Service story

Discutii despre problemele tehnice cu care v-ati confruntat, rezolvarea lor, service-urile autorizate si dealerii Mitsubishi
Scrie răspuns
Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Dec 02, 2008 2:17 pm

QUOTE (Vibe)Adica toate modelele Honda sunt 100 percent japan ! .
si subaru nu ?

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Dec 02, 2008 2:19 pm

E un fel de Angelina Jolie , Subaru if you know what I mean.

P.S. Ideea asta a globalizarii nu e rea, dar doar in unele cazuri.

Citisem acum vreo 2 saptamanii ca Mercedes o sa foloseasca un motor BMW ( sau invers nu mai stiu exact ) , iar la afacerea asta scutesc o gramada de bani , deci banul schimba tot... , am vazut ca a aparut si Cayenne diesel... asa ca Lancer DI-D e chiar ok avand in vedere clasa ).

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Dec 02, 2008 2:25 pm

I don't know what you mean...

Nu e rea ?
Explica-mi si mie de ce nu e rea.

O sa ajungem sa conducem toti aceeasi masina, doar sigla va fi diferita.
Cand se va ajunge aici nu o sa mai vezi concurenta, fani, forumuri, progres, scaderi de preturi determinate de concurenta, samd.
O sa discutam ca sigla marcii X e mai misto ca sigla marcii Y.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Dec 02, 2008 2:44 pm

Iti dau un simplu motiv : produs finit mai bun calitativ... pentru ca oricum tu esti gigi-contra nu-mi prea place sa dezbat subiecte cu tine... ca tu esti genul de persoana care crede ca are intotdeauna dreptate ( si ai in multe cazuri , asta din ce am citit pe forum, dar nu mereu ) si nu recunoaste niciodata chiar daca nu e adevarat. Al 2-lea motiv ar fi ca mai ai foarte putin sa ma faci taran, manelist si etc etc pentru ca mi-am luat Lancer di-d ( nu cred ca ti-ai fi ales Octavia , Jetta sau Megane daca doar astea ar fi fost optiunile ) Nu astept reply la post-ul meu ... ti-am mai zis si ma repet nu mai intereseaza parerea ta si nici a altora despre lucrurile pe care le fac si le detin. Nu am nimic cu tine, sper sa nu ma intelegi gresit. Numai bine.

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Dec 02, 2008 2:47 pm

QUOTE (Vibe)Citisem acum vreo 2 saptamanii ca Mercedes o sa foloseasca un motor BMW ( sau invers nu mai stiu exact ) , iar la afacerea asta scutesc o gramada de bani , deci banul schimba tot... , am vazut ca a aparut si Cayenne diesel... asa ca Lancer DI-D e chiar ok avand in vedere clasa ).

Aaaa ca se scutesc bani si ca banu schimba tot...ok, de acord...vor avea profit mai mare...
Si pentru client va fi un avantaj daca modelul respectiv va primi o motorizare cel putin la fel de buna ca a modelului anterior... si in cazul BMW, Mercedes
treaba asta e garantata.

Cayenne dizel e destul de hulit la randul sau de fani...dar e o masina dintr-o clasa anume, unde dizelu' e mai mult decat necesar!
Tehnic era pregatit sa primeasca un dizel fara sa fie compromis si fara rabat de la ceea ce a oferit un cayenne.

Nu stiu istoria cayenne...dar istoria lancerului o stiu si nici vorba de dizel si daca ar fi fost un DID, ar fi fost o aparitie normala, dar nu e...si tehnic nu a fost pregatit sa primeasca o motorizare dizel. Nu e suficient sa iei o platforma de suv si un tdi pentru ca apoi sa-l numesti lancer...si sport sedan pe deasupra.

Lanceru did va apare la anu' si atunci o sa discutam despre el, asta de care vorbim noi e lanceru' tdi cu eticheta de DID, ok ?
sa nu incurcam borcanele!

Daymler a fost actionar la mitsubishi o perioada de timp si impreuna au scos niste motoare foarte bune, competitive si acum dupa aproape 5 ani.
Colaborarile sunt foarte OK si sunt absolut necesare atat timp cat modelul are propria sa continuitate, evolueaza si se remarca prin tehnologii noi si performanta fata de modelul anterior...nu doar prin preturi noi...
De asemenea cand nu sunt alte solutii si esti nevoi sa imprumuti o motorizare de la altu'...nu pune eticheta ta ca te faci de kko si incearca sa imprumuti ceva care sa nu afecteze imaginea modelului, ceva mai bun, eventual.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Dec 02, 2008 3:00 pm

Nici eu nu stiu istoria Cayenne ... dar Porsche si Diesel ... parca suna a ceva paralel nu?

Nu a incurcat nimeni borcanele, toata lumea stie ca Lancerul DI-D e tdi. Care de altfel e un motor diesel bun. ( nici istoria astuia nu o stiu )

Iar referitor la ultima parte din post-ul tau nu inteleg ( de fapt inteleg ... banul ) de ce Mitsubishi nu a adoptat motorul diesel de la PSA cel de pe Outlander, probabil era mai greu ) capacitate mai mare ce sa-i faci ( glumesc ).

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Dec 02, 2008 3:02 pm

QUOTE (Vibe)Iti dau un simplu motiv : produs finit mai bun calitativ...
Si cum s-ar traduce asta in cazul lancerului ? )

QUOTE (Vibe)pentru ca oricum tu esti gigi-contra nu-mi prea place sa dezbat subiecte cu tine...
Ti-am cerut sa argumentezi o afirmatie anterioara, vis-a-vis de globalizare si de efectele ei bune pentru client...
Globalizarea va aduce in prima faza o ieftinire de 1% si apoi duce va dispare concurenta, 100% scumpire.
Crezi ca e suficient ca un produs sa fie doar ieftin ?
Sa zicem ca va fi un produs mai bun...eu nu cred asta!
Insa cel mai grav lucru e ca nu va mai exista diversitate...
Si ar fi mult de discutat dar nu e locul si mai sunt si gigi contra...

QUOTE (Vibe)ca tu esti genul de persoana care crede ca are intotdeauna dreptate ...
Gresit..60% scriu la misto...

QUOTE (Vibe)Al 2-lea motiv ar fi ca mai ai foarte putin sa ma faci taran, manelist si etc etc pentru ca mi-am luat Lancer di-d...
Dintre cei cu care am discutat pe forum, sunteti cativa cu lancer tdi cum ar fi: tu, cix, thor...care nu mi-au facut aceasta impresie, ci dimpotriva.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Dec 02, 2008 3:05 pm

Si ca sa ramanem on-topic ... am fost si eu vineri la service ( Litex Ploiesti ) unde mi-am montat instalatia de xenon si alarma. Toata treaba a durat foarte mult : de la 9 AM pana la 4 PM ... dar a decurs OK. Mi-am comandat si cateva accesorii, sapt viitoare cred ca or sa vina sa le montez. Intre timp ieri seara la o benzinarie cand imi stergeam farurile cu ``obiectul`` acel de sters geamuri... mi-am zgariat bara cam vreo 2 cm in dreptul farului. Vreau sa le zic sa imi repare greseala, credeti ca se rezolva repede si usor sau mai astept pana imi termina de zgariat vecinul de la 3 masina si ma duc cu ea la casco? )

P.S. Cristi, avem amandoi dreptate in felul nostru . Hai sa o lasam asa ...

P.S. 2 , 60 % din posturi? ... ok ... scuza-ma ca te-am etichetat asa .

P.S. 3 sa fim seriosi nu o sa se ajunga niciodata ca in Europa de ex sa se vanda toate masinile din aceeasi clasa cu aceeasi tehnologie si marci diferite, asta in afara de Toyota Aygo , Citroen C1 si Peugeot 107 ... dar parca si aia au concurenti ...

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Mar Dec 02, 2008 3:11 pm

QUOTE (Vibe)Iar referitor la ultima parte din post-ul tau nu inteleg ( de fapt inteleg ... banul ) de ce Mitsubishi nu a adoptat motorul diesel de la PSA cel de pe Outlander, probabil era mai greu ) capacitate mai mare ce sa-i faci ( glumesc ).

Motorizarea dizel nu prea mai poate lipsi de la nici un model ca altfel oferta nu e competitiva.
Cred ca pana aici suntem de acord.

Lanceru' nu putea sa faca exceptie nici el.
De Cayenne, Outlander nici nu mai vorbesc!

De preferat e ca fiecare model sa apara cu motorizare originala...e cam greu in vremurile acestea si atunci se fac colaborari ceea ce e perfect, altii imprumuta motorizari...ok, decat deloc e mai bine asa, decat faliment mai bine niste discutii in contradictoriu pe forumuri, dar cand pui o motorizare veche pe un model nou care se mai numeste si lancer, ii pui eticheta noua si il vinzi la pret de model nou, samd...nu am cum sa nu fiu gica contra.

Crede-ma ca nici cei care il vand...nu il privesc mai cu simpatie.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Mar Dec 02, 2008 3:13 pm

Nici mie nu-mi convine in totalitate dar ma adaptez ... Nimeni si nimic nu e perfect...Mai putin un Maybach cred glumesc.

Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice, service-uri si dealeri”