vin Noi 28, 2008 9:34 pm

mail-lul primit de la mcar:

"Buna ziua

M Car Distribution, dealer-ul dumneavoastra MITSUBISHI Motors va asteapta pentru o verificare gratuita, astfel incat masina dumneavoastra sa fie protejata si sa va poata oferi un grad ridicat de siguranta. In cadrul acestei actiuni va oferim gratuit urmatoarele lucrari:

- verificare nivel si concentratie lichid de racire

- verificare nivel ulei motor

- verificare nivel lichid frana

- verificare lumini

- verificare stare acumulator

- verificare functionare alternator

- verificare stare instalatie spalat faruri, parbriz si luneta

- verificare stare stergatoare parbriz

Toate aceste lucrari de verificare se vor efectua fara programare si sunt estimate sa dureze aproximativ 30 minute.

Promotia este valabila pana la 15 Decembrie 2008, incluzand o singura verificare. In cazul in care, in urma verificarilor, se constata existenta unor probleme la sistemele enumerate mai sus, veti primi lista de recomandari pentru remedierea lor.

Va multumesc

Cu stima, "

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Sâm Noi 29, 2008 11:52 pm

Michelin X-Ice 205/60 R16.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Dum Noi 30, 2008 9:35 am

QUOTE (Nahkri)Vad ca ai pus de 55 in loc de 60,coboara mult masina cu ele?
La prima vedere nu pare mai joasa, practic e la fel. Dar n-am stat sa studiez in detaliu.

nini se pare ca pe cei de la Mcar i-a lovit febra Craciunului si baga oferte d-astea "gratuite". Dar sunt curios cati dintre cei care mrg la ei vor fi indrumati la cateva ore bune de service. Trebe sa mananca si gura lor ceva, nu?
Totusi poate ma insel si va fi o inspectie pe bune, tara asta de doi bani m-a facut sa vad comploturi si manarii peste tot.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Dum Noi 30, 2008 1:43 pm

oricum, in afara de verificare stare alternator si verificare concentratie de antigel, toate celelalte operatii le putem face si noi in spatele blocului- sau ma rog fiecare unde isi parcheaza masina.
asa ca nu vad o oferta extraordinara.

nini
EVO I

Mesaj de nini » Dum Noi 30, 2008 1:46 pm

prime, ai grija cand te opreste vreun circulist zelos, ca poate sa-ti faca cadou niste puncte de amenda si de penalizare, pentru ca ia montat cauciucuri de alte dimensiuni.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Dum Noi 30, 2008 3:20 pm

M-am gandit si eu, dar inca nu am vazut politistul care se chioraste la scrisul de pe anvelope si apoi in talon. Asta probabil daca are nevoie mare mare de spaga

diablo_666
EVO I

Mesaj de diablo_666 » Dum Noi 30, 2008 6:26 pm

QUOTE (nini)oricum, in afara de verificare stare alternator si verificare concentratie de antigel, toate celelalte operatii le putem face si noi in spatele blocului- sau ma rog fiecare unde isi parcheaza masina.
asa ca nu vad o oferta extraordinara.

Si bineinteles nu e valabila in weekend, ca deh, sunt si ei putini oameni. Am fost eu sambata si am fost degeaba. Ma dusesem mai mult pentru chestiutele de la MRC, dar evident nici marketingul nu lucreaza sambata... what was I thinking!?!... bine, ma aspteptam ca sa fiu sincer. Oricum, cu uleiul si lichidul de racire stau bine... stergatoarele, cred ca o sa ma prind eu cand nu mai merg .

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Joi Dec 04, 2008 12:02 pm

Deoarece nu facusem echilibrarea rotilor dupa ce am pus anvelopele, azi am fost la autosoft, pe calea dudesti. In urma inspectiei baietii au zis ca jantele trebuie intai indreptate si apoi echilibrate. AM inghitit in sec si am platit pt toata operatinea 300 de lei. Scump, dar sper sa nu mai am probleme. Oricum au aparate profesionale si au lucrat de calitate zic eu. La sfarsit aparatele nu mai indicau nici un dezechilibru, dar acum trebuie sa vad pe autostrada, acolo e testul final.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Dec 04, 2008 1:01 pm

QUOTE (Prime)M-am gandit si eu, dar inca nu am vazut politistul care se chioraste la scrisul de pe anvelope si apoi in talon. Asta probabil daca are nevoie mare mare de spaga

100 ron omologarea la RAR. Te duci la dealeri, iei o foaie ca se potrivesc cu jantele si te duci la rar. Easy as pie.

Scrie răspuns

Înapoi la “Jante si Anvelope”