2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
QUOTE (zimbet @ Dec 4 2008, 10:09 PM) lol... cine stie... da tot cu rosu va sta bine...
Si eu zic la fel, tot rosu. Ca noi ne-am modificat grila si bara in negru si ar da bine sigla rosu. Prime daca e cand iau pleoapele imi poti pastra sa punem si niste abtipild rosu pt sigla? Si te-as ruga si niste banda dubla adeziva buna, ca ai zis ca prima care ai luat-o era mai slaba ca poate nu ma pricep ce sa cumpar pt pleoape.
Si eu zic la fel, tot rosu. Ca noi ne-am modificat grila si bara in negru si ar da bine sigla rosu. Prime daca e cand iau pleoapele imi poti pastra sa punem si niste abtipild rosu pt sigla? Si te-as ruga si niste banda dubla adeziva buna, ca ai zis ca prima care ai luat-o era mai slaba ca poate nu ma pricep ce sa cumpar pt pleoape.
QUOTE (Speedy @ Dec 4 2008, 10:13 PM) Si eu zic la fel, tot rosu. Ca noi ne-am modificat grila si bara in negru si ar da bine sigla rosu. Prime daca e cand iau pleoapele imi poti pastra sa punem si niste abtipild rosu pt sigla? Si te-as ruga si niste banda dubla adeziva buna, ca ai zis ca prima care ai luat-o era mai slaba ca poate nu ma pricep ce sa cumpar pt pleoape.
prime???... poate ai gresit ceva... sau nu am inteles eu corect...
prime???... poate ai gresit ceva... sau nu am inteles eu corect...