Probleme New Lancer. Discutii. Dezbateri.

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Noul Mitsubishi Lancer
Scrie răspuns
andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Vin Mar 27, 2009 3:05 pm

QUOTE (COObra @ Mar 27 2009, 03:03 PM) si nu ma refer la mofturi sau montari de accesorii. vorbesc de probleme reale.

Defineste te rog mult de tot si pentru mine ce intelegi tu prin mofturi

goangaus
EVO I

Mesaj de goangaus » Vin Mar 27, 2009 3:20 pm

QUOTE (COObra @ Mar 27 2009, 03:03 PM) goangaus - nu inteleg nemultumirea ta. si de ce zici ca nu se implica? ca mai jos tot tu zici ca iti schimba radioul. hotarasta-te odata. ori se face ceva ori nu se face.
Stii de cate ori am mers in service sa mi se rezolve problema? Eu nu mai stiu, le-am pierdut sirul...
Ti se pare normal la o masina de un an sa am atatea drumuri in service? Probabil ca da, astea sunt mofturi...

Si probabil ca renuntam sa tot vin in service, daca nu aveam si alte probleme de rezolvat.

Acum, referitor la antifonare. De ce sunt variantele 2009 mai bine antifonate? Pentru ca au primit foarte multe plangeri de la clienti. Au hotarat ca acest lucru nu este in regula si l-au remediat pentru masinile noi. Nu era normal sa faca un recall, sa zica am gresit, le facem si pe ale voastre?

Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Vin Mar 27, 2009 3:47 pm

Dar poate antifonarea nu era o gresala de la bun inceput? Crezi ca modelele vandute la noi sunt facute special pentru Ro? Poate pe dincolo nu s-a plans lumea ca la noi, ca au alte drumuri.

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Vin Mar 27, 2009 3:56 pm

QUOTE (Danyutz @ Mar 27 2009, 03:47 PM) Dar poate antifonarea nu era o gresala de la bun inceput? Crezi ca modelele vandute la noi sunt facute special pentru Ro? Poate pe dincolo nu s-a plans lumea ca la noi, ca au alte drumuri.

Partial ai dreptate. oricum, daca antifonarea pe modelel produse in 2009 este simtitor mai buna decat cea pentru modelele produse in 2007 si 2008 nu pot decat sa cred ca cei de la Mitsubishi au constatat ca e ceva ce totusi ar trebui imbunatatit, ca nu este cum ar trebui sa fie. Acuma ca au facut asta considerand ca sunt multe plangeri de la cleint, ca a rezultat dintr-un proces de quality assurance, ca e vorba doar de progres ... nu mai conteaza. Bine ca au facut asta dar ... inseamna nu neaparat o recunoastere a vreunui defect ci constatarea unui lucru de care trebuiau sa isi dea seama de la inceput ca nu e chiar OK.

Daca era buna pe toate drumurile din lume antifonarea asa cum era ea facuta initial, de ce au schimbat-o ? De ce au imbunatatit-o ?

In general, pe durata de viata a unei masini se aduc imbunatatiri la mecanica, motoare, parte electrica, soft, design, nu la lucruri cum este antifonarea. Daca s-au aplecat si asupra acestei probleme, mie imi transmit un mesaj clar ca si ei si-au dat seama ca se poate si mai bine.

Acuma, e clar, a pretinde sa ni le aduca si pe ale naostre la aceleasi standarde, respectiv sa ne antifoneze masinile produse in 2007 si 2008, nu cred ca e o optiune viabila, ne ducem prea departe. Asta este, in viata iti mai iei si tepe de genul asta. Daca azi iti iei un TV la care corectia de culoare e multumitoare dar nu ceea ce vrei si peste 2 luni scoate producatorul un soft pentru acelasi model care rezolva problema si iti place, nu inseamna ca cineva iti va schimba produsul tau de care esti nemultumit.

Asta este, mergem mai departe si speram la mai mare si mai bine Cu toate ca nu ne convine si e normal sa nu ne convina.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Vin Mar 27, 2009 5:45 pm

Sunt unele probleme care se pot remedia pentru toata lumea si unele nu. Asta in general, nu doar la Mitsu. Oricum... probleme grave INCA nu are masina... ma refer la general. Sa vedem cand vom aveam 60-90 de mii de km.... acum sunt doar probleme relativ minore.. mai putin faza cu AC-ul ... partial glumesc

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Vin Mar 27, 2009 6:08 pm

QUOTE (Vibe @ Mar 27 2009, 05:45 PM) Sunt unele probleme care se pot remedia pentru toata lumea si unele nu. Asta in general, nu doar la Mitsu. Oricum... probleme grave INCA nu are masina... ma refer la general. Sa vedem cand vom aveam 60-90 de mii de km.... acum sunt doar probleme relativ minore.. mai putin faza cu AC-ul ... partial glumesc

Sunt de acord.

Clima, au recunoscut ca e o problema, au schimbat.

portbagajul au recunoscut ca e problema, au schimbat.

Radioul la unii din noi a facut figuri, au remediat.

Faptul ca uneori trebuie sa mergem de 10 ori la service pentru aceeasi problema, nu e vina producatorului, stim cu totii a cui e.

In mare, probleme "MAJORE" cu raspandire larga nu am vazut / auzit sa fie.

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Vin Mar 27, 2009 7:07 pm

QUOTE (andreicepoi @ Mar 27 2009, 06:08 PM) Sunt de acord.

Clima, au recunoscut ca e o problema, au schimbat.

portbagajul au recunoscut ca e problema, au schimbat.

Radioul la unii din noi a facut figuri, au remediat.

Faptul ca uneori trebuie sa mergem de 10 ori la service pentru aceeasi problema, nu e vina producatorului, stim cu totii a cui e.

In mare, probleme "MAJORE" cu raspandire larga nu am vazut / auzit sa fie.

poate s-a remediat la tine .. la mine nu s-a remediat nimic, sa nu mai mentionez faptu ca de 4 zile am masina la ei sa-mi revopseasca spoilerul din fata si nici pana acum nu e gata. stau si ma gandesc cate ore o sa apara pe deviz ...

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Vin Mar 27, 2009 10:22 pm

@andreicepoi
o sa iau 33 de pagini la citit sa iti satisfac curiozitatea referitoare la posturi aiurea, cu probleme ireale (ceea ce am denumit eu mofturi)

QUOTE am gasit astazi pe un forum un post cum ca noul lancer ar avea ceva probleme la suspensia spate
QUOTE Manerul acela din portbagaj e imposibil de folosit.
QUOTE dar la cd-player mi se pare ca butonul RDM (random) nu merge ca lumea. (nu e winamp)
QUOTE Voua cum va stropesc duzele parbrizul? La mine am impresia ca nu stropesc prea bine
QUOTE Alta nemultumire a mea este legata de calitatea geamurilor (asta e noua....adica e geamu moale?)
QUOTE Oricum zgomotul de avertizare pentru centura e inconfundabil. As vrea sa nu il mai aud. Stie cineva daca se poate dezactiva? (nea cix, poarta centura si nu-l mai auzi)
deci pe la pagina 4 m-am plictisit. multiplica tu expresiile astea - ar avea, mi se pare, am impresia, etc - pana la pagina 33 si ai sa-ti dai seama ca tot topicul asta nu reflecta probleme reale ale unei masini. cateva posturi sunt cu probleme care necesita atentie.

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Vin Mar 27, 2009 10:23 pm

QUOTE (SickneS @ Mar 27 2009, 07:07 PM) poate s-a remediat la tine .. la mine nu s-a remediat nimic, sa nu mai mentionez faptu ca de 4 zile am masina la ei sa-mi revopseasca spoilerul din fata si nici pana acum nu e gata. stau si ma gandesc cate ore o sa apara pe deviz ...

Te inteleg perfect ... spun doar ca dupa cum vezi poblema nu e la producator.

Daca se vrea, se stie si ce probleme sunt si cum se pot rezolva.

Eu am avut norocul sa gasesc niste oameni deosebiti, pacat ca nu sunt ceea ce se intelege prin "service autorizat"

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Vin Mar 27, 2009 10:26 pm

oameni deosebiti pot fi in multe alte locuri decat intrun service autorizat.........sau orice altceva autorizat.

Scrie răspuns

Înapoi la “Noul Lancer”