Harta RO in sistemul de navigatie

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
cix
EVO I

Mesaj de cix » Dum Noi 30, 2008 11:57 am

Pe mine, harta romaniei ma intereseaza doar pentru radarele fixe care ma cam streseaza. Alea mobile nu ma mai sperie

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Dum Noi 30, 2008 2:19 pm

Dear Mr. Budoaica,

Thank you very much for your e-mail and for informing us on your complaint.

We regret to inform you that you dealer was in fact correct and that the map data for Romania is currently not available
.
However, a new update will be available from October this year, at which time the map of Romania will be incorporated into our system.
This map will cover 10% of Romania's infrastructure, meaning that it will cover the major roads which have a high traffic volume, such as highways, the roads that interconnect them and the larger roads for travel between and through cities. We would like to emphasise that this percentage does not refer to the geographical coverage.

Hoping that we have informed you sufficiently we remain,

With best regards,

Marten Bakker, Juli?nne Weijden
Mitsubishi Motors Europe BV
After Sales Management Department
Customer Relations
E-mail: customerletters@mitsubishi-motors-euro.com

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Dum Noi 30, 2008 3:37 pm

asta intelesesem si eu de pe forumul international insa vad ca nu se aude nimic in romania inca...
o sa sun la Mcar marti sa vedem ce zic si ei, daca a venit updateul...

Raven
EVO I

Mesaj de Raven » Lun Dec 01, 2008 9:57 pm

Dup? cum ziceam, este o b?taie de joc. Ce-i a?a greu s? cumpere licen?a aia nenorocit?, c?nd este destul de bun? ?!?!?!

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Dec 02, 2008 8:40 am

QUOTE (alexutzu)......major roads which have a high traffic volume, such as highways, the roads that interconnect them .....

Cred ca au gresit tara )

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Vin Dec 12, 2008 1:26 pm

dragilor, e disponibila harta la mcar... are 10% din romania, adica major roads (DN-uri mai pe romaneste + 2 autostrazi) plus orasele importante... nu am luat-o inca, nu stiu ce sa zic ce are...

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Vin Dec 12, 2008 5:16 pm

confirm cele de mai sus, este 192 EUR cu TVA inclus.
10% din cate mi s-a spus inseamna doar drumurile nationale, daca ati iesit de pe ele nu prea mai e harta.

nu stiu cate drumuri nationale sunt??? 7? sau mai multe? adica harta aia are 7 DN + 2 autostrazi = 9 drumuri? la 200 EUR?

din acest motiv sunt nou posesor al unei harti a romaniei.

varianta tiparita desigur, are aproape 30% acoperire.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Dec 15, 2008 6:18 pm

Sunt curios daca DVD-ul cu harta romaniei se poate instala pe mai multe unitati. In cazul asta, ar renta sa cumpere vreo 4 persoane un dvd si sa il instaleze fiecare.
Pana acum a instalat cineva harta?

spatciuk
EVO I

Mesaj de spatciuk » Lun Dec 15, 2008 7:15 pm

mi s-a precizat clar la telefon: va dam DVD-ul, instalati harta dar nu il mai puteti folosi dupaia...

asta fara sa intreb... ca si cum eu as fi sunat cu intentia sa il copiez... si el a tinut sa ma previna...

nu stiu ce sa zic, asta inseamna sa scrie ceva pe DVD ca sa il faca inoperabil? hmm...

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Dec 15, 2008 9:41 pm

Era logic ca s-au gandit si la chestia asta . Sunt curios cum arata o harta dinasta acoperita doar 10%. Pana la urma, de banii astia, imi iau un sistem de navigatie pe care il updatez cand vreau eu. Parca era mai bine cand stiam ca nu exista harta de romania pt MMCS, acum dezamagirea e mai mare

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”