2008 Mitsubishi Lancer 2.0 CVT 150CP Black Intense S18
- shadow2blade
- EVO I
QUOTE (zimbet @ Mar 24 2009, 05:23 PM) ma gandeam sa-mi insonorizez portbagajul...
Asta ar fi o metoda...da' atunci care mai e farmecu' in a-ti schimba toba ? Plus ca pentru o insonorizare corespunzatoare nu vad ce se poate folosi altceva inafara de dynamat care adauga cateva kilograme in plus, deci sportivitatea va fi penalizata.
Daca vrei o parere, eu zic s-o lasi asa pentru ca sunetul tobei este bestial
Ce ma nedumereste pe mine este de ce nu te ajuta silencerul cand vrei un pic de liniste.
Spor
Asta ar fi o metoda...da' atunci care mai e farmecu' in a-ti schimba toba ? Plus ca pentru o insonorizare corespunzatoare nu vad ce se poate folosi altceva inafara de dynamat care adauga cateva kilograme in plus, deci sportivitatea va fi penalizata.
Daca vrei o parere, eu zic s-o lasi asa pentru ca sunetul tobei este bestial
Ce ma nedumereste pe mine este de ce nu te ajuta silencerul cand vrei un pic de liniste.
Spor
Eu am schimbat detenta (toba intermediara), care era destul de mica in cazul lancerului 2.0 clasic si s-a redus considerabil zgomotul in interiorul masinii. Operatiunea inlocuirea detentei s-a facut la Pilot si a costat 450 ron. Am inlocuit-o cu o Borla care era de 2 ori mai mare.
Alta varianta ar fi sa o antifonezi dedesubt (nu stiu cum arata dedesubt nou lancer... daca este nevoie... lacerul meu este antifonat superficial, in zona finalei pot spune ca lipseste antifonul cu desavarsire), la mcar costa cam 500 euro. Varianta asta n-am incercat-o.
Alta varianta ar fi sa o antifonezi dedesubt (nu stiu cum arata dedesubt nou lancer... daca este nevoie... lacerul meu este antifonat superficial, in zona finalei pot spune ca lipseste antifonul cu desavarsire), la mcar costa cam 500 euro. Varianta asta n-am incercat-o.