Mitsubishi Lancer Sportback X - A IESIT PE PIATA!
QUOTE (Danyutz @ Dec 17 2008, 09:41 AM) cat despre motorizari, prin primavara o sa puna noul diesel de la mitsu, pe sportback - 1.8 diesel - 150cp
Foarte frumos!
Incepem sa intram in normalitate!
Se aude ceva legat vreo motorizare noua pe benzina ?
Inclin sa cred ca la anu', in nici un caz.
Si asa cu criza asta...
Foarte frumos!
Incepem sa intram in normalitate!
Se aude ceva legat vreo motorizare noua pe benzina ?
Inclin sa cred ca la anu', in nici un caz.
Si asa cu criza asta...
http://www.topgear.ro/revista/stiri/asa ... tback.html
Urat tot e dar ralliart-ul suna bine 230 CP - SST cu dublu ambreiaj si e mai frumos decat imprezza . Sunt curios daca hatch-ul se comporta mai bine ca sedan-ul pe sosea (ma gandesc la cei 230 CP).
Urat tot e dar ralliart-ul suna bine 230 CP - SST cu dublu ambreiaj si e mai frumos decat imprezza . Sunt curios daca hatch-ul se comporta mai bine ca sedan-ul pe sosea (ma gandesc la cei 230 CP).
interesant motorul diesel de 1.8, dar eu citisem pe wikipedia, ca ar avea 136 de cai, nu 150, insa daca va avea intradevar 150 de cai va fi o premira cred.
acum ca medie 150 de cai sunt obtinuti din 2,2 litri diesel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_4N1_engine
acum ca medie 150 de cai sunt obtinuti din 2,2 litri diesel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_4N1_engine
Mail :
Unul din cele mai asteptate masini din gama Mitsubishi, noul Lancer Sportback este de acum disponibil si in Romania.
Destinat pietei Europene si construit dupa cerintele drumurilor din Europa, modelul Lancer Sportback completeaza noua familie Lancer construita pe platforma GS, reprezentand varianta hatchback a gamei.
Principalele obiective ce au stat la baza dezvoltarii acestui produs exceptional sunt:
- Stil unic si inovator;
- Manevrabilitate excelenta;
- Flexibilitate;
- Gama completa de dotari;
- Siguranta totala;
- Spatios si elegant la interior
- Comfort deosebit;
Momentan am importat in Romania varianta de motorizare 1.8 (cutie M/T sau CVT) in urmatoarele configuratii de pachete:
- Inform (doar M/T), Invite, Intense, Instyle.
In viitor vom aduce si motorul diesel de 2.0L precum si varianta de 1.5 ce nu a fost inca lansata in fabricatie. "
Va rog sa primiti atasat specificatiile tehnice complete pentru seriile limitate.
Unul din cele mai asteptate masini din gama Mitsubishi, noul Lancer Sportback este de acum disponibil si in Romania.
Destinat pietei Europene si construit dupa cerintele drumurilor din Europa, modelul Lancer Sportback completeaza noua familie Lancer construita pe platforma GS, reprezentand varianta hatchback a gamei.
Principalele obiective ce au stat la baza dezvoltarii acestui produs exceptional sunt:
- Stil unic si inovator;
- Manevrabilitate excelenta;
- Flexibilitate;
- Gama completa de dotari;
- Siguranta totala;
- Spatios si elegant la interior
- Comfort deosebit;
Momentan am importat in Romania varianta de motorizare 1.8 (cutie M/T sau CVT) in urmatoarele configuratii de pachete:
- Inform (doar M/T), Invite, Intense, Instyle.
In viitor vom aduce si motorul diesel de 2.0L precum si varianta de 1.5 ce nu a fost inca lansata in fabricatie. "
Va rog sa primiti atasat specificatiile tehnice complete pentru seriile limitate.