Noul Lancer = To Be Or Not To Be

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Vin Mar 13, 2009 5:55 pm

QUOTE (SickneS @ Mar 13 2009, 05:49 PM) nu cred ca un far este 80 milioane, am schoimbat eu unul pe casco si a fost undeva pe la 25 de mil, deci probabil pe tine te-au vrajit mult aia in service

intr-adevar daca iti place sa conduci mai sportiv si nu ai pest 50 de ani iti recomand noul Lancer
daca iti place sa conduci ca un mosulet ia-ti octavia ...lol

Un far cu bi-xenon de lancer este 70 milioane. Nu unul normal. Oricum nu 80, dar oricum e mult

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Vin Mar 13, 2009 6:03 pm

QUOTE (SickneS @ Mar 13 2009, 05:49 PM) nu cred ca un far este 80 milioane, am schoimbat eu unul pe casco si a fost undeva pe la 25 de mil, deci probabil pe tine te-au vrajit mult aia in service

intr-adevar daca iti place sa conduci mai sportiv si nu ai pest 50 de ani iti recomand noul Lancer
daca iti place sa conduci ca un mosulet ia-ti octavia ...lol

Razi tu razi, dar recent am reparat o Octavia care avea furtunul (de fapt furtun + ceva cot de plastic super idiot gandit care binenteles ca a crapat de la miscarile motorului ) de la vacuum-ul pentru servo-frana si a fost 120 RON. Sunt FOARTE curios cat ii un furtun la lancer classic care e chiar doar un simplu furtun prins in 2 coliere. Pret de service. Ca si furtunu de la Octavia din service a fost luat. Am io asa un feeling naspa ca e mai scump de atata.

QUOTE (Speedy @ Mar 13 2009, 05:55 PM) Un far cu bi-xenon de lancer este 70 milioane. Nu unul normal. Oricum nu 80, dar oricum e mult

Pai asa tin minte ca unu' a avut pe deviz 78 meleoane.

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Vin Mar 13, 2009 6:11 pm

QUOTE (cristibna @ Mar 13 2009, 05:39 PM) ....Asta e politica firmei cu preturile , dar de care sunt sigur ca te-ai interesat inainte sa iei masina .
....

Ai intuit bine m-am interesat. Ti-am spus si la ce suma am ajuns. Dar intre timp am mai constatat ca politica firmei este de a tepui pe oricine apuca (proprietar, asigurator) cu adaosuri de smecher. "Lasa ca plateste vreun fraier, ca e doar masina de tinerel sportiv dispus sa arunce banu, nu ca mosu zgarcit cu Octavia"

Si daca Lancer Classic 1.6 sau Noul Lancer 1.5 au ceva cu sportivitatea inseamna ca intr-una din zilele dinaintea semnarii hartiilor pentru masina v-ati innecat serios cu o bucata de marketing. Un look mai agresiv, nu unul banal, 2 poze cu EVO pe sait si 3 bannere din showroom si gata, ne credem spirite tinerele si sportive si mari "reisari".

nini
EVO I

Mesaj de nini » Vin Mar 13, 2009 7:33 pm

citeste ce scrie pe forum printre randuri, fa drive test, gandeste-te ce vrei sa faci cu masina si pentru ce o folosesti, dupa care du-te la showroom si ia-ti masina care ti se potriveste.
nu toti avem probleme cu lancer, multe sunt "problemute" in comparatie cu alte problemele de la alte marci.
cu privire la costuri de revizie :
s-a discutat de megan si de 500 lei la revizie: intradevar atat costa dar se face la 10000 km, pe cand la lancer se face la 15000 sau chiar la 20000. un calcul simplu pt 30000 km : megane 500lei x 3 revizii = 1500 lei, lancer 800 lei x 2 revizii = 1600.
o revizie la opel corsa 1,3 diesel = 1300 lei. deci se poate si mai scump.
am mers acum doua zile cu un bmw seria 3, 2 litrii diesel, an 2008, 20000km, intradevar foarte bine insonorizat dar avea vreo 2 greirasi prin bord si o eroare in cb in sensul ca un stop de pe frana ii sta tot timpul aprins iar cei de la bmw nu stiau ce sa-i faca. maisinuta asta cost cam 40000 euro.
deci se poate si mai rau.
eu sper sa-ti iei lancer si sa ne impartasesti opiniile si impresiile pe forum

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Vin Mar 13, 2009 8:33 pm

QUOTE (nini @ Mar 13 2009, 07:33 PM) s-a discutat de megan si de 500 lei la revizie: intradevar atat costa dar se face la 10000 km, pe cand la lancer se face la 15000 sau chiar la 20000. un calcul simplu pt 30000 km : megane 500lei x 3 revizii = 1500 lei, lancer 800 lei x 2 revizii = 1600.
....
Arata-mi tu meganu ala la 10 mii. Eventual la dizel. Dar acolo deja vorbim de alti bani.

QUOTE (nini @ Mar 13 2009, 07:33 PM) eu sper sa-ti iei lancer si sa ne impartasesti opiniile si impresiile pe forum
Am deja unul. Si asta e prea mult.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Vin Mar 13, 2009 9:41 pm

cand am vazut ce ai scris mi-am adus aminte de mine cand aveam banii si nu stiam ce sa cumpar si scriam pe toate forumurile din tara lancer vs mazda vs corola vs honda vs mai stiu eu ce ...

....este o masina corecta si ca pret si ca performante....sta foarte bine in curbe -am alergat cu ea pe rucar bran - esp-ul a functionat pe ploaie la100 km /h , arat excelent de bine , insa este adevarat ce se spune ca ar fi fost bine daca era mai putin zgomotoasa si ca plasticele alea erau mai de calitate si nu cresteau greieri in ele si ca portbagajul la primele modele se inchidea mai greu si ca vopseua este cam subtine ..........dar frate lumea se uita dupa ea pe strada , este extraordinar de spatioasa si nu vei face partea din imensa masa de oameni care au skoda ...passat ...renaul,,,toyota...nu ca ar fi masini rele .....

dupa ce am cumparat-o am mai fost si am mai testa si alte modele de la concurenta insa nici unul nu m-a facut sa-mi para rau ca am cumparat lancer

are 5 stelute si maxim de perne in banii aia ....eu cand am cumparat masina nici o alta marca nu oferea asta . eu am vrut in primul rand maxim de securitate , ... a mai contat binenteles si faptul ca are sasiu de outlender ...
eu am avut de ales intre civic sedan , lancer , si corola ,

eu zic ca ar trebui sa alegi intre lancer si honda civic ..........astea sunt cele 2 mai concurente.....
bafta

nini
EVO I

Mesaj de nini » Vin Mar 13, 2009 10:23 pm

[quote name='driverx' date='Mar 13 2009, 08:33 PM' post='28873']
Arata-mi tu meganu ala la 10 mii. Eventual la dizel. Dar acolo deja vorbim de alti bani.

intradevar 1,5 diesel, 105 cai si la bani a fost cca. 17000 euro full option ( la promotie )
nu zic sa isi ia megan, ci doar faceam o comparatie de costuri la revizii pentru 30000 km, pt ca cineva invoca faptul ca la noi sunt scumpe reviziile si la megane costa 500 lei revizia.
la benzinarele de la megane nu stiu ce preturi au la revizii pt ca nu am cunostinte cu megane benzinare, insa mai jos de 500- 600 lei nu are cum sa fie, e imposibil.

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Vin Mar 13, 2009 10:48 pm

nini

Zici si tu ceva. Eu stau si pe dacia&reno. Am mai stat si pe Ford (bine, si acolo is tampenii colosale). Dar la capitolul piese si preturile lor, sa mor io daca am auzit absurditati mai mari ca aici la Mitsubishi. Exclud Hyundai si alte avioane. Am vazut deja toti faza cu farul xenon, apoi pe 2-3 topicuri apar preturi mai mult sau mai putin absurde la parbrize. Apoi ne intoarcem la Lancer Classic si aud preturi de peste 1000E (fara TVA) la un kkt de corp clapeta. Pretul la corp e de 5-6 ori prea absurd.

ligla
EVO I

Mesaj de ligla » Vin Mar 13, 2009 11:12 pm

driver mi se pare ca purtarea ta denota o frustrare si nu are legatura cu marca(no offence)..ci mai mult cu costurile pe care chiar daca nu le-ai suportat pana acum le dai exemplu..si nu faci diferenta dintre costurile pe de un deviz si costurile reale
cred ca santto a punctat foarte bine mai sus ce inseamna un lancer...
dimineata in drum spre munci vad un lancer al unei vanzatoare de la mitsu is..sa vezi cum intorc oamenii capul cand vad masinuta neagra si o femeie la volan
cand mi-am luat carisma toata lumea zicea ca's nebun ...ca cine a auzit de modelul asta..ca sa-mi iau golf..skoda etc..in schimb am preferat o masina iesita din normalul zilnic..
eu asa am vazut tot timpul mitsu..ca o masina diferita...indiferent ca e colt sau evo X

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Vin Mar 13, 2009 11:45 pm

Nu e nici o frustrare. Si nu cred ca daca expun o problema, ea are relevanta mai mare daca a trebuit sau nu ca eu sa platesc din buzunarul meu. Am vrut sa imi pun proiectoare. M-am interesat frumos la service (deh, masina in garantie, sa nu comenteze ca imi pun io kkturi), baietii au clampacit frumos pe calculator, au aflat pretul, s-au uitat atent cum o sa reactionez la pretul care tocmai il vazusera pe ecran si cu o voce relativ timida mi-au comunicat pretul. Am inceput sa rad in hohote. L-am si uitat.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”